• LAseMD este sistemul ideal pentru livrarea cosmeceuticelor

LaseMD – Aparat Laser Thulium pentru Livrarea Cosmeceuticelor

LaseMD este un aparat pentru clinici estetice si medici esteticieni, ce ofera posibilitati unice de tratament pentru piele prin combinarea tehnologiei cu laser thulium cu un set de cosmeceutice speciale (CDS – Cosmeceutical Delivery System). Laserul thulium genereaza mii de micro-pulsuri ce patrund in derm pe parcursul unui tratament minim-invaziv de aproximativ 6 minute si cu timp minim de recuperare.
Inovatia aparatului LaseMD este de a combina tratamentul laser cu ingrediente active concepute special, realizand astfel o sinergie cu efect de rejuvenare pentru piele. Sistemul LaseMd aduce noi inovatii tehnice, rezolvand astfel neajunsurile altor sisteme de tip CDS, precum rate scazute de penetrare in derm si palete complexe de produse greu de stocat si folosit.
Acum, cu ajutorul LaseMD, va puteti duce tratamentele de rejuvenare faciala la un nou nivel, obtinand in mod simultan rezultate excelente pentru pacientii dumneavoastra, dar si o profitabilitate mult crescuta a tratamentului.

Cum functioneaza Aparatul LaseMD

LaseMD este un aparat cu laser thulium destinat livrarii cosmeceuticelor in dermul profund, cu scopul abordarii minim invazive a unei game largi de indicatii si probleme ale tenului si pielii. Pasii majori ai tratamentului sunt urmatorii:

 • Pasul 1: Aparatul LaseMD foloseste impulsuri cu laser Thulium, special ales pentru absorptia sa moderata in apa, pentru a crea micro-canale in derm.
 • Pasul 2: In timpul creatiei acestor micro-canale, stratul cornos al pielii ramane intact, conditie obligatorie pentru ca unele produse din cadrul tratamentului sa fie livrate in mod corect si sa obtina efectul dorit.
 • Pasul 3: Ingredintele active din game de fiole LaseMd, sub forma de nanoparticule, patrund adanc in derm prin intermediul micro-canalelor. Marimea acestora este optimizata la un nivel foarte ridicat de precizie pentru a permite patrunderea ingredientelor active, reducand in acelasi timp durerea si timpul de recuperare.
 • Pasul 4: Micro-canalele se inchid de la sine in 20-30 minute, iar moleculele substantelor active sunt absorbite in derm.
  In functie de specificul si scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se foloseste un set special de fiole, fiecare cu indicatia sa, pentru a obtine un set de efecte benefice asupra pielii, ce includ, fara a se limita la, reducerea ridurilor, luminozitate, reducerea aspectului leziunilor pigmentare, rejuvenarea tenului fetei, gatului si al decolteului.
Tratamen in zona coapselor cu LaseMD

Ce Tehnologii Foloseste Aparatul LaseMD

LaseMd functioneaza prin imbinarea a doua tehnologii esentiale: Laserul thulium de 1927 nm si gama de cosmeceutice.

I. Laser Thulium : 1927 nm

Pentru a realiza micro-canalele din derm necesare livrarii cosmeceuticelor, LaseMD foloseste laserul Thulium, la o frecventa de 1927 nm. Aceasta lungime speciala de unda ofera laserului thulium mai multe proprietati unice, bazate in special pe proprietatea sa de a oferi mai multa coagulare decat ablatie. Folosind tratamentul de 1927nm, structura celulara a stratului cornos ramane intacta in momentul realizarii micro-canalelor din epiderm si derm, lucru extrem de important pentru livrarea cu success a anumitor molecule in derm. Din punct de vedere clinic, acest lucru este extrem de benefic pentru tratarea conditiilor asociate straturilor superioare ale pielii, incluzand, fara a se limita la, pigmentare excesiva, leziuni pigmentare cauzate de expunere excesiva la soare, iregularitati texturale.

Aplicator LaseMD pentru Tratamente Faciale

Lutronic LaseMD - Aplicator Laser Thulium

Aparat LaseMD de la Lutronic

Aparat Laser pentru Livrare Cosmeceutice

De ce este Laserul Thulium cel mai potrivit pentru un sistem de livrare a cosmeceuticelor in derm?

La prima vedere, impactul laserului Er:YAG este similar cu cel al laserului Thulium in termeni de realizare al canalelor in derm. Cu toate acestea, in cazul laserului Er:YAG, structura stratului cornos nu ramane intacta, rezultatul fiind un timp mai lung de recuperare si un efect nedorit de stimulare al pielii in momentul aplicarii cosmeceuticelor.
Laserul CO2 este de asemenea nepotrivit pentru terapii de livrare a cosmeceuticelor in derm deoarece zona de coagulare din jurul canalelor de ablatie poate inhiba patrunderea substantelor active in derm. De asemenea, fluidele pot umple aceste canale, diluand sau eliminand cosmeceuticele din derm.
Laserul Thulium, prin pastrarea structurii superficiale a pielii si prin evitarea inconvenientelor listate mai sus, este astfel cea mai buna metoda pentru livrarea eficienta a cosmeceuticelor in derm.

II. Fiole speciale LaseMD: Ingrediente speciale pentru o gama larga de specificatii

Echipamentul LaseMD vine dotat cu un set de fiole speciale, utilizate pentru o gama larga de tratamente. Aceste fiole corespund fiecarui tip de tratament, si contin substantele active care se livreaza prin intermediul micro-canalelor realizate cu laser.

III. Fiole KeraFactor: complex de polipeptide pentru par si scalp

Cel mai complex protocol pentru sanatatea scalpului si cresterea parului este disponibil acum in Romania! Tratamentul unic Keralase imbina laserul Thulium si produsele KeraFactor pentru a favoriza cresterea parului. Laserul Thulium creeaza micro canale la nivelul pielii pentru ca nanolipozomii din substanta topica KeraFactor aplicata sa fie absorbita in profunzime. Tratamentul este unul nedureros, rapid, fara perioada de recuperare ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Fiole Folosite de LaseMD

Fiole KeraFactor

Serumul KeraFactor detine o formula proprie si brevetata, ce vizeaza deficientele si problemele cunoscute care pot cauza o sanatate precara a scalpului. Acesta contine sase factori de crestere bio-identici, doi factori de crestere proteici si doi compusi care ajuta parul subtiat. Fiecare peptida este incapsulata in mod individual pentru ca procesul de absorbtie sa fie eficient.

Fiola VC - substanta activa cu vitamina C si antioxidanti Lutronic LaseMd

Fiola VC – Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanti gasiti in natura, cu proprietatea de a pastra aspectul tanar al pielii prin mentinerea sanatatii matricei de colagen si prin combaterea stresului oxidarii. Tehnologia avansata permite acum stabilitatea acestei substante si livrarea ei in derm.

Specificatii: Luminozitate; Rejuvenare

Fiola VA cu Vitamina A si acid retinoic- Lutronic Lase MD

Fiola VA – Vitamina A, si in mod specific acidul retinoic, este o substanta cu puternice proprietati de intinerire. Livrat in derm, efectul obtinut este unul de intinerire, cu efect si asupra ridurilor si liniilor fine.

Specificatii: Rejuvenare; Reducere Riduri; Reducere efecte acne

Fiola TA cu Acid Tranexamic - Lutronic Lase MD

Fiola TA – Acidul Tranexamic (TA) este substanta de referinta pentru abordarea vindecarii ranilor post-operatorii ramase in urma operatiilor estetice si a chirurgiei plastice.

Specificatii: Roseara, Vindecare, Luminozitate

Fiola RS cu Resveratrol - Lutronic Lase MD

Fiola RS – Resveratrolul este un compus chimic natural produs in mod natural de mai multe plante ca raspuns la atacuri din partea bacteriilor si fungilor, dar si ca mod de regenerare al ranilor. In cadrul tratamentului LaseMD, se obtine un efect de protectie impotriva afectiunilor pielii asociate cu expunerea excesiva la radiatii ultraviolete, dar si un efect de rejuvenare.

Specificatii: Protectie anti-UV; Rejuvenare, Luminozitate

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

„My face is baby soft after the treatment. It is brighter, smoother and has a more even tone. I don’t even need makeup!”

„The LaseMD fits wonderfully within my practice and strikes a good balance between downtime and results. My patients love their results and report they love the visible and textural changes.”

“Lase MD este o procedura unde tehnologia laser este imbinata cu avantajele cosmeceuticelor, lucru ce poate obtine rezultate de exceptie fara a cauza disconfort in viata de zi cu zi. Pielea devine mai sanatoasa din interior.”

LASEMD – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
5
6
Aparat LAseMd pentru clinici estetice
1

Aplicator Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Brat Ergonomic pentru Functionalitate Extinsa

3

Spatiu Insertie Cosmeceutice

4

Sistem Integrat de Siguranta

5

Design Modern si Elegant

6

Pedala de Reglaj

Ce putem trata cu LaseMD?

 • REDUCEREA RIDURILOR

 • ANTI AGEING

 • LUMINOZITATEA TENULUI

 • ALBIREA PIELII

 • KERATOZA ACTINICA

 • LENTIGO

 • MELASMA

 • PETE PIGMENTARE

 • LAXITATEA CUTANATA

 • PIERDEREA PARULUI

 • REINTINERIREA GATULUI

LASEMD – SPECIFICATII SISTEM

Tip LaserThulium
Lungime Unda1927 nm
Mediu TransimieFibra Optica
Energie Puls1 ~20 mJ
Durata Puls0.2 ~20 ms
Putere5 W
Rata Repetitie43.5 ~ 312.5 Hz
InterfataTouch LED
BransamentAC 230 V 50 Hz 100 VA
Inaltime27.8 cm
Latime32.4 cm
Lungime41.3 cm
Greutate88 kg

Aflati mai multe despre echipamentul LaseMD de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania