Accucurv – Platforma cu Tehnologie Patentata iEMA pentru Tonifiere Musculara si Slabire Localizata

Ce Este Aparatul Lutronic Accucurv?

Accucurv este o platforma inteligenta produsa de Lutronic, conceputa special pentru tonifierea musculara, reducerea tesutului adipos si pentru recuperarea medicala a pacientilor care sufera de afectiuni neuro-musculare sau care se recupereaza dupa intinderi sau accidente. Platforma Accucurv este dedicata clinicilor, centrelor de recuperare si de wellnes care isi doresc sa ofere pacientilor un tratament cu beneficii multiple, atat in sfera recuperarii medicale cat si in cea a remodelarii corporale.

Cu Accucurv, medicii si terapeutii pot oferi tratamente non-invazive hands-free ce folosesc stimularea electromagnetica si inteligenta artificiala pentru a livra pacientilor rezultate deosebite, atat in tonifiere cat si in remodelare corporala.

Tratamentul vine perfect in completarea excercitiilor fizice, ajutand la dezvoltarea unui bun tonus muscular, ce contribuie la eliminarea durerilor resimtite in timpul exercitiilor fizice. De asemenea, tratamentul Accucurv este o solutie excelenta de recuperare medicala post-traumatica pentru pacientii care acuza dureri pe anumite grupe de muschi si au nevoie de un program complementar pentru a-i ajuta sa revina mai usor la o stare fizica optima.

Ce puteti trata cu aparatul Lutronic Accucurv?

Lutronic Accucurv este indicat, in principal, pentru pacientii care prezinta tulburari musculo-scheletice si dureri neuromusculare. In plus, tratamentul cu Accucurv se recomanda si pacientilor fara probleme musculare dar care doresc un protocol non-invaziv de tonifiere si remodelare corporala.

Cu ajutorul aparatului Accucurv puteti trata:

 • Gonatroza
 • Periartrita
 • Coxartroza
 • Discopatie lombara acuta
 • Dureri lombare
 • Sindromul sciatic
 • Leziuni post-traumatice ale nervilor
 • Tulburari degenerative ale coloanei vertebrale
 • Contractura articulatiei genunchiului (traumatica si osteortrita)

Lutronic Accucurv – Avantaje pentru Pacientii Dumneavoastra

Pe langa efectul de tonifiere si remodelare, cu echipamentul Accucurv veti imbunatati si corecta postura tuturor pacientilor si le veti oferi un corp bine definit. De asemenea, cu ajutorul Accucurv oferiti posibilitatea pacientilor dumneavoastra sa isi creasca rata metabolica bazala, sa evite efectul de yo-yo (fluctuatii de greutate) si sa nu se confrunte cu obezitatea.

Accucurv vine in intampinarea deficientelor musculare si posturii incorecte prin cresterea masei musculare si implicit, prin reducerea tesutului adipos. Accucurv mentine echilibrul si structura corpului, elemente esentiale pentru o stare generala de bine.

Cresterea masei musculare implica un consum energetic crescut, iar aceasta energie numita FFA (Free Fatty Acid) provine si de la adipocitele stocate in organism. Tratamentul cu Accucurv stimuleaza masa musculara si creste, pe aceasta cale, consumul de energie al organismului. Asadar, celulele adipoase isi reduc volumul intr-un ritm mai accelerat, provocand un efect vizibil de remodelare.

In final, un avantaj major al acestui tratament este ca reduce nu numai tesutul adipos localizat de la suprafata ci si grasimea viscerala profunda, a carei prezenta poate avea efecte nocive pentru sanatate.

Ce Tehnologie Foloseste Lutronic Accucurv?

Tehnologia iEMA (activare electromagnetica inteligenta), patentata de Lutronic, genereaza mii de pulsatii in timpul unui tratament, marind dimensiunea si numarul de celule musculare. Avantajul major oferit de aceasta tehnologie este penetrarea directa a muschilor, datorita undelor electromagnetice. Aceasta energie electromagnetica stimuleaza centrii nervosi ai muschilor, determinand contractia si relaxarea succesiva a acestora.

Campul magnetic generat livreaza energie in structura muschiului pentru a-l tonifia, actionand totodata si asupra tesutului adipos, indiferent de forma corpului.

Accucurv in medie genereaza un camp electromagnetic de 2.5 Tesla, intr-un interval de 8 secunde.

Care sunt avantajele aparatului Lutronic Accucurv in locatia dumneavoasta?

Accucurv este aprobat FDA si este solutia ideala pentru clinici estetice, locatii de remodelare corporala si centre de recuperare medicala ce isi doresc sa seteze noile tendinte in materie de remodelare si recuperare corporala.
Aparatul Accucurv va ofera mobilitate in timpul tratamentului datorita tehnologiei hands-free.

Grupele de muschi care se pot trata cu Accucurv:
1. Abdominali
2. Fesieri
3. Muschii Coapselor

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

„Tratamentele cu Accucurv au devenit parte integranta din stilul meu de viata. Pe langa o alimentatie echilibrata si exercitiile din sala de fitness, Accucurv m-a ajutat sa imi recapat tonusul si totodata sa imi remodelez corpul.”

„Accucurv a fost solutia ideala pentru mine pentru a-mi reduce durerile lombare. La finalul tratamentului am observat si o remodelare a tesutului adipos. Recomand Accucurv.”

ACCUCURV– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
1

Aplicator Pentru Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul Lutronic Accucurv?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie Non-invaziva pentru Recuperare Medicala

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  144 de Programe Personalizate

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul locatiei

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune si recuperare mai rapida

ACCUCURV – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Accucurv ofera 144 de programe personalizate ce iau in considerare greutatea, inaltimea si genul fiecarui pacient. Astfel, echipamentul va calcula in mod automat indicele de masa corporala, iar in functie de acestA, Accucurv va indica un program personalizat:

 • BMI < 20 – program personalizat de 15’
 • 20 < BMI < 30 – program personalizat de 30’
 • > 30 BMI – program personalizat intre 45’ si o ora
Putere livrata2.5 Tesla
Amplitudine pulspana la 100%
StimulareSimpla, bifazica
Rata repetitie puls1 – 150 Hz (±20%)
Latime puls280 μs (±20%)
Numar canale2
ProtectieOVP, OTP (Power, Applicator), OVP, Output monitoring
Putere livrataHV Pulsed Power supply w/ PFC function
Timp tratament15, 30, 45, 60 min
Interfata pacient10.1 inch (wide) Touch LCD with Windows 10
BransamentAC 220 V, 50/60 Hz %±10 / AC 110 V, 50/60 Hz %±10 (250 V, 16 A)
Dimensiuni (mm)390(W) X 665(D) X 1,150(H)
Greutate63 kg

Aflati mai multe despre Lutronic Accucurv descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania