Lutronic Healite II – Aparat Profesional pentru Terapie LLLT

Healite II este un sistem de fototerapie care se bazeaza pe lumina LED pentru a reduce perioada de vindecare post-interventie chirurgicala, pentru a ameliora durerea, pentru a reduce acneea activa si pentru a imbunatati procesul de recuperare la nivel celular. Totodata, ajuta la rejuvenarea pielii.

Cum actioneaza Aparatul Lutronic Healite II?

Healite II este o tehnologie avansata bazata pe studii clinice care ofera eficenta, versatilitate, fiind usor de utilizat. Tratamentul este nedureros, non-invaziv si concentreaza energia in profunzime, la nivel celular, vizand tesuturile implicate in procesul de vindecare. Specialistul poate utiliza Healite II ca tratament de sine statator sau ca un adjunvant pentru a imbunatati recuperarea dupa multiple proceduri.

De ce Alegeti Echipamentele cu LED-LLLT?

LLLT este tarapia luminoasa de intensitate scazuta care utilizeaza lumina emisa de diode (LED) pentru a penetra in profunzime straturile celulare.
Beneficiile terapiei LED-LLLT sunt:

 • Fara durere
 • Non-invaziva
 • Fara efecte secundare
 • Sigura pentru toate tipurile de piele
 • Fara contraindicatii de varsta

Fototerapia include:

 • Biomodularea
 • Transferul celular direct la nivelurile incidente scazute de energie fotonica
 • Efect clinic dovedit
 • Tratament atraumatic si atermic

Healite II este un aparat echipat cu panouri de tratament ajustabile pentru maximizarea rezultelor. Panourile se pot regla exact pe zona tratata, iar designul ergonomic este potrivit pentru orice clinica. Healite II poate si setat sa livreze tratamente la urmatoarele lungimi de unda:

A. Lungimea de unda 830 nm impreuna cu 590 nm, in mod foto secvential, actioneaza ce precadere pentru:

 1. Vinderarea ranilor
 2. Efect analgezic
 3. Dureri musculare si articulare
 4. Artrita
 5. Spasme musculare
 6. Cresterea temporara a circulatiei sanguine
 7. Cresterea parului
 8. Acneea activa
 9. Rejuvenarea pielii

B. Lungimea de unda de 590 nm actioneaza pana in jonctiunea dermoepidermica, in mod superficial, tintind si activand keratinocitele si celulele Merkel.

C. Lungimea de unda de 830 nm patrunde in dermul reticular mai profund, si activeaza keratinocitele, mastocitele, neutrofilele, macrofagele si fibroblasterele.

D. Lungimea de unda de 633 nm patrunde in dermul reticular mai profund, si tinteste keratinocitele active, fibroblastele, endoteliocitele si vasele de sange, ffind potrivita pentru:

 1. Rejuvenarea pielii
 2. Cresterea parului
 3. Combaterea cancerului de piele non-melanom

E. Lungimea de unda 415 nm actioneaza impotriva acneei active. Acneea activa de cauza bacteriana are la baza producerea de substante numite porfirine. Cand aceste substante sunt expuse la lumina albastra de 415 nm, porfirinele produc radicali liberi care omoara selectiv bacteria Propionibacterium, responsabila de acneea activa.

Cum functioneaza LED-LLLT?

Mitocondriile incep sa produca in exces oxid nitric (NO), facand concurenta oxigenului din organism atunci cand metabolismul se resimte dupa o afectiune, dupa o interventie chirurgicala, dupa stres sau atunci cand este supus procesului natural de imbatranire. Monoxidul de azot se leaga de citocromul C oxidaza si inlocuieste in mod competitiv oxigenul din organism, astfel se opreste productia de adenozin trifosfat (ATP) si cauzeaza productia in exces a speciilor reactive de oxigen (ROI) plasand celulele sub stres oxidativ.

Stresul oxidativ produce inflamatie celulara, distrugand definitiv celulele. Fototerapia LLLT in parametrii corect setati si dozati de catre specialist poate rupe legaturile dintre oxidul nitric si citocromul C oxidaza, permitand oxigenului sa revina la nivel normal.

Productia de ATP este restabilita si stresul oxidativ redus, iar functia microcondriala revine la nivel normal. Activitatea celulelor metabolice este imbunatatita prin afluxul suplimentar de energie fotonica transferata si permite celulelor sa sinteze colagenul si elastina si sa lupte impotriva infectiilor, daca este cazul.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Healite II ofera pacientilor un timp de recuperare mai redus dupa tratamentelele cu laser si peelingurile chimice, cu o profilaxie excelenta impotriva formarii cicatricilor, a eritemului post-inflamatoriu si a pigmentarii.”

“Healite II este o tehnologie unica care imbunatateste in mod eficient rejuvenarea pielii, vinderarea ranilor si atenuarea durerilor. Toate aceste proceduri sunt realizate printr-o procedura usoara, de tip hands-free.”

HEALITE II – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
1

Aplicator special cu tehnologie LLLT, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul Lutronic Healite II?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Reducerea perioadei de recuperare post-interventie si restabilirea tesuturilor celulare afectate

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Faciale si Corporale

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul clinicii de estetica.

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune si timp scazut de recuperare dupa tratament

HEALITE II- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Durata fiecarui tratament variaza in functie de planul de tratament pe care specialistul in stabileste anterior impreuna cu pacientul, dar de regula dureaza intre 10 si 20 minute. Tratamentul este confortabil, relaxant. Nu exista perioada de recuperare asociata tratamentului cu Healite II. De asemenea, tratamentul Healite II este, de regula, un tratament complementar, iar perioada de recuperare a sa depinde de perioada de recuperare a interventiei anterioare la care a fost supus pacientul.

Specificatii Sistem

Sursa LuminaLEDs (Light Emitting Diode)
ClasaClasa I/B
Alimentare cu Energie ElectricaAC 110-120 V sau AC 220-230 V, 50/60Hz, FUSE 250V/ 6.3 A
Consum600 VA
Sistem RacireAer Rece
DimensiuniPlatforma (mm): 556 (W) x 671(L) x 1562 (H)
Lampa (mm): 510 (W) x 300 (L) x 110 (H)

Healite II

Lungimi de unda (nm)830 (w /590)633
Intensitate (mW/cm2) – Planar40 – 10030 – 65
Intensitate (mW/cm2) – Focusat60 – 15045 – 105

Healite II Combo

Lungimi de unda (nm)830 (w /590) + 633633 + 415
Intensitate (mW/cm2) – Planar830(w/ 590): 35 – 80
633:20 – 50
633: 20 – 50
415: 10 – 30
Intensitate (mW/cm2) – Focusat830 (w/ 590):60 – 150
633:35 – 80
633:35 – 80
415:15 – 50

Aflati mai multe despre Healite II de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania