• Aparatura de Estetica Faciala Profesionala de la InMode

InMode EmbraceRF – Aparatura Profesionala Pentru Estetica Faciala

EmbraceRF este un aparat pentru tratamante faciale dedicat clinicilor estetice. Tehnologia Embrace RF este optimizata pentru remodelarea tesuturilor sub-dermale din zona fetelor si a gatului. Aparatul foloseste o tehnica avansata ce combina tratarea laxitatii cu eliminarea tesutului adipos, dedicata special pacientilor ce nu sunt interesati in tratamente invazive dar doresc rezultate similare.

Principalele Avantaje EmbraceRF pentru Clinica Dumneavoastra

EmbraceRF ofera o serie de avantaje majore pentru tratamente faciale minim si non-invazive prin solutii de tratament unice, imposibile cu alt tip de aparat:

  • Aparatul EmbraceRF reprezinta o combinatie de tehnologii puternice ce trateaza in mod eficient pielea si tesuturile sub-dermale din zona fetei
  • EmbraceRF ofera medicului un grad foarte ridicat de versatilitate in timpul tratamentelor
  • EmbraceRF este aparatul ideal de utilizat in cazul pacientilor ce doresc rezultate optime fara a recurge la tratamente estetice invazive
Aparatul pentru estetica faciala EmbraceRF

De ce sa Alegeti EmbraceRF pentru Clinica Dumneavoastra?

Cererea pentru tratamente minim-invazive cu ajutorul carora se pot evita tratamentele operatorii clasice este in continua crestere. Tehnologia RF (Radiofrecventa) a fost consacrata astfel de catre medici esteticieni din intreaga lume ca o varianta viabila si eficienta de a aborda laxitatea pielii si de a reduce tesutul adipos din zonele de tratament.

Cu ajutorul acestei noi tehnologii, este acum posibila tratarea pacientilor care, inainte, erau candidate pentru metode invazive de interventie. Experienta specialistilor in utilizarea RF si a tehnicilor de microneedeling arata o abilitate superioara de a genera retragerea si intinderea tesuturilor, lucru dificil sau imposibil de obtinut doar cu ajutorul liposuctiei sau a aparatelor bazate strict pe impulsuri energetice.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RFAL, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

EMBRACERF – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
InMode EmbraceRF - Aparat pentru Tratamente Faciale
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

3

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

4

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

"Cea mai anticipata inovare din lume in estetica faciala."

EMBRACERF – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Inmode Accutite

Noul AccuTite face din contractia focala a RF fara operatii excitionale noul standard in medicina cosmetica. Mic, dar puternic, AccuTite ofera o incălzire de precizie, pe langa stiinta si siguranta recunoscute cu familia de tehnologii RFAL.

Tratament fata – frunte, periorbital, foldul nazolabial, fata inferioara, gat.

Tratament Corp – axila, bratele superioare, mainile, abdomen, coapsa interioara, genunchii, sanatatea si bunastarea femeilor

Aflati mai multe despre aplicatorul AccuTite de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator InMode FaceTite pentru tratamente faciale

FaceTite este o solutie de conturare minim invaziva pentru fata si zone mici ale corpului. Acesta este un tratament sigur, eficient si interesant, care ofera pacientilor modificari estetice semnificative. FaceTite este alimentat de tehnologia RFAL de remodelare tridimensionala a tesutului. Este urmatorul lucru mai bun dupa facelift. Protectiile incorporate, inclusiv masurarea in timp real a temperaturii pielii si a grasimii, monitorizarea impedanțelor, intreruperea puterii si feedbackul audibil, ajuta la asigurarea sigurantei pacientului.

Lungime Canula10 cm
Diametru Canula1.3 mm
Adancime TratamentPana la 25 mm (1″)
Temperatura InterioaraAjustabila intre 50°C – 70°C
Temperatura ExterioaraAjustabila pana la 42°C
Frecventa de iesire1 MHz

Aflati mai multe despre aplicatorul FaceTite de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania