INMODE EVOKE– Aparat Hands-Free pentru Remodelare Faciala

Tratament Remodelare Faciala cu Inmode Evoke

Ce Este Inmode Evoke?

Evoke este o platforma de remodelare faciala hands-free pentru clinici medicale si medici esteticieni, dedicata livrarii de tratamente faciale non-invazive si foarte eficiente. Indicatia princiala a Evoke este remodelarea faciala si liftingul non-invaziv. Evoke, produs de prestigiosul producator international InMode, reprezinta o tehnologie revolutionara in materie de estetica medicala non-invaziva, care confera elasticitate si fermitate pielii.

Evoke este primul aparat de estetica hands-free pentru clinici, proiectat special pentru a reduce contactul dintre medic-pacient in timpul procedurii.

Cum Actioneaza Aparatul Inmode Evoke?

Aplicatoarele faciale hands-free de la Evoke furnizeaza energie de radiofrecventa (RF) bipolara aplicata pe obraji, gat si linia maxilarului. Energia radiofrecventei patrunde adanc in stratul subdermal, incalzind reteaua de septuri. Cu capacitatea sa de a mentine o temperatura constanta, Evoke remodeleaza astfel dermul si tesutul subdermal, activand regenerarea naturala.

InMode Evoke functioneaza cu ajutorul a doi aplicatori speciali hands-free, care limiteaza contactul dinte medic si pacient. InMode reprezinta varful de lance al inovatiei tehnologice si in acest departament, oferind medicilor o serie de solutii eficiente de tratament fara contact fizic direct.

Aparatul Evoke este solutia ideala de tratament pentru clinici estetice si medici esteticieni care doresc sa ofere rezultate de lunga durata pacientilor cu ajutorul unui tratament non-invaziv. Cu ajutorul Evoke, se pot efectua rapid, sigur, eficient si hands-free tratamentele de remodelare faciala pentru fata si gat.

Inmode Evoke – Platforma Remodelare Faciala

Evoke Aparat de Remodelare Faciala

De ce sa Alegeti Aparatul InMode Evoke pentru Locatia Dumneavoastra?

Siguranta. Evoke ofera pacientilor dumneavoastra un tratament sigur, tehnologia InMode fiind la cel mai inalt nivel tehnologic disponibil pe piata, in concordanta cu standardele de siguranta acceptate la nivelul Uniunii Europene. Asadar, aparatul Evoke este aprobat FDA si CE.

Calitate. Evoke ofera locatiei dumneavoastra acelasi nivel exceptional de calitate al tehnologiei cu care ne-a obisnuit departamentul de dezvoltare si cercetare InMode. Acest lucru asigura nu numai o fiabilitate ridicata a echipamentului cat si o experienta placuta pentru pacienti.

Rezultate. Tratamentele cu InMode Evoke ofera pacientilor dumneavoastra rezultate imediate, vizibile chiar si dupa prima sedinta de tratament. InMode Evoke foloseste tehnologii recunoscute pentru efectele remarcabile in remodelare faciala, precum radiofrecventa si electrostimularea.

Mediskin este distribuitorul oficial in Romania al echipamentelor produse de Inmode.

Tratament pentru Gat InMode Evoke

INMODE EVOKE- Aparat de Estetica si Remodelare Faciala Hands-Free

Aparatul Inmode Evoke este solutia ideala de tratament pentru clinici estetice si locatii de estetica faciala ce doresc sa ofere rezultate rapide pacientilor, fara timp de recuperare, in mod complet non-invaziv. Cu ajutorul InMode Evoke, se poate obtine in mod simultan remodelarea faciala, diminuarea ridurilor si liftingul facial. Avantajul-cheie al InMode Evoke este abordarea simultana a acestor trei indicatii, obtinandu-se astfel un rezultat global foarte bun.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Tratatament fara timp de recuperare;
 • Tratament non-invaziv;
 • Tratament nedureros;
 • Tratament relaxant, de tip lunch-break;

Ce specificatii se pot aborda cu Aparatul INMODE Evoke?

 • Remodelare Faciala;
 • Lifting Non-Invaziv;
 • Reducerea Ridurilor;

Inainte si Dupa – Rezultate dupa Tratamente cu InMode Evoke

InMode Evoke– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Aparat InMode Evoke
1

Aplicatori Speciali, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

De ce sa alegeti aparatul InMode Evoke?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita:

  Solutie non-invaziva de Remodelare Faciala

 • Posibilitati Multiple de Tratament:

  Permite Tratamente Faciale pentru Fata si Gat

 • Versatilitate si Eficienta

  Platforma versatila, usor de utilizat si manipulat in cadrul clinicii de estetica.

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bun, fara timp de recuperare dupa tratament

InMode Evoke- APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Evolve Face

Evoke Face

Aplicatorul hands-free Evoke Face este folosit pentru zona obrajilor si linia maxilarului. Tehnologia valorifica puterea energiei RF pentru a remodela tesutul facial si pentru a-i imbunatati aspectul.

Aflati mai multe despre aplicatorul Evoke Face de la Inmode descarcand brosura,
contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

Evoke Neck

Evoke Neck este conceput special pentru a aborda zona gatului, livrand un efect pronuntat de lifting si de fermitate in zona pielii cu ajutorul radiofrecventei. Asemenea aplicatorului Evoke Face, tratamentele cu Evoke Neck sunt hands-free.

Aflati mai multe despre aplicatorul Evoke Neck de la Inmode descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania