• Lutronic Infini - Aparat pentru clinci estetice cu radiofrecventa fractionata de mare intensitate

Infini – Aparat de Estetica Faciala cu Radiofrecventa si Microneedling

Infini este un aparat cu radiofrecventa fractionata de mare intensitate pentru rejuvenarea pielii. In mod specific, aparatul Infini este utilizat pentru tratarea cicatricilor acneice, ridurilor dar si pentru imbunatatirea texturii si reducerea laxitatii. Inifini este, astfel, un aparat ideal pentru clinici de estetica ce doresc sa ofere tratamente complete minim-invazive de rejuvenare faciala si de rejuvenare a pielii.

Aparatul Infini este dedicat medicilor si specialistilor in dermatologie si estetica faciala ce doresc sa ofere o gama larga de tratamente cu radiofrecventa fractionata, ce ofera atat un control ridicat asupra procedurii cat si rezultate vizibile in scurt timp de la tratament.

Tratament Facial cu Lutronic Infini

Cum Functioneaza Aparatul Infini pentru Estetica Faciala?

Aparatul Infini este destinat unei game largi de tratamente pentru estetica faciala. Tehnologia sa unica se bazeaza pe radiofrecventa fractionata de mare intensitate, livrata cu ajutorul unui sistem de microneedling, ce patrunde in derm pentru a oferi efectul dorit de rejuvenare al tenului.

Cu aparatul Infini, se poate controla in mod extrem de precis adancimea la care este livrata radiofrecventa, dar si nivelul de energie, fiind astfel posibila efectuarea unor tratamente faciale puternic personalizate, ce pot fi realizate pe orice fototip sau nivel de bronz. Astfel, in functie de specificul dermatologic al ficarui pacient, Infini permite medicilor dermatologi sa aleaga exact tipul de tratament necesar pentru a oferi rapid rezultatele dorite.

Prin utilizarea tehnicii de microneedling in combinatie cu radiofrecventa fractionata, aparatul Infini creeaza mii de zone de micro-coagulare in interiorul dermului, fara a afecta epiderma. In urma livrarii radiofrecventei in acest mod, se stimuleaza in mod puternic procesul intern de vindecare prin productia de colagen si elastina. Rezultatul final este reducerea semnificativa a ridurilor si a cicatricilor acneice, reducerea laxitatii si imbunatatirea generala a texturii pielii, dand-ui acesteia un aspect mai tanar si mai placut.

Tratamente de Rejuvenare Faciala cu Infini. Este Infini Potrivit Clinicii Dumneavoastra?

Cu aparatul Infini puteti aborda in mod eficient o gama larga de problem ale tenului, cu precadere din zona fetei si din zona gatului. Astfel, Infini:

 •  Trateaza Cicatricile Acneice. Cu ajutorul micro-acelor ce livreaza radiofrecventa adanc in derm, Infini este un aparat ideal pentru tratarea minim-invaziva a cicatricilor acneice. Procesul de vindecare stimulat prin radiofrecventa “intinde” pielea si reduce aspectul cicatricilor.
 • Reduce Ridurile. Prin aceeasi tehnologie, Infini permite tratarea cu succes a ridurilor si a liniilor fine, prin stimularea refacerii naturale a tesuturilor din interiorul dermului.
 • Reduce laxitatea. Infini este un aparat ideal pentru tratarea laxitatii pielii din zona gatului si a fetei. Cu ajutorul radiofrecventei, se stimuleaza productia de colagen si de elastina, realizandu-se astfel o intindere a pielii.
 • Imbunatatirea texturii pielii. Stimularea productiei de colagen si elastina cu ajutorul radiofrecventei contribuie si la imbunatatirea texturii pielii, intrucat efectul de vindecare naturala generat de tratament contribuie la o imbunatatirea geneala a starii de sanatate pielii.

Modul de actiune al Radiofrecventei Infini in dermul adanc.

Zona de actiune a radiofrecventei Infini MFR

Zona de actiune a radiofrecventei Infini, comparata cu cea a diverselor tipuri de lasere medicale.

Zona de actiune a radiofrecventei Infini MFR si SFR

De ce sa Alegeti Aparatul Infini pentru Clinica Dumneavoastra?

Aparatul Infini este alegerea ideala pentru clinici estetice ce pun accent pe tratamentele de rejuvenare faciala si pe tratarea tenului si a pielii. Fiind un tratament minim-invaziv, pacientii nu vor simti decat un discomfort minim, si vor avea, de asemenea, doar un timp scurt de recuperare pana cand vor putea reveni la activitatile obisnuite.

Mai mult, Infini ofera o serie de avantaje clare pentru medici, usurand procedura si permitand acestora sa efectueze mai multe tratamente intr-un timp mai scurt:

 • Creeaza mii de zone de coagulare pentru un tratament mai eficient;
 • Livreaza energia foarte precis;
 • Setari automate;
 • Sigur pe toate tipurile de piele;
 • Consumabile la pret scazut;
 • Timp mic de recuperare post-tratament (se poate aplica machiajul dupa 24h);
 • Tratament usor de delegat;

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“I’ve been involved in the laser device business for many years. When it really came down to the science, I believe INFINI provides the most tightening for the effort and least amount of downtime.”

“I’ve been using INFINI for about a year, we have been really excited about the results we have seen for acne scars and neck rejuvenation. I think one of the things that stands out with INFINI as opposed to other devices is minimal downtime. You can finish a treatment and just be a little pink the next day.”

INFINI – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
5
Aparatul Lutronic Infini pentru clinici estetice
1

Aplicator Cu Radiofrecventa si Micro-Ace

2

Brat Ergonomic Pentru Tratamente

3

Sistem Integrat de Siguranta

4

Ecran Tactil Interactiv

5

Design Simplu si Elegant

Ce putem trata cu Infini?

 • LIFTING

 • RIDURI PERIOCULARE

 • REJUVENARE PIELE

 • LAXITATE MAXILAR INFERIOR SI GAT

 • VERGETURI

 • PORI MARITI

 • CICATRICI ACNEICE

 • SECRETIE EXCESIVA DE SEBUM

 • HIPERHIDROZA

 • ACNEE INFLAMATORIE ACTIVA

INFINI – SPECIFICATII SISTEM

Tip SistemRF Bipolar (Radiofrecventa)
Greutate28 Kg
Dimensiuni362 x 409 x 1713 mm

Aflati mai multe despre echipamentul INFINI de la Lutronic descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania