HydraCool Plus – Aparat Pentru Rejuvenare Faciala si Managementul Pielii

Ce Este Hydracool Plus?

HydraCool Plus este un aparat pentru clinici si saloane de infrumusetare, specializat in curatarea, hidratarea si rejuvenarea pielii. Echipamentul Hydracool va permite sa oferiti tratamente complete de rejuvenarea faciala, prin combinarea a 4 tehnologii inovatoare: Aqua B, Vibro X, Collagen +, si UltraB.

Combinarea acestor 4 tehnologii intr-un singur echipament asigura o experienta deosebita pentru orice tip de piele si livreaza rezultate foarte bune pacientilor dumneavoasta. Tehnologiile aparatului HydraCool Plus sunt destinate pentru abordarea completa a problematicii rejuvenarii faciale, ele fiind eficiente atat pentru curatare in profunzime, cat si pentru revitalizare, elasticitare, reducere riduri, stralucire si oxigenare.

Cui se Adreseaza Aparatul Hydracool Plus?

Conceput special pentru saloane de infrumusetare cu accent pe tratamente faciale, HydraCool Plus ofera clientilor dumneavoastra posibilitatea de a beneficia de un tratament facial complet, sigur si relaxant, cu rezultate vizibile imediat. Avantajul major al aparatului HydraCool Plus este, pe langa gama larga de tehnologii disponibile pentru tratamente faciale, versatilitatea cu care se pot efectua tratamente in clinica sau in salonul de estetica.

De Ce sa Alegeti Hydracool Plus?

Gama Completa de Tratamente Faciale Non-Invazive 
Cu aparatul HydraCool Plus, veti putea oferi clientelor si clientilor dumneavoastra o gama completa de tratamente faciale non-invazive, structurate intr-un protocol comprehensiv de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Ideal pentru Saloane de Infrumusetare ce ofera Tratamente Faciale
Gama larga de tratamente posibile cu HydraCool Plus fac din acest aparat principalul mijloc de livrare al tratamentelor non-invazive de estetica faciala, sporind randamentul si profitabilitatea locatiei.

Eficient si Sigur pe Orice Tip de Piele
Cu HydraCool Plus, rezultatele tratamentelor sunt vizibile imediat, pe orice tip de piele. Mai mult, toate tratamentele sunt non-invazive si nu necesita timp de recuperare.

Aparat Hydracool pentru Rejuvenare si Curatare Faciala
Aplicatori Hydracool Plus

Aparatul HydraCool Plus– Pasi de Tratament si Tehnologii Incluse

Aparatul HydraCool Plus foloseste patru tehnologii speciale pentru a livra clientilor dumneavoastra un set complet de tratamente non-invazive de rejuvenare si curatare faciala:

Aplicatorul Aqua B – Tratamente de Curatare. Miscarea spiralata combinata cu tehnologia vacuum permite moleculelor de apa sa penetreze pielea. Rezultate: curatare profunda, echilibrarea nivelului apei si al uleiurilor, imbunatatirea texturii pielii.
Aplicatorul VibroX – Tratamente de Rejuvenare. Cu o vibratie specifica si lumina led rosie, acest aplicator special produce un numar mare de microbule CO2 ce penetreaza profund pielea, declansand efectul Bohr, de oxigenare si revitalizare celulara. Rezultate: Rejuvenare piele, reducere riduri, exfoliere, stralucire, oxigenare.
Aplicatorul Collagen+ – Tratamente de Fermitate. Secretul pentru o piele ferma si rejuvenata este retinerea colagenului in derm si crearea unei retele dense. Radiofrecventa incalzeste in mod uniform colagenul pana la 37-41 C, stimuland neocolageneza. Rezultate: Diminuare riduri, refacere elasticitate, fermitate, rejuvenare faciala.
Aplicatorul UltraB – Tratamente de Stralucire. Ultrasunetul sparge eficient structura moleculara a produselor in micro molecule ce penetreaza usor pielea, favorizand aparitia rezultatelor. Rezultate: Piele catifelata, uniformizarea texturii pielii, stralucire.

HydraCool Plus – Platforma pentru Managementul Pielii

Datorita combinarii celor patru tehnologii, HydraCool Plus devine o platforma multifunctionala de management al pielii, oferind tratamente eficiente si profesionale pentru tratamentul fetei, al ochilor, al buzelor, al decolteului si al mainilor. HydraCool Plus ofera rezultate dovedite stiintific pentru numeroase probleme ale pielii, transformand un ten uscat si obosit, intr-un ten rejuvenat si vibrant.

Aparatul HydraCool pentru Rejuvenare Faciala ofera beneficii majore pentru clientii dumneavoastra, si, implicit, pentru salon, deoarece va permite sa oferiti servicii de rejuvenare faciala de cea mai inalta calitate intr-un mod competitiv. Pentru un salon axat pe rejuvenare faciala, dar si pentru saloane de infrumusetare cu o gama larga de servicii, Hydracool este o alegere excelenta datorita versatilitatii sale si calitatii produselor consumabile speciale oferite impreuna cu acesta.

HydraCool Plus – Un Partener de Incredere in Estetica Faciala

HydraCool Plus ofera o solutie complementara, extrem de profitabila pentru clinici si centre estetice, pentru a ajuta la extinderea afacerii, cresterea loialitatii clientilor si livrarea celor mai noi tehnologii estetice.
Un tratament non-invaziv, care va completa alte proceduri din portofoliul locatiei dumneavoastra, HydraCool Plus va va ajuta sa va loializati clientii existenti, sa cresteti frecventa vizitelor si sa aduceti client noi.

Ca partener si unic distribuitor HydraCool in Romania, Mediskin va pune la dispozitie solutii de vanzări, educație și marketing pentru a va ajuta la consolidarea afacerii si a brandului dumneavoastra.

Tratament de curatare faciala cu Hydracool

CE SPUN TERAPEUTII: TESTIMONIALE SI REZULTATE HYDRACOOL

“Tratamentul Hydracool este ca o gimnastica pentru fata. Fata este cartea ta de vizita, este primul lucru pe care-l observa oamenii. Hydracool te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.“

“Am avut pielea mereu obosita si devitalizata, cu riduri pe frunte. Dupa 6 sedinte tenul meu este mai ferm, mai curat, ridurile s-au redus iar pielea are un aspect de portelan.“

HYDRACOOL PLUS– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
1

Aplicatori Speciali Pentru Fata, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

4

Aplicatori Speciali Pentru Fata, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

Specificatiile aparatului Hydracool

  • REJUVENARE FACIALA

  • CURATARE PROFUNDA

  • DIMINUARE RIDURI

  • CURATARE PORI

  • HIDRODERMOABRAZIUNE

  • CATIFELARE

  • STRALUCIRE SI UNIFORMIZARE

HYDRACOOL PLUS- SPECIFICATII SISTEM

TIP SISTEMHYDRACOOL PLUS
Mod de OperareDERMATOLOGIE/ SALOANE DE INFRUMUSETAREPLATFORMA PENTRU MANAGEMENTUL PIELII
MOD DE LUCRUAquaB, VibroX, Collagen+, UltraB
AquaBVacuum 25-90 kPaMarime micro-bule: 10μm
VibroXNivel Energie 10-100&; Crestere 10%250 ΜS
Collagen+4 ElectroziNivel energie 10-100%; Crestere 10%; Frecventa 1MHz
UltraBNivel energie ultrasunete 10-100%; Crestere 10%;Frecventa ultrasunete 1MHz; Nivel de vibratie a energiei 10-100%; Crestere 10%
PUTERE50VA
Greutate:20 Kg
Dimensiuni:500x460x1050mm
Temperatura camera de lucru:10-35°C
Temperatura camera de depozitare:-20-55°C
Umiditate:≤70%
Presiune atmosferica:860kPa – 1060kPa

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania