• InMode Body Tite este un aparat pentru clinici estetice si medici plasticieni

INMODE BODYTITE – Aparat de Estetica Medicala cu Radiofrecventa Asistata de Lipoplastie

Inmode BodyTite este un aparat de remodelare corporala si slabire localizata pentru clinici medicale si medici esteticieni, ce oferta tratamente foarte eficiente de reducere a tesutului adipos localizat, eliminand simultan si efectul de piele lasata. Procedura cu aparatul InMode este una minim invaziva ce lifteaza, remodeleaza si strange tesutul, fara operatie. Inmode foloseste tehnologia RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), ce elimina neajunsurile liposuctiei clasice.

Cum actioneaza Aparatul Inmode BodyTite?

Procedura de slabire Inmode BodyTite este sigura si minim invaziva. O canula este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce un aplicator cu radiofrecventa trateaza simultan pielea de deasupra, oferind un efect de fermitate. Aceasta noua tehnologie este solutia ideala de reducere a tesutului adipos pentru pacientii care nu doresc o interventie chirurgicala. Tratamentul necesita o singura sedinta, iar rezultatele continua sa se imbunatateasca gradual de la 3 pana la 6 luni.

Cui se Adreseaza Aparatul InMode?

Aparatul InMode se adreseaza clinicilor estetice si de infrumusetare care doresc sa ofere tratamente estetice minim invazive, cu accent pe remodelare corporala, cu posibilitatea extinderii tratamentelor in zona faciala.

Etapele tratamentului cu Aparatul InMode BodyTite

Inmode Bodytite trateaza toate zonele comune tratamentelor de slabire, inclusiv abdomenul, coapsele si bratele. Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15 min. In functie de zona de tratament, timpul de recurepare variaza de la 1-2 zile la 10 zile. Tratamentul de slabire rapida Inmode BodyTite este extrem de eficient pe zone cu tesut adipos persistent, datorita abordarii sale duale – lipoplastia asistata cu radiofrecventa.

Ce este Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa?

Lipoplastia asistata cu Radiofrecventa este o procedura medical-estetica minim invaziva cu o capacitate dovedita de a inlatura localizat tesutul adipos nedorit fara a recurge la metode chirurgicale. Aparatul InMode prezinta o serie de avantaje majore in tratamentele de slabire minim invaziva. Astfel, procedura nu presupune excizia de tesut, nu lasa cicatrici si ofera un tratament uniform si eficient cu efecte secundare reduse.

InMode BodyTite - Aparat de Remodelare Corporala cu Lipoplastie asistata de Radiofrecventa

INMODE – Aparatul Ideal de Slabire Rapida si Remodelare Corporala

Aparatul Inmode BodyTite este solutia ideala de tratament pentru clinici estetice si medici esteticieni si remodelare corporala ce doresc sa ofere rezultate de lunga durata pacientilor cu ajutorul unui tratament minim invaziv. Cu ajutorul InMode BodyTite, se pot efectua rapid, sigur si eficient tratamente de remodelare corporala si slabire rapida datorita capacitatii aparatului de a combina eficient lipoplastia si radiofrecventa.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Timp scazut de recuperare
 • Tratament minim-invaziv
 • Fara durere
 • Distrugerea definitiva a adipocitelor

Ce poti trata cu Aparatul INMODE BodyTite?

 • Abdomen
 • Fese
 • Genunchi
 • Solduri
 • Coapse
 • Picioare

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„BodyTite has helped us generate a 20% increase in our patient base. If I had to do it all over again I would – it’s been a promising investment.”

BODYTITE – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
InMode BodyTite - Aparat de Estetica Corporala si Faciala
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul InMode BodyTite?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie Minim-invaziva ce combina Radiofrecventa si Lipoplastia

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Faciale si Corporale

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul clinicii de estetica.

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune si timp scazut de recuperare dupa tratament

BODYTITE – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Inmode Accutite

Noul AccuTite face din contractia focala a RF fara operatii excitionale noul standard in medicina cosmetica. Mic, dar puternic, AccuTite ofera o incălzire de precizie, pe langa stiinta si siguranta recunoscute cu familia de tehnologii RFAL.

Tratament fata – frunte, periorbital, foldul nazolabial, fata inferioara, gat.

Tratament Corp – axila, bratele superioare, mainile, abdomen, coapsa interioara, genunchii, sanatatea si bunastarea femeilor

Aflati mai multe despre aplicatorul AccuTite de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator InMode BodyTite pentru tratamente corporale

BodyTite este cea mai recenta procedura de conturizare a corpului minim invaziva de la Inmode, care ofera rezultate obtinute anterior doar prin proceduri chirurgicale excizionale. BodyTite este alimentat de RF directional, ceea ce duce la remodelarea tridimensionala a tesutului prin coagularea grasimii si incalzirea volumetrica. Coagularea grasimii folosind caldura indusa de RF rezulta lipoliza asistata prin frecventa radio (RFAL).

Lungime Canula17 cm
Diametru Canula2.2 mm
Adancime TratamentPana la 50 mm (2″)
Temperatura InterioaraAjustabila intre 50°C – 70°C
Temperatura ExterioaraAjustabila pana la 42°C
Frecventa de iesire1 MHz+

Aflati mai multe despre aplicatorul BodyTite de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator InMode FaceTite pentru tratamente faciale

FaceTite este o solutie de conturare minim invaziva pentru fata si zone mici ale corpului. Acesta este un tratament sigur, eficient si interesant, care ofera pacientilor modificari estetice semnificative. FaceTite este alimentat de tehnologia RFAL de remodelare tridimensionala a tesutului. Este urmatorul lucru mai bun dupa facelift. Protectiile incorporate, inclusiv masurarea in timp real a temperaturii pielii si a grasimii, monitorizarea impedanțelor, intreruperea puterii si feedbackul audibil, ajuta la asigurarea sigurantei pacientului.

Lungime Canula10 cm
Diametru Canula1.3 mm
Adancime TratamentPana la 25 mm (1″)
Temperatura InterioaraAjustabila intre 50°C – 70°C
Temperatura ExterioaraAjustabila pana la 42°C
Frecventa de iesire1 MHz

Aflati mai multe despre aplicatorul FaceTite de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania