• Inmode Empower RF - Platforma Tratamente Ginecologie

INMODE EMPOWER RF – Platforma cu Radiofrecventa si EMS pentru Medici Ginecologi

Empower RF este o platforma multifunctionala pentru tratamente de ginecologie si de bunastare a zonei intime, ce utilizeaza o serie de tehnologii inovatoare pentru a livra terapii complete si eficiente. Cu ajutorul Empower RF, puteti acum aborda tratarea zonei intime cu siguranta de a obtine rezultate ce vor imbunatati semnificativ calitatea vietii pacientelor dumneavoastra, la un nivel de eficienta fara precedent. Cu Empower RF, puteti imbunatati circulatia sangelui din zona intima, ameliora durerea, tonifia muschii planseului pelvin si trata incontinenta urinara (de stres, urgenta si mixta).

Ce Specificatii putem aborda cu Empower RF?

 • Rejuvenare vaginala;
 • Imbunatatirea circulatiei la nivelul zonei genitale;
 • Imbunatatirea calitatii vietii sexuale (reducerea dispareuniei);
 • Tonifierea muschilor planseului pelvin;
 • Ameliorarea simptomelor incontinentei urinare (de stres, urgenta, mixta);

Inmode Empower RF este un aparat inovativ, conceput special pentru tratarea patologiilor ginecologice intr-un mod complet si minim-invaziv. Acest lucru este posibil prin combinarea mai multor tehnologii, oferind astfel medicilor un nivel de flexibilitate fara precedent.

Cui se Adreseaza Aparatul InMode Empower RF?

EmpowerRF este o solutie versatila pentru clinici de ginecologie si estetica, conceputa pentru a imbunatati functionalitatea aparatului genital, dar si aspectul estetic al zonei intime. Cu ajutorul platformei EmpowerRF, puteti efectua tratamente rapide, eficiente si sigure pentru a reda increderea in sine a pacientelor si pentru a imbunatati calitatea vietii lor, fara interventii chirurgicale sau timp de recuperare prelungit

Aparat pentru Medici Ginecologi Inmode Empower RF

INMODE Empower FR- Aparatul Ideal pentru Ginecologie

Aparatul Inmode Empoer RF este solutia ideala pentru medici ginecologi ce doresc sa ofere o solutie completa pentru paciente, de la tratarea incontinetei urinare pana la reducerea laxitatii si bunastarea zonei intime dupa nastere. Inmode Empower RF folosete cele mai avansate tehnologii pentru a livra astfel de tratamente, bazandu-se pe radiofrecventa fractionata, si pe stimularea musculara intravaginala de tip EMS.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Timp scazut de recuperare
 • Tratament minim-invaziv
 • Fara durere
 • Distrugerea definitiva a adipocitelor

Ce Tehnologii Foloseste InMode Empower RF?

 • Stimularea musculara electrica intravaginala (EMS)
 • Radiofrecventa bipolara (RF)

EMPOWER RF – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
1

Aplicatori speciali pentru Ginecologie,  Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul InMode EmpowerRF?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie Minim-invaziva ce combina Radiofrecventa si EMS

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Rejuvenare vaginala, incontinenta urinara, labioplastie

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul clinicii.

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune si timp scazut de recuperare dupa tratament

EMPOWER RF- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Morpheus 8V

Morpheus8 V este un aplicator fractionat cu o adancime de penetrare programabila de pana la 3 mm. Energia RF bipolara fractionata este livrata intravaginal sub-epiterial pentru tratarea diferitelor afectiuni ale zonei intime feminine. Datorita celor 24 de micro-pini care actioneaza in mod simulan asupra tesutului se obtine gradul de penetrare necesar pentru stimularea productiei de colagen si elastina. Astfel, rezultatul tratamentului Morpheus8 V consta in tesut remodelat si rejuvenat. Acest tratament se realizeaza in cabinetul medical, fiind un tratament minim-invaziv, fara timp de recuperare indelungat.

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator Aviva pentru tratamente ginecologice

Aviva este o procedura minim invaziva pentru hemostaza si coagularea vulvei care ofera o alternativa non-excizionala pentru labiaplastie. Aceasta procedura inovatoare se poate face sub anestezie locala, intr-un cadru de birou, in mai putin de 20 de minute, fara a exciza excesul de piele. „Cred ca Aviva va fi un schimbator de jocuri in chirurgia estetica”, spune dr. Christine Hamori. „Timpul de recuperare si cicatricile vizibile sunt cele doua probleme care impiedica potentialii pacienti labiaplastici de la a alege o interventie chirurgicala. Aviva ofera femeilor un rezultat natural fara cicatrici, cu un timp de recuperare redus.”

Lungimea Canulei6 cm
Diametrul Canulei0.9 cm
Temperatura InternaReglabil de catre Medic
Intre 50 C – 70 C
Temperatura ExternaReglabil de catre Medic

Pana la 42 C
Aplicator formaV cu radiofrecventa de la InMode

FormaV este un tratament confortabil care asigura incalzirea uniforma si volumetrica pentru remodelarea tesuturilor, cu un control in timp real al temperaturii suprafetei. Versatilitatea acestui aplicator cu tehnologie RF va permite sa oferiti pacientilor dumneavoastra solutii personalizate pentru a imbunatati calitatea pielii. Pacientii pot observa rezultate imediate, cu imbunatatiri continue.

Putere de Consum a RFPana la 40 W
Temperatura AjustataReglabil de catre Medic

Pana la 42 C
Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus8 este un aplicator de remodelare adipoasa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza. Energia de radiofrecventa este furnizata prin intermediul unor retele bipolare de electrozi cu microace si are ca rezultat incalzirea si coagularea localizata a tesutului care se afla in contact direct cu microacele. Coagularea fractionata duce la o vindecare mai rapida a tesutului. Morpheus8 poate avea un impact pozitiv asupra sanatatii si calitatii vietii.

SPECIFICATII ALE VARFULUIPRIMEMORPHEUS8RESURFACING
Configuratie12 micropini24 micropini24 micropini
Profil de Adancime1mm – 4mm1mm – 4mm0.5 mm
Adancimea ablatieiReglabil de catre medicReglabil de catre medicFix

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

Morpheus8 body ofera o remodelare profunda a tesutului adipos subdermal de 8 mm, prin intermediul unui varf de suprafata mare format din 40 de microace din aur cu un profil termic de 7 mm si unul suplimentar de 1 mm. Tehnologia Burst livreaza automat energia RF bipolara la adancimi de tratament pe mai multe niveluri intr-un singur ciclu.

Configuratie40 micropini
Profil de Adancime1mm – 7mm
Profil Termic1mm suplimentar
Adancimea ablatieiReglabil de catre medic

Vtone este un aplicator non-chirurgical, aprobat de FDA si conceput pentru a oferi o stimulare musculara electrica intravaginala (EMS) si o reeducare neuromusculara pentru reabilitarea muschilor slabi ai planseului pelvin si totodata pentru a imbunatati simptomele incontinentei urinare (de stres, urgente si mixte). Varful cu doua fete al Vtone se introduce rapid si confortabil in canalul vaginal si ofera o stimulare musculara maxima. Este o procedura non-invaziva, nedureroasa si extrem de eficienta.

AplicatorProiectat pentru a trata intr-o maniera confortabila aspectul zonei intime.
TehnologieElectrical Muscle Stimulation (EMS)
Parametrii de tratament:Reglabil de catre medic

Tone foloseste stimularea musculara electrica (EMS) pentru a induce contractii musculare involuntare. Este o alternativa rapida si usoara de tonifiere musculara. Tratamentul Tone poate fi folosit pentru a tinti anumite grupe de muschi si este complet non-invaziv si non-dureros. Mai mult, tratamentul nu prezinta timp de recuperare si pacientul poate reveni imediat la activitatile obisnuite.

Temperatura ajustataMonitorizare in timp real a temperaturii. Operatorul poate selecta pana la 43°C
Timpii de Tratament AdaptatiCresterile la peste 5 minute permit personalizarea tratamentului

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania