MORPHEUS BY INMODE – Cea Mai Avansata Tehnologie de Rejuvenare Faciala de pe Piata din Romania

Morpheus 8 InMode este un aplicator fractionat pentru clinici medicale si medici esteticieni, ce ofera tratamente foarte eficiente de remodelare faciala si corporala, redand simultan elasticitatea si fermitatea pielii. Procedura cu aplicatorul InMode este una minim invaziva ce trateaza liniile fine, ridurile, cicatricile post acneice si reda tonusul, fara operatie.

Cum actioneaza Aplicatorul Morpheus 8?

Morpheus8 este un tratament inovativ pentru eliminarea laxitatii si rejuvenarea pielii, combinand microneedlingul cu radiofrecventa (RF) pentru a remodela tesuturile si a stimula productia de colagen. Cei 24 de pini patrund in derm si coaguleaza grasimea, contractand tesutul conectiv. Aplicatorul Morpheus 8 este produs de inovativa companie Inmode, si distribuit in exclusivitate in Romania de Mediskin.

Simultan RF genereaza incalzire sub-necrotica in derm, care va avea rol in refacerea retelei de colagen si elastina. Patrunde pana la 4mm (pentru fata) si respectiv 7mm (pentru corp) cu un profil termic suplimentar de pana la 2mm. Morpheus 8 este o tehnologie de ultima generatie, cu posibilitatea de a fi utilizata pentru toate fototipurile, chiar si pe cele inchise. Protocolul recomandat este de 3 sedinte la 6-8 saptamani, iar rezultatele obtinute dureaza pana la 12 luni, fiind recomandate apoi sedinte anuale de intretinere.

Cui se Adreseaza Morpheus 8?

Aplicatorul Morpheus8 se adreseaza clinicilor estetice si de infrumusetare care doresc sa ofere tratamente estetice minim invazive, cu posibilitati de tratament atat pentru fata cat si pentru corp.

Ce Rezultate se pot Obtine cu Morpheus 8?

Rezultatele sunt excelente, vor fi vizibile la aproximativ o luna dupa sedinta si vor consta in reducerea excesului de grasime la nivelul fetei si gatului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor si diminuarea porilor dilatați.

Ce vor experimenta pacientii?

 • Timp scazut de recuperare;
 • Tratament minim-invaziv;
 • Uniformizarea texturii pielii;
 • Rezultate care se mentin timp indelungat;

Tratamentul se realizeaza in ambulator, cu anestezie locala. In timpul tratamentului pacientii dumneavoastra vor simtii in timpul tratamentului o caldura locala si o senzatie de usturime. Efectele secundare sunt usoare si dispar in cateva zile postprocedura, pot include: roseata, umflarea zonei si invinetire temporara.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“Using RF, my patient had no pain and no problem healing. I feel an incredible early result not previously achievable by any means… even with much more extensive surgery.”

„My recommendation for skin rejuvenation is Morpheus 8, because is the best thing I could’ve done for my skin texture and firmness. Morpheus 8 took 10 years off my face!”

Inainte si dupa tratament cu Morpheus 8
Inainte si dupa tratament de rejuvenare faciala cu Morpheus 8
Inainte si dupa tratament cu Morpheus 8

MORPHEUS 8 – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
1

24 de Pini pentru livrarea radiofrecventei in dermul profund.

2

Aplicator Versatil, usor de folosit

De ce sa alegeti Morpheus 8 pentru locatia dumneavoastra?

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutie Minim-invaziva de Rejuvenare Faciala

 • Posibilitati Multiple de Tratament

  Permite Tratamente Faciale si Corporale

 • Timp Scazut de Recuperare

  Pacientii pot reveni in scurt timp la activitatile de zi cu zi

 • Avantaje pentru Pacienti

  Rezultate foarte bune care se mentin un timp indelungat

MORPHEUS 8 – SPECIFICATII SISTEM

Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus 8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre echipamentul Morpheus 8 de la Inmode descarcand brosura, contactandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania