Preime DermaFacial – Cea mai noua platforma pentru estetica faciala si managementul pielii

Ce Este Preime DermaFacial?

Preime DermaFacial este o platforma profesionala de estetica faciala pentru clinici, centre de estetica si spa-uri medicale, dedicata curatarii, hidratarii si rejuvenarii pielii, oferind combinatii nelimitate de tratament pentru cele mai bune rezultate. Préime DermaFacial reprezinta un inalt standard tehnologic pentru terapii faciale combinate, punand la dispozitie 5 moduri unice de tratament: AquaB, VibroX, MicroT, Collagen+, UltraB.

Cui se Adreseaza Aparatul Preime DermaFacial?

Preime DermaFacial este un dispozitiv inteligent, sustinut de tehnologia IoT (Internet of Things), conceput pentru a asigura rezultate consistente si satisfactie atat terapeutilor cat si a pacientilor. Acest sistem de ultima generatie dezvaluie o abordare complet noua in efectuarea tratamentelor prin furnizarea de date reale terapeutilor. Acestia pot astfel sa inteleaga, sa examineze si sa-si imbunatateasca constant metodele de tratament.

De Ce sa Alegeti Preime DermaFacial?

Proiectat si fabricat in Europa, Préime DermaFacial combinat cu produsele Preime DermaCeuticals reprezinta noul standard global in tratamentele de ingrijire a pielii. Preime respecta cele mai inalte standarde de calitate, oferind rezultate ce depasesc asteptarile.

Aparat Profesional pentru Estetica Faciala

Aparatul Preime DermaFacial- Aplicatori

AquaB – Vacuum spiralat + solutii specifice
Folosit sinergic cu solutiile personalizate de la Préime DermaCeuticals, AquaB imbina miscarea spiralata cu tehnologia vacuum. Aceasta curata, hidrateaza si pregateste pielea pentru urmatorul pas.

VibroX – Microdermabraziune CO2 + Vibratie + LED rosu
Tehnologia inovatoare de microdermabraziune integreaza frecventa vibratiilor si lumina LED rosie pentru a imbunatati semnificativ textura si tonusul pielii. VibroX impreuna cu gelurile Préime DermaCeuticals si capsulele cu efect de Bohr, maresc livrarea de oxigen si sustin revitalizarea pielii.

MicroT – Microcurent bipolar 400 Hz
MicroT foloseste o tehnologie speciala cu microcurenti pentru a sustine tonifierea musculara. Acesti microcurenti ofera un aspect imbunatatit al pielii prin tonifierea si stimularea muschilor faciali, reducand laxitatea vizibila a pielii si intensificand conturul fetei.

Collagen+ – Radiofrecventa duala bipolara 1 MHz
Collagen+ valorifica puterea radiofrecventei de 1 MHz ce incalzeste uniform pielea la 39-42 °C. Aceasta terapie stimuleaza productia naturala de colagen si elastina. Acest lucru ofera pielii un aspect mai ferm si mai intinerit.

UltraB – Ultrasunete 1MHz
Tehnologia cu ultrasunete de inalta frecventa de 1 MHz ajuta la absorbtia transdermica a solutiilor Préime DermaCeuticals. Acest lucru contribuie la o absorbtie mai buna a ingredintelor active si a apei, oferind beneficii estetice semnificative.

Sistemul Preime Dermafacial ofera o multitudine de optiuni de tratament atat pentru terapii de sine statatoare cat si pentru cele combinate:

-Curatare & Infuzie

Curata si exfoliaza delicat pielea, reducand in acelasi timp porii dilatati. Acest pas pregateste pielea si infuzeaza substantele active hranitoare, avand drept rezultat un efect de lifting si hidratare.

-Exfoliere & Revitalizare

Exfoliaza si revitalizeaza pielea prin microdermabraziune si efectul Bohr (producerea unui numar mare de molecule de CO2 care patrund in piele). Oxigenarea celulara incurajeaza fluxul sanguin, iar pielea va avea un aspect rejuvenat.

– Fermitate & Tonus

Are un efect de fermitate si tonifiere prin stimularea productiei naturale de colagen si elastina. Liniile fine si ridurile sunt reduse, pielea isi recapata fermitatea, iar conturul facial este redefinit.

-Stimulare & Rejuvenare

Rejuvenarea cutanata are loc prin lezarea termala a tesutului, ce stimuleaza abilitatea naturala a pielii de a se regenera. Acest lucru favorizeaza si regenerarea straturilor profunde, refacandu-se astfel structura si volumul dermului.

-Hranire & Hidratare

Hidrateaza si hraneste pielea cu ajutorul substantelor active absorbite transdermic, favorizand si retentia de apa in piele. Tenul va deveni reimprospatat, cu un aspect sanatos si reintinerit.

Tratament Rejuvenare Faciala Preime Dermafacial

PREIME DERMAFACIAL PLUS– FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
1

Aplicatori Speciali Pentru Fata, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

4

Aplicatori Speciali Pentru Fata, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

Specificatiile aparatului Preime DermaFacial

  • REJUVENARE FACIALA

  • CURATARE PROFUNDA

  • DIMINUARE RIDURI

  • CURATARE PORI

  • HIDRODERMOABRAZIUNE

  • CATIFELARE

  • STRALUCIRE SI UNIFORMIZARE

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania