• Contoura este un aparat profesional pentru remodelarea corpului

INMODE CONTOURA– Aparatura Profesionala de Remodelare Corporala

Contoura este un aparat de remodelare corporala pentru clinici de infrumusetare, cu abilitatea de a folosi multiple tehnologii pentru a oferi pacientilor cele mai bune rezultate. Cu ajutorul Contoura de la Inmode, puteti oferi tratamente fara timp de recuperare pentru numeroase indicatii corporale, inclusiv remodelare corporala, diminuare celulita si tonifierea pielii.

In mod similar cu alte sisteme Inmode, Contoura permite folosirea mai multor aplicatori pentru a putea oferi tratamente cu un grad inalt de personalizare. Astfel, clinica dumneavoastra estetica va putea sa isi dezvolte si sa isi eficientizeze practica.

Cum Actioneaza Aparatul Contoura

Contoura de la Inmode este o platforma destinata remodelarii corporale complete si reducerii celulitei, folosind radiofrecventa ca tehnologie fundamentala. Tratamentele se efectueaza cu ajutorul aplicatorilor speciali, ce ofera un nivel superior de personalizare al tratamentelor, livrand energia termica in toate modurile necesare pentru a reduce tesutul adipos si celulita specifica fiecarui tipologii de pacient.

Principalele Beneficii pentru Clinica sau Salon

Spre deosebire de alte device-uri de remodelare corporala care adesea presupun costuri suplimentare considerabile pentru desfasurarea tratamentelor, Contoura are costuri zero pentru consumabile si nu are o limita de impulsuri.

Utilizarea radiofrecventei permite clinicilor de estetica si infrumusetare sa ofere tratamente de remodelare corporala, de reducere a celulitei si de tonifiere a pielii cu un singur aparat, pe toate zonele corpului. Astfel, aparatul ofera posibilitatea de incasari din mai multe tratamente medicale, crescand in mod semnificativ profitabilitatea locatiei dumneavoastra.

Inmode Contoura - Aparat Profesional de Remodelare Corporala pentru Clinici Estetice si Chirurgi Plasticieni

Tehnologiile si Avantajele Aparatului

Aparatul Inmode Contorura functioneaza cu trei aplicatori speciali, fiecare fiind special conceput petru a livra tratamente corporale personalizate pentru nevoile pacientului. Cei 3 aplicatori ofera o gama larga de posibilitati de tratament, combinand diverse tipuri de radiofrecventa pentru diverse zone ale corpului. Toti cei trei aplicatori ai sistemului Contoura sunt non-invazivi, ei fiind destinati tratatii diverselor specificatii (celulita, zone cu tesut adipos in exces) cu ajutorul radiofrecventei.

Cui se Adreseaza Aparatul Contoura

Contoura este un aparat ideal pentru clinici estetice ce pun accent pe remodelare corporala non-invaziva, fiind un sistem ce permite tratamente rapide pe toate zonele corpului. Contoura este de asemenea potrivit pentru locatiile de estetica corporala ce doresc sa ofere tratamente combinate impotriva celulitei dar si pentru slabire localizata. Descoperiti mai departe specificatiile fiecarui aplicator si beneficiile acestora.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Forma and Plus are amazing devices for skin tightening. Patients feel a difference after the first or second treatment which makes me love telling everyone about it. Best of all, there is NO pain & they feel at ease when I’m performing their treatment! When they’re comfortable and happy, I’m happy.”

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„BodyFX is the first, and truly only, technology which not only uses advanced, focused radiofrequency energy to target fat specifically, but also tighten the collagen and dermis in the area. The result is not just a reduction in fat, but also a remodeling and tightening of the skin, which is everyone’s dream goal for body sculpting.”

CONTOURA– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Aparatul de Remodelare Corporala pentru Clinici Estetice Contoura de la InMode
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

Tratamente corporale de exceptie pentru pacientii dumneavoastra.

CONTOURA- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

InMode BodyFX - Aparat Slabire Localizata si reducere celulita

BodyFX este o tehnologie non-invaziva care contureaza corpul si reduce celulita. Medicii pot trata grasimea subiacenta cu radiofrecventa provocand contractarea tesutului. Pacientii adora rezultatele.

Vacuum300 – 500 mBar
Putere RFPana la 50 W
Frecventa de iesire1 MHz
Temperatura decuplareMASURAREA TEMPERATURII IN TIMP REAL DE CATRE OPERATOR, PANA LA 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul BodyFX de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator MiniFX Pentru Remodelare Corporala

MiniFX este o tehnologie de conturizare si anti-celulita neinvaziva care ofera o combinatie de modalitati dovedite clinic, similar cu BodyFX, cu toate acestea, ajuta la tratarea tesutul gras zone mai mici, precum gatul, bratele si genunchii.

Dimensiune camera2.5 cm x 2.5 cm
Putere RFPana la 50 W
Frecventa de iesire1 MHz
Presiune negativaPana la 500 mBar
Temperatura decuplareMASURAREA TEMPERATURII IN TIMP REAL DE CATRE OPERATOR, PANA LA 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul MiniFX de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator InMode Plus pentru Remodelare Corporala

Plus este un aplicator cu incalzire subdermica neinvaziva care stimuleaza tesutul subcutanat. Energia frecventei radio se deplaseaza uniform intre electrozi pentru a oferi o experienta termica confortabila, controlul temperaturii incorporat permite atingerea unei temperaturi optime dovedite clinic.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa de iesire1 MHz
Temperatura decuplareMASURAREA TEMPERATURII IN TIMP REAL DE CATRE OPERATOR, PANA LA 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul Plus de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania