• Define – echipament hibrid ideal pentru rejuvenare faciala non-invaziva

Define – Echipament Hibrid Ideal pentru Rejuvenare Faciala Non-Invaziva 

Define – Noul Echipament de Rejuvenare Faciala

Plaforma Define de la InMode sustine trendul ascendent in materie de tratamente de rejuvenare faciala non-invazive, fara a necesita anestezie, fara timp de recuperare si fara a lasa cicatrici. 

Cu ajutorul aplicatorilor prezenti pe platforma estetica Define, medicii specialisti pot oferi pacientilor o remodelare tridimensionala a testului. Tratamentele sunt personalizabile, livrand rezultate asociate unui aspect tanar si natural, satisfacand chiar si cele mai riguroase cerinte. 

Protocoalele combinate dintre tratamentele efectuate de medic si cele hands-free sunt combinate intr-un mod sinergic pentru a valorifica eficienta procedurilor ce se bazeaza pe tehnologii de referinta din medicina estetica: radiofrecventa bipolara si microneedling. 

Define este o platforma non-chirurgicala ce abordeaza topografia faciala unica a fiecarui pacient si este distribuita in mod exclusiv de Mediskin. 

Aparat Define de la InMode

Cum functioneaza aparatul Define? 

Define ofera tratamente de mare precizie ce imbunatatesc aspectul tesutului cutanat si subcutanat. Platforma Define poate fi echipata cu urmatorii aplicatori:  

 • Morpheus8: Microneedling si radiofrecventa bipolara fractionata 
 • Define Cheek: Radiofrecventa bipolara hands-free si oscilatii concentrice 
 • Define Chin: Radiofrecventa bipolara hands-free 
 • Forma: Radiofrecventa bipolara 

Radiofrecventa bipolara (RF) este livrata precis la nivel periorbital, perioral, pometi, zona submentoniera si mandibulara pentru a realiza tratamente inovative. Echipamentul Define este ideal pentru medicii care isi doresc sa trateze in deplina siguranta si in mod eficient dermul reticular si tesutul subdermal. 

Tehnologiile avansate de pe platforma estetica Define sunt usor de utilizat, generand proceduri personalizabile pentru diferite tipologii de pacienti.  

Protocolul Define vizeaza in primul rand preincalzirea fibroblastului, contribuind la maximizarea efectului termic ce vizeaza tesutul facial. 

Cum actioneaza aplicatorii de pe platfoma Define? 

Morpheus8 este un dispozitiv fractionat ce ofera tratamente dermatologice minim-invaziv de rejuvenare cutanata. Energia de radiofrecventa este furnizata prin intermendiul unor retele bipolare de electrozi. RF are ca rezultat incalzirea si coagularea localizata a tesutului ce intra in contact direct cu micro-pinii. Acestia patrund in derm pana la 4 mm, cu un profil termic suplimentar de 1 mm si penetreaza tesutul cutanat si adipos. Astfel, se stimuleaza in mod natural productia de elastina si colagen, doua proteine indispensabile in procesul de estompare a ridurilor si liniilor fine, de diminuare a laxitatii si de eliminare a iregularitatilor texturale. 

Forma beneficiaza de o tehnologie inovativa care utilizeaza radiofrecventa bipolara ce este directionata catre derm, oferind o procedura non-invaziva si nedureroasa. In timpul tratamentului tesutul este incalzit pana la temperatura optima de 43°C pentru a genera stimularea neocolagenezei. Tratamentele cu Forma sunt confortabile, sigure si eficiente datorita tehnologiei ACE, monitorizarii inteligente a temperaturii si feedback-ului constant pe care il primeste medicul. 

Define Cheek si Define Chin sunt tehnologii hands-free usor de utilizat, care ofera un tratament dermal si subdermal, in zona pometilor si in zona submentoniera. Aceste tehnologii brevetate InMode valorifica puterea RF bipolara ce ajuta la tratarea tesuturilor si imbunatatesc aspectul general al pielii. Cei 2 aplicatori, au capacitatea de a mentine o temperatura constanta, incalzind astfel fibroblastul pentru a maximiza efectul termic. 

Define Cheek si Define Chin livreaza tratamente faciale non-invazive de rejuvenare fara cicatrici si timp de recuperare. 

Aplicatori compatibili cu aparatul Define
Echipament pentru rejuvere faciala non-invaziva

Tratamente si tehnologii 

Define Cheek utilizeaza o combinatie sinergica de radiofrecventa bipolara si oscilatie concentrica care emite un model circular de energie RF, oferind o dispersie uniforma a caldurii ceea ce conduce la o crestere a fluxului sanguin de la nivelulul tesutului tratat. 

Define Cheek si Chin sunt realizati pe baza principiul ecuatiei Arrhenius. Tesutul este expus la o anumita temperatura pentru o perioada prederminata de timp pentru: 

 • rezultate excelente si sigure pentru tesuturile moi 
 • cresterea fluxului sanguin 
 • pregatirea si activarea fibroblastului 
 • maximizarea efectului termic al tratamenului ulterior 
 • sporirea exponentiala a avantajelor oferite de celelalte tehnologii utilizate 
 • abordarea personalizata si unica a topografiei faciale a fiecarui pacient 

Fiecare aplicator Define este echipat cu 24 de senzori cu 6 puncte/unitate ce monitorizeaza temperatura si asigura feedback in timp real terapeutului. Astfel, pielea este protejata, iar parametrii de tratament prestabiliti permit o concentratie a energiei in mod controlat pe zona tinta. 

Senzorii de presiune incorporati asigura o presiune ampla, oferind o distribuire uniforma a caldurii pe intreaga suprafata. 

Sistemul de prindere al aplicatorilor hands-free permit reglarea  si fixarea intr-o pozitie stabila pe zona de tratament. 

Define trateaza: 

 • imbatranirea dermica cauzata de piederea colagenului 
 • elastoza intrinseca si extrinseca 

Incalzirea Retelei Fibroseptale (FSN) are scopul de a incalzi dermul (superficial si profund) pentru a stimula neocolageneza. 

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„BodyTite has helped us generate a 20% increase in our patient base. If I had to do it all over again I would – it’s been a promising investment.”

DEFINE – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
Aparat rejuvenare faciala Define de la Inmode
1

Ecran intuitiv ce permite setarea parametrilor pentru fiecare tratament

2

Echipament Define

De ce sa alegeti aparatul InMode Define?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie non-invaziva de rejuvenare faciala

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Tratamente eficiente pentru fata si gat

 • Timp de Recuperare

  Timp scazut de recuperare

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune ce se mentin timp indelungat

DEFINE – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicatorul Morpheus 8 este cel mai folosit aplicator de catre clinicile de estetica-medicala din Romania

Morpheus 8 este un aplicator de remodelare adipoasa subdermica pentru tratarea iregularitatilor texturale si laxitatii cutanate. Cei 24 de micro-pini izolati patrund in derm, coaguland grasimea si contractand tesutul conectiv, iar energia RF genereaza o incalzire cumulativa sub-necrotica in derm.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus 8 de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Define Cheek si Define Chin sunt tehnologii usor de utilizat, hands-free, care ofera incalzire dermica si subdermica pentru zona mandibulara, pometi si zona submentala. Aceste tehnologii brevetate valorifica puterea RF bipolare pentru a trata tesuturile si a le imbunatati aspectul.

Numar de electroziCheek: 24
Chin: 6
Numar senzori de temperaturaCheek: 24
Chin: 2
Suprafata de tratamentCheek: 4.0 cm²
Chin: 1.2 cm²
Temperatura ajustabilaAjustabila pana la 43 °C
Frecventa1 MHz
Nivel vibratie4,5 Hz, 5.0 Hz

Aflati mai multe despre aplicatoarele Cheek si Chin de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Tratamentul cu aplicatorul Forma ofera un aspect natural fara intervetii chirurgicale, cicatrice sau timp de recuperare.

Forma utilizeaza radiofrecventa bipolara pentru a oferi tratamente faciale si corporale de remodelare si de imbunatatire a calitatii pielii. Tratamentul cu aplicatorul Forma este potrivit pacientilor care isi doresc un aspect natural fara intervetii chirurgicale, cicatrice sau timp de recuperare.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa1 MHz
TemperaturaMasuratori ale temperaturii in timp real

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma de la InMode contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania