INMODE EVOLVE X– Aparat de Estetica Medicala Hands-Free pentru Remodelare Corporala si Tonifiere

Evolve X este un aparat de remodelare corporala, diminuare celulita si tonifiere musculara non-invaziva, produs de InMode, una dintre cele mai inovatoare companii de estetica medicala la nivel international. Evolve X este o solutie hands-free unica de remodelare si tonifiere corporala, ideala pentru clinici de estetica sau locatii de fitness si remodelare.

Cum Actioneaza Aparatul Inmode Evolve X?

InMode Evolve X este conceput special pentru eficienta, atat din punctul de vedere al tratamentelor propriu-zise, cat si al rentabilitatii locatiei. Asadar, unul dintre principalele avantaje a InMode Evolve este tehnologia hands-free, lucru ce ofera terapeutului un grad ridicat de libertate si flexibilitate in timpul sedintei de tratament.

Platforma de estetica InMode Evolve X detine mai multe tehnologii intr-un singur sistem, precum radiofrecventa bipolara (RF) si stimularea electrica (EMS). Astfel, se pot aborda atat mai multe zone ale corpului simultan, cat si mai multe specificatii, precum laxitate cutanata, celulita, remodelare corporala non-invaziva si tonifiere musculara.

De ce sa Alegeti Aparatul InMode Evolve pentru Locatia Dumneavoastra?

Siguranta. Evolve X ofera pacientilor dumnenavoastra un tratament sigur, tehnologia InMode fiind la cel mai inalt nivel tehnologic disponibil pe piata, in concordanta cu standardele de siguranta acceptate la nivelul Uniunii Europene. Asadar, aparatul Evolve este aprobat FDA si CE.

Calitate. Evolve X ofera locatiei dumneavoastra acelasi nivel exceptional de calitate al tehnologiei cu care ne-a obisnuit departamentul de dezvoltare si cercetare InMode. Acest lucru asigura nu numai o fiabilitate ridicata a echipamentului cat si o experienta placuta pentru pacienti.

Rezultate. Tratamentele cu InMode Evolve X ofera pacientilor dumneavoastra rezultate imediate, vizibile chiar si dupa prima sedinta de tratament. InMode Evolve X foloseste tehnologii recunoscute pentru efectele remarcabile in remodelare si tonifiere corporala, precum radiofrecventa si electrostimularea.

Mediskin este distribuitorul oficial in Romania al echipamentelor produse de Inmode.

INMODE EVOLVE X- Aparat de Estetica si Tonifiere Corporala Hands-Free

Aparatul Inmode Evolve este solutia ideala de tratament pentru clinici estetice si locatii de remodelare corporala ce doresc sa ofere rezultate rapide pacientilor, fara timp de recuperare, in mod complet non-invaziv. Cu ajutorul InMode Evolve, se poate obtine in mod simultan remodelarea corporala, diminuarea celulitei si tonifierea musculara. Avantajul-cheie al InMode Evolve este abordarea simultana a acestor trei indicatii, obtinandu-se astfel un rezultat global foarte bun.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Tratatament fara timp de recuperare;
 • Tratament non-invaziv;
 • Tratament nedureros;
 • Tratament relaxant, de tip lunch-break;

Ce specificatii se pot aborda cu Aparatul INMODE Evolve X?

 • Diminuare Celulita;
 • Remodelare Corporala;
 • Tonifiere Musculara;

Inainte si Dupa – Rezultate dupa Tratamente cu InMode Evolve X

Rezultate dupa tratamente cu Inmode Evolve

InMode Evolve X– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
1

Aplicatori Speciali, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul InMode Evolve X?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie non-invaziva ce combina Radiofrecventa si Electrostimularea

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Corporale pe Numeroase Zone

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul clinicii de estetica.

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bun, fara timp de recuperare dupa tratament

InMode Evolve X- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Inmode Tite

Evolve Tite folosește radiofrecvența bipolară (RF), tehnologie dovedită clinic pentru remodelare corporala si tonifiere cutanata. Evolve Tite se compune dintr-o serie de aplicatori hands-free, pentru a livra energia termica in mod uniform in straturile subdermale ale pielii. Rezultatele devin din ce in ce mai evidente, pe masura ce se desfasoara protocolul de tratament.

Aflati mai multe despre aplicatorul Tite de la Inmode descarcand brosura,
contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

Aplicator Inmode Tone

Evolve Tone foloseste stimularea musculara electrica (EMS) pentru a induce contractii musculare involuntare. Este o alternativa rapida si usoara de tonifiere musculara. Tratamentul Evolve Tone poate fi folosit pentru a tinti anumite grupe de muschi, si este complet non-invaziv si non-dureros. Mai mult, tratamentul nu prezinta timp de recuperare, si pacientul pote reveni imediat la activitatile obisnuite.

Aflati mai multe despre aplicatorul Tone de la Inmode descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

EvolveX Transform reinventeaza sculptarea corporala si tonifierea musculara, oferind tratamente de remodelare extrem de eficiente, fara timp de recuperare, pentru toate tipurile de piele. Incalzirea in profunzime a tesutului dermic si adipos, combinata cu stimularea electrica a muschilor(EMS), sunt alternate pentru a oferi un tratament sinergic multistratificat al pielii si al straturilor adipoase, care produce rezultate eficiente si un contur corporal vizibil imbunatatit.

Aflati mai multe despre aplicatorul FaceTite de la Inmode descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania