• Aparatul Morpheus 8 cu radiofrecventa fractionata si microneedling pentru rejuvenarea intregului corp

MORPHEUS 8 BY INMODE – CEL MAI AVANSAT APARAT DE REJUVENARE CUTANATA DE PE PIATA DIN ROMANIA

Morpheus 8 de la InMode este o platforma profesionala cu radiofrecventa fractionata pentru clinici medicale si medici esteticieni/ dermatologi, ce ofera tratamente foarte eficiente de remodelare si rejuvenare cutanata. Tratamentele Morpheus8 redau simultan elasticitatea si fermitatea pielii, dar totodata remodeleaza si tesutul adipos. Procedurile cu Morpheus 8 sunt minim-invazive, si reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic disponibil pe piata din Romania pentru abordarea non-chirurgicala prin radiofrecventa a remodelarii si rejuvenarii cutanate.

Aparatul Morpheus 8 este produs de InMode, un pionier in inovatii tehnologice din industria medical-estetica, si este distribuit in exclusivitate in Romania de Mediskin.

CUM ACTIONEAZA APLICATORUL MORPHEUS 8?

Morpheus8 permite livrarea unui tratament inovativ pentru eliminarea laxitatii si rejuvenarea pielii, combinand microneedlingul cu radiofrecventa (RF) pentru a remodela tesuturile si a stimula productia de colagen si elastina. Micropinii specifici echipamentului patrund in derm si coaguleaza tesutul adipos, contractand totodata si tesutul conectiv.

Radiofrecventa generata in timpul tratamentelor cu Morpheus 8 genereaza caldura localizata in zona de tratament, care joaca un rol-cheie in stimularea neocolagenezei si elastinogenezei, procese biologice fundamentale pentru mentinerea aspectului tanar si ferm al tenului. Pinii aplicatorilor pot patrunde pana la 4mm (pentru fata) si respectiv 7mm (pentru corp), cu un profil termic suplimentar de pana la 1mm.

Platforma Morpheus 8 are capacitatea de a tinti tesuturile in mod secvential pe trei niveluri, la intervale calculate in milisecunde. Acest lucru ofera avantajul unei reduceri semnificative a timpului de tratament, crescand totodata precizia procedurii si oferind posibilitati complexe de personalizare a protocolului de tratament.

Rejuvenare faciala cu Morpheus 8

DE CE SA ALEGETI MORPHEUS 8 PENTRU CLINICA DUMNEAVOASTRA?

Platforma Morpheus 8 se adreseaza clinicilor estetice si de infrumusetare care doresc sa ofere tratamente medical-estetice minim invazive sigure si eficiente, cu posibilitati de tratament atat pentru fata cat si pentru corp.

Morpheus 8 este o tehnologie de ultima generatie, cu posibilitatea de a fi utilizata pentru toate fototipurile, chiar si pe cele inchise. Protocolul recomandat este de 3 sedinte la 6-8 saptamani, iar rezultatele obtinute dureaza pana la 12 luni, fiind recomandate apoi sedinte anuale de intretinere.

Prin reputatia sa, sustinuta de o experienta deosebita a clinicilor si pacientilor, dar si prin nivelul tehnologic avansat si posibilitatile multiple de tratament, platforma Morpheus 8 este o solutie eleganta, sigura si eficienta pentru a acoperi simultan intreaga paleta de proceduri de rejuvenare cutanata faciala si corporala in clinica dumneavoastra.

CE REZULTATE SE POT OBTINE CU MORPHEUS 8?

Rezultatele sunt excelente, vor fi vizibile la aproximativ o saptamana dupa prima sedinta si vor consta in reducerea excesului de tesut adipos de la nivelul fetei si gatului. In plus, tratamentul are un efect pronuntat in diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor si diminuarea porilor dilatati.

CE VOR EXPERIMENTA PACIENTII?

 • Timp scazut de recuperare;
 • Tratament minim-invaziv;
 • Uniformizarea texturii pielii;
 • Rezultate care se mentin timp indelungat;

Tratamentul se realizeaza in cabinetul medical, cu anestezie locala topica. In timpul tratamentului, pacientii dumneavoastra vor simti o senzatie de caldura localizata pe zona de tratament.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RF, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„My recommendation for skin rejuvenation is Morpheus 8, because is the best thing I could’ve done for my skin texture and firmness. Morpheus 8 took 10 years off my face!”

Inainte si dupa tratament cu Morpheus 8
Inainte si dupa tratament de rejuvenare faciala cu Morpheus 8
Inainte si dupa tratament cu Morpheus 8
Inainte si dupa tratament cu Morpheus 8

MORPHEUS 8 – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
1

24 de Pini pentru livrarea radiofrecventei in dermul profund.

2

Aplicator Versatil, usor de folosit

De ce sa alegeti Morpheus 8 pentru locatia dumneavoastra?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie Minim-invaziva de Rejuvenare Faciala

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Faciale si Corporale

 • Timp Scazut de Recuperare

  Pacientii pot reveni in scurt timp la activitatile de zi cu zi

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune care se mentin un timp indelungat

MORPHEUS 8 – SPECIFICATII SISTEM

Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus 8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie12 pini, 24 pini, 48 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 8 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre echipamentul Morpheus 8 de la Inmode descarcand brosura, contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania