• Aparatul Laser CO2 Eco2 este acum dotat cu module speciale de dermatologie, stomatologie si ginecologie pentru a oferi practicii dumneavoastra flexibilitatea de care are nevoie.

ECO2 – APARAT LASER CO2 CU MODULE SPECIALE PENTRU DERMATOLOGIE, STOMATOLOGIE SI GINECOLOGIE

Aparatul eCO2 de la Lutronic este o platforma ce foloseste aplicatiile medicale dovedite clinic ale laserelor CO2, pentru a oferi medicilor specialisti dermatologi, stomatologi si ginecologi posibilitatea de a efectua tratamente cu o eficienta si precizie fara precedent. eCO reprezinta expresia clara a avansului tehnologic deosebit care s-a produs in industria de estetica medicala, el integrand o tehnologie laser consacrata cu cele mai noi optiuni pentru ajustarea parametrilor de tratament. Astfel, medicii au la dispozitie nu numai puterea laserului CO2 dar si un nivel exceptional de control care permite extinderea portofoliului de tratamente si paletei de selectie a pacientilor.

Conceput in urma unui complex proces de cercetare si dezvoltare, platforma Lutronic eCO2 este o alegere de referinta pentru orice medic ce doreste eficientizarea practicii sale, pastrand totodata gradul ridicat de siguranta al tratamentelor. eCO2 utilizeaza tehnologia patentata Controlled Chaos (CCT), un algoritm ce livreaza pseudo-aleatoriu microundele laser mentinand distanta maxima intre razele secventiale. Acest lucru permite tesutului sa maximizeze disiparea caldurii intre impulsuri. Rezultatul consta in siguranta sporita cu o reducere semnificativa a disconfortului post-operator si timp de vindecare mai scurt.

I. ECO2 – Aplicatii In Dermatologie

ECO2 – Modulul de Dermatologie

Aparatul eCO2 de la Lutronic este o platforma laser CO2, cu aplicatii largi in dermatologie. Laserul CO2 este o tehnologie de referinta in rejuvenare faciala si intinerirea tenului. eCO2 de la Lutronic este primul laser ablativ fractionat care livreaza intreg spectrul de tratamente pentru rejuvenare faciala. Utilizarea echipamentului de catre clinici de inalta reputatie dovedeste atat rezultatele excelente oferite de eCO2 dar si nivelul ridicat de incredere in acest sistem, ce primeste feedback foarte bun in mod constant de la pacienti.

Laser CO2 cu Timp de Recuperare Minim si Confort Crescut Pentru Pacienti

eCO2 utilizeaza tehnologia patentata Controlled Chaos (CCT), un algoritm ce livreaza pseudo-aleatoriu microundele laser mentinand distanta maxima intre razele secventiale.

Acest lucru permite tesutului sa maximizeze disiparea caldurii intre impulsuri. Rezultatul consta in siguranta sporita cu o reducere semnificativa a disconfortului post-operator si timp de vindecare mai scurt.

Mod Dual de Lucru: Static si Dinamic

Modul Static

Modul static de tratament permite traditionala “stantare” a zonelor scanate, pana la 18×18 mm, avand un control complet asupra densitatii.

Modul Dinamic

La modul dinamic nu mai intalnim aspectul de tabla de sah pe care-l gasim la alte sisteme CO2. Se poate continua tragerea pulsurilor prin miscari delicate, pe toata zona de lucru.

Indiferent de modul de tratament ales, energia laser CO2 va fi distribuita uniform, folosind tehnologia Controlled Chaos.

Schimbare Capete cu Auto-Recunoastere

De la o ablatie superficiala la una ultra-profunda, eCO2 are aplicatii care trateaza o larga varietate de afectiuni clinice. Capetele se pot schimba rapid si puteti alege una dintre cele 3 marimi de spot cu recunoastere automata care schimba parametrii tratamentului.

Platforma laser cu CO2 pentru tratamente de rejuvenare faciala si dermatologie

eCO2 Tone – tratament facial delicat pentru o piele intinerita

Lutronic eCO2 Tone este un tratament laser rapid, non-invaziv pentru rejuvenarea delicata a pielii. Datorita actiunii laserului, corpul va dobandi capacitatea de a genera tesut nou, sanatos. eCO2 Tone imbunatateste aspectul liniilor fine si a petelor pigmentare cauzate de soare fara disconfort si fara timp indelungat de recuperare. eCO2 Tone poate trata mai multe zone ale corpului, precum: fata, gat, decoleu si maini.

In timpul unei sesiuni de tratament eCO2 Tone, tesutul tratat este incalzit in mod rapid, prin dozarea specifica a impulsului laser care minimizeaza transferul de caldura la tesutul adiacent.

Un tratamentul poate dura intre 10 si 20 de minunte, in functie de zona tratata. Acesta este confortabil, cu o perioada scurta de recuperare (2-3 zile). Pacientii vor observa o textura imbunatatita a zonei tratate si o piele stalucitoare si luminoasa.

In functie de afectiuni, medicul va recomanda mai multe sedinte de tratament pentru a imbunatati constant rezultatele. eCO2 Tone poate fi utilizat si ca metoda de preventie pentru:

 1. Riduri si linii fine
 2. Iregularitati texturale
 3. Pete pigmentare
 4. Leziuni vasculare

Tratamentul eCO2 Tone este un tratament ideal pentru persoanele care doresc sa beneficieze de efectele de rejuvenare cutanata pe care le ofera laserele CO2 dar care doresc sa reduca in mod semnificativ timpul de recuperare post-tratament. Astfel, dupa numai 2-3 zile de recuperare, este posibila revenirea la activitatile normale. Pacientii pot astfel beneficia de o versiune light a rejuvenarii cutanate cu eCO ce le ofera mai multa flexibilitate in activitatile lor, marind totodata si numarul de tratamente pe care le puteti efectua in clinica dumneavoastra.

Tratament Facial cu laser CO2 - Lutronic eCO2

ECO2 – CAPETE CU AUTO-RECUNOASTERE

120 ΜM TIP

 • CICATRICI

 • RIDURI ADANCI

 • FERMITATE

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 120 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 120

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 120 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 120

300 ΜM TIP

 • PORI MARITI

 • IREGULARITATI TEXTURALE

 • LUMINOZITATE

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 300 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 300

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 300 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 300

500 ΜM TIP

 • IREGULARITATI CULOARE

 • TEXTURA TEN

 • LUMINOZITATE

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 500 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 500

Lutronic eCO2: Densitate Pulsuri Laser 500 μm

Ilustratie zona de Tratament Laser - tip de 500

Aplicator Universal

Aplicator-Global laser - CO2- Lutronic eCO2

Aplicator Scanner Fractionat

Aplicator-Scanner-Fractionat- Laser CO2 - 1-1

II. ECO2 – Aplicatii In Stomatologie

eCO2 Light – Cel Mai Nou Laser de Stomatologie din Romania

Laserul eCO2 Light de la Lutronic este primul laser dedicat medicilor stomatologi ce efectueaza interventii laser, conceput special pentru a livra pacientilor o gama larga de tratamente la nivelul tesuturilor cavitatii bucale. Cu ajutorul platfomei laser CO2, medicii stomatologi pot acum livra tratamente mai rapid, mai eficient si cu mai putin disconfort pentru pacient. Continuand traditia gamei exceptionale de lasere, Lutronic eCO2 Light este un instrument ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o clinica stomatologica sau cabinet ce doreste sa ofere servicii la cel mai inalt nivel.

Specialistii si expertii Lutronic au creat laserul eCO2 Light pentru a livra tratamente stomatologice de inalta precizie si a oferi siguranta pacientilor dumneavoastra. Obiectivul principal al laserului stomatologic este minimizarea lezarii tesuturilor adiacente zonei de tratament, in cadrul unei interventii chirurgicale laser. Datorita acestui laser avansat, atat dumneavoastra, cat si pacientii puteti beneficia de un tratament rapid, fara a minimiza rezultatele oferite. Astfel, timpul de recuperare post-procedura este mai scurt cu laserul eCO2 Light comparativ cu alte echipamente.

Echipament pentru medicii stomatologi ce isi doresc sa isi duca practica la cel mai inalt nivel

Platforma laser dedicata medicilor stomatologi are aplicatii vaste in medicina dentara. Cu ajutorul laserului, medicii stomatologi pot efectua interventii chirurgicale laser, livrand pacientilor o gama completa de tratamente la nivelul cavitatii bucale.

eCO2 Light se bazeaza pe tehnologia laserului CO2, cu lungime de unda 10 600 nm si cu o absorbtie foarte ridicata in apa. Echipamentul laser CO2 poate fi folosit la capacitate maxima pe toata durata tratamentului, datorita fluxului de energie constant.

Beneficii aduse practicii dumneavoastra de laserul CO2

Prin capacitatea de reglare a puterii laserului si prin utilizarea unei marimi foarte mici de spot se realizeaza o absorbtie completa la o adancime minima pe tot parcursul interventiei stomatologice. Astfel, in procesul de tratare a cavitatii bucale medicii stomatologi ating un grad exceptional de precizie.

Ce Puteti Trata cu eCO2Light?

 • Frenectomie si frenoplastie

 • Gingivectomie si gingivoplastie

 • Hipertrofie
  gingivala

 • Incizie si drenaj abces

 • Stomatita, herpes si ulcer

 • Sterilizare parodontala a gingiei

 • Sterilizare si uscare a canalelor radiculare

 • Depigmentare a gingiei

 • Hemostaza dupa extractia dentara

 • Tumori benigne si maligne

 • Pulpotomie,
  chisturi

 • Debridarea si curatarea canalului radicular

 • Hipersensibilitate

 • Prevenirea cariilor

 • Suprapunere directa si indirecta

 • Curatarea
  implanturilor dentare

 • Peri-implantita

Beneficiile aduse pacientilor dumneavoastra

 • Timp redus de vindecare
 • Minimizarea riscului de ardere sau necroza termica
 • Procedura nedureroasa, fara hemoragie si nevoie redusa de produse anestezice locale si suturi.
 • Tratamente sigure pentru toate tipurile de pacienti

Un avantaj major a utilizarii laserul eCO2 Light in timpul unui tratamentului chirurgical este capacitatea sa de eliminare directa a microorganismelor. Procesul prin care se realizeaza aceasta eliminare are loc prin incalzirea suprafetei tesutului de interes pana la o temperatura specifica care impiedica contaminarea bacteriana.

Laserul eCO2 Light vine in ajutorul medicilor stomatologi care doresc sa ofere pacientilor tratamente care prezinta un disconfort scazut, o reducere semnificativa a sangerarilor in timpul procedurii si dupa, deasemenea minimizand lezarea terminatiilor nervoase.

III. ECO2 – Aplicatii In Ginecologie

Aplicabilitatea laserului eCO2 Bella V in Ginecologie

Modulul pentru tratamente de ginecologie Bella V de la Lutronic foloseste rata foarte buna de absortie in apa a lungimii de unda de 10 600 nm, impreuna cu cele mai noi tehnologii de tratament, pentru a oferi posibilitatea medicilor ginecologi de a livra tratamente de inalta complexitate.

Cu laserul eCO2 Bella V de la Lutronic se realizeaza o absorbtie puternica a apei la nivel celular. Datorita efectului de ablatie controlata al laserului, tesuturile tratate se regenereaza in mod accelerat, fiind stimulat procesul natural de neocolageneza.

In acest fel, devina posibila tratarea rapida si minim-invaziva a unor afectiuni si probleme ale zonei intime precum laxitatea vaginala, uscaciunea vaginala si incontinenta urinara. Datorita modului de actiune al laserului, recuperarea post procedura este rapida, iar tratamantele au un grad minim de risc.

Tratamentele cu Bella V folosesc, de asemenea, tehnologiile Controlled Chaos si modurile dinamice si statice, marind astfel gradul de flexibilitate pe care il are medicul in setarea unor parametrii precisi de tratament.

Ce Afectiuni ale Zonei Intime se pot Trata cu Bella V?

Laserul Bella V poate aborda intregul spectru de afectiuni ale zonei intime, tratand in mod eficient urmatoarele conditii si afectiuni:

 • Uscaciune, iritatie, senzatie de arsura, durere si mancarime
 • Dispareunie
 • Traume, sangerari si infectii
 • Disfunctie sexuala
 • Incontinenta urinara
 • Laxitate vaginala

Aplicatori pentru Tratamente cu Bella V

Tratamentele Bella V se efectueaza cu 2 aplicatori ai sistemului eCO2: Aplicatorul 90° si Aplicatorul 360°. Fiecare aplicator actioneaza intr-un mod unic pentru a tinti afectiunile mentionate. In cazul tratamentului pentru incontinenta urinara, marimea spotului utilizat este de 6 mm, iar marimea spotului de 4 mm este utilizat pentru tratarea laxitatii si atrofiei vaginale. Se recomanda ca tratamentul, indiferent de afectiunea tratata, sa fie repetat dupa 4 saptamani de la prima sedinta.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Am inceput sa vedem rezultate incredibile cu noul nostru Laser eCO2 de la Lutronic. Toti pacientii nostri sunt foarte incantanti de tratament si de rezultate.

Feedback-ul din partea pacientilor este intr-adevar exceptional cu noul echipament eCO2. A devenit o sursa imensa de recomandari, dovedind rezultatele de care este capabil eCO2.

Aparatul eCO2 are unul dintre cele mai bune ecrane interactive cu touchscreen pe care le-am incercat vreodata, incredibil de intuitiv si inovativ. Cu eCO2 poti ajusta marimea spot-ului, nivelul de energie, densitatea, dar si sa schimbi rapid intre modul static si cel dinamic.

eCO2 m-a facut sa cred in Terapia cu Laser Fractionat, oferind rezultate incredibile inca de la prima sedinta. Sa imi vad pacientii fericiti este cea mai buna recompensa.

ECO2 – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
5
Aparat Laser Profesional eCO2 - Lutronic
1

Aplicator Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Brat Ergonomic pentru Functionalitate Extinsa

3

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

4

Sistem Integrat de Siguranta

5

Design Modern si Elegant

 • RIDURI

 • REJUVENARE CUTANATA

 • CICATRICI

 • DISCROMIE

 • NEVI / NEGI

 • KERATOZA SEBOREICA

 • HIPOMELANOZA

 • SIRINGIOAME

 • VERGETURI

 • VITILIGO

ECO2 – SPECIFICATII SISTEM

TIP DE LASERCO2
Lungime de Unda10.6 ΜM
Putere Maxima a Modulului CO2 RFMAX 30W LA FRECVENTA CONTINUA
Mod de UtilizareStatic (Stamping) / Dinamic (Air Brushing)
TipMarimi de Spot: 120, 300, 500 µm
Energie Pulsata2mJ – 240 mJ
Densitate Spot Laser25 – 400 spot-uri/cm3
Arie de Scanare18 X 18 cm
Forme de ScanareCubic, Dreptunghiular, Triunghiular, Oval, Punct
Mod de UtilizareChar Free (Ultra Puls)/ Super Puls/ CW
Rata Puls Char Free (Ultra Puls)1Hz – 700 Hz
Rata Puls (Super Puls)1Hz – 550 Hz
Latime Puls Char Free (Ultra Puls)40 µs – 1000 µs
Latime Puls (Super Puls)1ms – 5 ms

Aflati mai multe despre echipamentul eCO2 de la Lutronic descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania