DERMA V – Aparat Laser KTP & Nd:YAG cu Racire ICD

Derma V este o platforma laser cu doua lungimi de unda – 532 nm KTP si 1064 nm Nd:YAG cu pulsuri lungi. Aparatul laser Derma V este primul laser KTP & Nd:YAG de pe piata de estetica medicala dotat cu tehnologia avansata de racire Cryo ICD, dar si cu tehnologia IntelliTrack (pulsatii secventiale variabile) si senzor de temperatura in timp real. Mai mult, Derma V este primul aparat laser KTP de pe piata care poate livra pulsuri ultra-rapide, la sub 0.3ms.  DermaV este o alternativa excelenta la laserele clasice de tip pulsed dye, si ofera solutii foarte eficiente de tratament pentru leziuni vasculare si leziuni pigmentare.

Derma V: Tipuri de Laser si Lungimi de Unda

Laser-ul Derma V foloseste doua lungimi principale de unda: KPL 532 ns si Nd:YAG cu 1064nm. Spre deosebire de laserele de tip PDL, Derma V nu utilizeaza consumabile sau kit-uri de dye, fiind astfel mult mai versati si capabil sa livreze un numar mai mare de tratamente intr-un timp mai scurt. Folosind cele doua lungimi de unda, medicii dermatologi pot acum livra o serie de tratamente vasculare de inalta complexitate, pentru o gama larga de specificatii dermatologice.

Tehnologii Inteligente de Tratament

IntelliTrack

IntelliTrak este conceput pentru a furniza cu precizie impulsuri de energie la o densitate de suprapunere selectata de catre utilizator, cu rate de repetitie de la 2,4 Hz la peste 3 Hz, in functie de fluenta aleasa si dimensiunile spotului ≥ 18 mm. Varfurile de masurare a distantei IntelliTrak de la Lutronic ofera feedback pe baza vitezei de rulare a utilizatorului pentru a asigura o acoperire completa si consecventa a zonei de tratament. Iluminarea LED de pe consola si de pe aplicator ajuta la informarea utilizatorului cu privire la viteza optima de rulare pentru tratamente rapide. DermaV cu tehnologia IntelliTrak va permite sa valorificati pe deplin platforma de mare putere pentru a atinge viteze mai rapide de tratament, fara a sacrifica calitatea furnizata in timpul tratamentului.

Detectarea Temperaturii In Timp Real

DermaV ofera o buna detectare a temperaturii in timp real. LED-ul de pe aplicator reflecta culorile corespunzatoare pe ecran pentru o vizualizare usoara in timpul tratamentului. Puteti decide sa tratati o zona cu cateva treceri pana cand ajungeti la prima sau a doua bara galbena, apoi daca doriti sa treceti la o noua zona de tratament o sa vedeti cum intervalul de temperatura a pielii scade din nou la prima bara verde. Temperature Sensing va permite sa aflati in timp real despre eficienta tratamentului, pentru a le asigura pacientilor dumneavoastra rezultatele promise.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Platforma Derma V ma ajuta sa realizez tratamente de eliminare leziuni pigmentare intr-o modalitate mult mai usoara, obtinand, in acelasi timp, rezultate mai bune si mai rapide, datorita tehnologiilor incorporate.”

„Derma V ofera avantaje clinice semnificative fata de alte sisteme. Detectarea temperaturii in timp real imi ofera incredere in eficacitatea tratamentului si in atingerea obiectivelor pacientilor nostri. Iar datorita tehnologiei IntelliTrak, Derma V ne permite, astfel, sa economisim timp, dar si sa realizam tratamente mai rapide, in conditii de siguranta maxima, pentru pacientii nostri.”

Inainte de Tratament DermaV

A doua zi dupa tratament

3 saptamani dupa primul tratament

Derma V – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Echipament DermaV Lutronic
1

Conector Aplicator

2

Ecran Tactic cu Functii Inteligente

3

Design Ergonomic, usor de transportat

De ce sa alegeti DermaV pentru locatia dumneavoastra?

 • Platforma Unica cu 2 Lungimi de Unda

  532nm si 1065nm

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Laser de Inalta Complexitate

 • Laser KTP cu Performanta superioara unui PDL

  Lungimea de unda de 532, fara kit de dye si fara consumabile

 • Calitate Originala

  Echipamentul original Lutronic, distribuit in exclusivitater in Romania de Mediskin

DermaV – SPECIFICATII SISTEM

Noul aplicator include:

– Calibrarea automata in secunde, ce scurteaza timpul total de tratament

– IntelliTrak & Temperature Sensing pentru tratamente mai rapide si mai eficiente

Tip EchipamentPlatforma Laser pentru uz medical, KTP si ND:YAG
Lungime de Unda532 nm / 1064 nm (KTP / Nd:YAG)
Fascicul de orientare:635 nm / ≤ 5 mW
Energia pulsului:Mod 532 nm: Max. 13,5 J; Mod 1064 nm: Max. 100 J
Latimea impulsului (ms):Mod 532 nm: Max. 40 ms; Mod 1064 nm: Max.60 ms
Frecventa pulsului0,5 – 10 Hz
Multi-Spots (12 dimensiuni):2, 3, 5, 7, 8, 10, 12, 14, 16 mm, Fractionat (FRX) Ø10 mm, 3×10 mm
Comutator pentru controlul emisiilor:Finger Switch & Foot Switch
Tip de racire:Cryo ICD
Dimensiuni (mm) / Greutate:417,6 (W) x 950,3 (L) x 1007,5 (H) / 115 kg
Evaluare electrica:AC220-230 V, 50/60 Hz, Siguranta: 250 V/30 A, Intrerupator: 30 A Consum de energie: 6,0 kVA

Aflati mai multe despre aparatul Derma V de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania