• Action II Aparat Laser er:YAG

ACTION II – APARAT LASER ER:YAG PENTRU GINECOLOGIE COSMETICA SI DERMATOLOGIE ESTETICA

Action II este un aparat laser Er:YAG de inalta performanta pentru clinici de dermatologie si ginecologie, cu aplicabilitate pentru o gama larga de proceduri estetice si medical-estetice. Cu platforma Action II nu mai exista limitatii pentru rejuvenarea conventionala si coagulare. Aparatul prezinta un mod normal pentru rejuvenare laser si un mod puls lung pentru coagulare. Latimea maxima a pulsului de 1000 ms (in modul puls lung) extinde posibilitatile de tratament. Tehnologia fractionata specializata si tehnologia Shining Peel ofera o rejuvenare delicata si redau stralucirea naturala a pielii.

Action II Petit Lady include toate procedurile de tratament pentru o varietate de aplicatii ginecologice. Procedura Petit Lady nu este o vaginoplastie laser, ci o procedura non-invaziva si non-chirurgicala. Ablatia precisa si controlata a tesutului alaturi de coagularea minima sunt induse de energia laserului Er:YAG.

Deoarece reepitalizarea mucoasei vaginale este mai rapida cu Action II comparativ cu alte lasere, procedura este o alternativa sigura si non-invaziva pentru pacienti si ginecologi. Modul Dual unic combina in mod automat micropulsurile multiple si modul puls lung simultan. Aceasta noua abordare a tratamentului permite actiunea unui efect termic secundar adanc si a unei incalziri controlate a membranei mucoase a peretelui vaginal. Designul patentat al aplicatorilor intravaginali ofera o procedura mai eficienta si mai confortabila.

Laser Er:YAG Action II Fractionat vs Laser CO2 Fractionat.

ACTION II – LASER ER:YAG CE OFERA REZULTATELE CERUTE DE CATRE PACIENTI

Laser Er:YAG Ideal Pentru Clinici: Capacitati Fractionate Complete

Mod Dual Fractionat

Aparatul laser er:YAG ACTION II poate fi folosit in modul ‘’Fractionat’’ si ‘’Puls Lung’’. Tehnologia fractionata a ACTION II permite o adancime precisa a ablatiei si controlul coagularii in contextul unei proceduri fara durere. Laserul fractionat utilizat in modul Puls Lung accelereaza procesul de vindecare si minimizeaza timpul de recuperare.

Tehnologie de Livrare a Impulsurilor Multiple

Tehnologia specializata de livrare a impulsurilor multiple permite ajustarea adancimii zonei de ablatie si a zonei termale de coagulare. Acumulare de pana la 10 impulsuri la atingerea unui singur buton.

ACTION II: Fractionat H/P, 15 mJ, X 8 impulsuri multiple

Efectul laserului fractionat er:YAG asupra tesutului
Efectele implusurilor multiple ale laser-ului er:YAG

Tehnica Dinamica de Miscare

Tehnica dinamica de miscare permite scurtarea timpului procedurii, generand astfel un plus de profitabilitate si un avantaj competitiv pentru clinica. Cel mai important, prin tratamentul laser rapid se obtine un grad ridicat de satisfactie al pacientilor.

Mod Triplu de Operare

 • Mod Fractionat
 • Mod Puls Lung (Max 1,000 ms) : este disponibila si abordarea fractionata.
 • Mod Normal

Procedura non-invaziva si non-chirurgucala | Fara sangerare, fara durere, fara cicatrici | Usor si simplu de operat | Procedura confortabila cu timp scazut de recuperare | Procedura sigura si de incredere cu o tehnologie dovedita Er:YAG.

Laser er:YAG – Rejuvenarea Vaginala Petit 360°

Ablatia delicata si efectul fototermic generat de micropulsuri multiple livrate precis in mucoasa vaginala stimuleaza neocolageneza si reduc laxitatea canalului vaginal, rezultatul fiind o stare de insanatosire si rejuvenare a vaginului.

Energia laserului Er:Yag produce un efect termic in tesut, ce stimuleaza productia de fibre de colagen si elastina, fiind astfel indusa o reactie de vindecare a tesuturilor.

Rezultatele obtinute cu tratamentele echipamentului laser er:YAG Action II Petit Lady sunt bazate pe ani de cercetare-dezvoltare pentru implementarea celei mai potrivite tehnologii medicale. Astfel, tratamentul cu laser Er:YAG Action II Petit Lady este unul de referinta in abordarea non-invaziva a rejuvenarii vaginale.

Satisfactia pacientilor dumneavoastra este garantata de siguranta tehnologiei, de timpul de recuperare foarte scazut, si de rezultatele foarte bune, ce pot schimba in mod hotarator calitatea vietii pacientilor.

Cresterea numarului total de fibre de colagen si elastina dupa tratament Fractionat H/P: INAINTE

Starea fibrelor de colagen si elastina inainte de tratament cu laser er:YAG

Cresterea numarului total de fibre de colagen si elastina dupa
tratament Fractionat H/P: DUPA

Starea fibrelor de colagen si elastina dupa tratamentul cu laser er:YAg

Tratarea Incontinentei Urinare cu Petit 90°

Aceasta abordare non-chirurgicala prin canalul vaginal cu aplicatorul Petit 90° ofera un efect termal inbunatatit si de reducere a laxitatii pentru stramtorarea fasciei endopelvine, ligamentului si tesutului mucos al canalului vaginal anterior, dar ofera si o aplicabilitate reala in tratarea incontinentei urinare.

Eficacitatea tratamentului asupra tesuturilor este demonstrata de cresterea numarului total de fibre de colagen si elastina dupa tratamentul Fractionat H/P: (15 mJ x 8 impulsuri multiple).

Incontinenta urinara este o problema reala pentru un numar mare de persoane. Ajuta-ti pacientii sa duca din nou o viata normala cu ajutorul unui tratament laser dovedit clinic, sigur si eficient. 

MODUL DE ACTIUNE AL ECHIPAMENTULUI ACTION II PETIT LADY

Laxitatea Vaginala apare odata cu varsta, dar este uneori si un efect al nasterii.

Laser Er:YAG pentru rejuvenare vaginala - mod de actiune

Plin aplicarea localizata a energiei laserului Er:YAG al Action II, se stimuleaza neocolageneza si se reduce laxitatea canalului vaginal.

Laser Er:YAG - Mod de actiune asupra tesuturilor

Prin tratarea laxitatii si incontinetei urinare, tratamentul cu Action II Petit Lady contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii.

Efectele tratamentului de rejuvenare vaginala cu laser er:YAG

Action II Petit Lady ofera variante multiple de tratament, tehnologia specializata a permitand astfel tratarea eficienta a mai multor afectiuni si conditii ginecologice.

Tehnica de Dubla Trecere Automata

Maximizarea efectului clinic: obtineti o ablatie epiteliala precisa si un efect fototermal in micropulsuri multiple, urmate automat de modul non-ablativ de 1000 ms pentru stimularea colagenezei mucoasei vaginale.

Pasul 1: Micropulsuri multiple

Efect termic si ablatie - Pasul 1 de tratament de rejuvenare vaginala

Pasul 2: Puls Lung Unic

Tratament Rejuvenare Vaginala cu Puls Lung Unic si efect termic adanc

Histologia Peretelui Vaginal

Grosimea, densitatea si numarul de celule din componenta mucoasei epidermale sunt invers proportionale cu cantitatea de keratina. Dupa tratamentul cu laserul Er:Yag Action II, se poate observa o structura mult mai densa de tesut conectiv in lamina propria. Astfel, observatiile clinice arata reducerea laxitatii si imbunatatirea fermitatii peretelui vaginal, cu efecte pozitive si apupra lubrifierii si functionalitatii.

Peretele Vaginal Inainte de Tratament

Test Elastica van Gieson - starea tesuturilor inainte de tratament

Peretele Vaginal dupa Tratament – Imbunatatirea tesutului conectiv

Test Elastica van Gieson - starea tesuturilor dupa de tratament

VERSATILITATE SI EFICIENTA: GAMA COMPLETA DE APLICATORI

Action II este dotat cu o gama diversa de aplicatori, pentru indicatii multiple in ginecologia cosmetica si dermatologia estetica. Aplicatorii specializati permit diversificarea si eficientizarea activitatii clinicii, aceasta putand oferind o paleta completa de tratamente medical-estetice non-invazive.

Aplicator Shining Peel

Aplicator Laser Er:YAG Shining Peel

Aplicator Fractionat

Aplicator Laser Er:YAG Fractionat - Lutronic Action II

Aplicator 1-7mm Zoom

Aplicator 1-7mm Zoom Lutronic Action II

Aplicator Petite 360°

Aplicator Laser Petit 360 - Laser Er:YAG

Aplicator Petite 90°

Aplicator Petit 90 Laser Er:YAG - Action II Lutronic

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Am observat ca tratamentele cu Action II Petit Lady au crescut elasticitatea peretelui vaginal, in contextul unui timp scurt de recuperare. Pacientele ce au suferit de laxitate sunt foarte multumite de tratamentul Petit Lady deoarece tratamentul non-chirurgical de doar 15 minute rejuveneaza zona intima si imbunatateste viata sexuala.

Action II este un sistem unic in ginecologie datorita abilitatii sale de a trata sindromul relaxarii vaginale. Combinatia intre micropulsurile multiple si pulsurile lungi accelereaza stramtorarea peretelui vaginal. Reactiile pacientelor sunt foarte bune.

Action II Petit Lady este foarte benefic pentru femei cu sindromul laxitatii vaginale cauzat de nasteri multiple. Am observat in repetate randuri cum acest sistem non-invaziv si non-chirurgical este foarte eficient, chiar si in cazul unor simptome severe.

Din pozitia de ginecolog, am vazut cum tehnologia Action II Petit Lady rejuveneaza cu succes mucoasa vaginala in cazul pacientilor cu sindromul relaxarii vaginale, incontinenta urinara si atrofie vaginala cronica.

ACTION II PETIT LADY – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
5
Aparatura Laser Er:YAG - Laser Profesional pentru Clinici de Ginecologie si Dermatologie
1

Aplicator Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Brat Ergonomic pentru Functionalitate Extinsa

3

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

4

Sistem Integrat de Siguranta

5

Design Modern si Elegant

Specificatiile aparatului Action II

 • REJUVENARE DUAL FRACTIONATA

  Peeling Stralucitor, Cicatrici Chirurgicale

 • NEVI SI PIGMENTI EPIDERMALI

  Lentigo, Pistrui, Keratoza Seboreica, Siringioame, Negi

 • CICATRICI ACNEICE

 • PORI LARGITI

 • TONUS SI RIDURI

 • REJUVENARE VAGINALA COMPLETA

  Uscaciune Vaginala, Senzatie de Arsura, Vulva Pigmentata

 • INCONTINENTA URINARA

 • ATROFIE VAGINALA

ACTION II PETIT LADY – SPECIFICATII SISTEM

TIP DE LASERER:YAG 2940NM
Mod de OperareDERMATOLOGIEMOD NORMAL
MOD PULS LUNG
MOD FRACTIONAT
GINECOLOGIE (PETIT LADY)MOD MULTIPLU
MOD PULS LUNG
MOD DUAL
Profil RazaTOP HAT
Latime PulsMOD NORMAL:250 ΜS
MOD PULS LUNG:MAX 1000 MS
Aplicatori:FRACTIONAT H/P12 MM∅, 9X9 MM
ZOOM H/P1~7 MM∅
SHINING PEEL H/P14 MM∅
PETIT H/P360°
90°
Aplicator cu Auto-DetectareDA
Rata Puls:INDIVIDUAL, 1, 2, 5 SI 10 HZ
Interfata Utilizator:DISPLAY LCD 8 INCH / ECRAN TACTIL
Memorie:„SHINING PEEL” & 8 POINT
Fascicul DirectionatDIODA 655 NM (ROSU), 1 MW, LUMINOZITATE REGLABILA
Dimensiuni (mm) / Fara Brat872(H) X 656(L) X 295 (W)

Aflati mai multe despre echipamentul Action II de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania