• Aparatura profesionala de epilare definitiva pentru clinici estetice

InMode Triton – Aparat de Epilare Defintiva cu Laser

Aparatul Triton de la InMode este prima platforma de pe piata care a inclus toate cele trei tipuri de laser estetic destinat epilarii definitive: Dioda (755nm), Alexandrite (810nm) si Nd:YAG (1064nm). Triton este, de asemenea, singurul echipament care foloseste o tehnologie speciala, Fusion, pentru a integra aceste lunigmi de unda intr-o metoda completa, eficienta si sigura de epilare definitiva cu laser.

Beneficiile Aparatului Triton pentru Clinica Dumneavoastra

Combinatia dintre laserele multiple permite efectuarea epilarii pe zone unde firele de par sunt in diferite stadii de crestere. Este posibila astfel epilarea pe zone unde firele de par dezvoltate se pot inlatura simultan cu noii foliculi. In acest fel, pacientii vor observa rezultatele mai repede, dupa mai putine sedinte.

In trecut, laserele erau nevoite sa reduca puterea sau sa mareasca diametrul pulsului pentru a preveni aparitia hiperpigmentarii postinflamatorii (PIH) in cazul tenului mai inchis la culoare. Cu ajutorul platformei Triton se poate obtine puterea necesara pentru o epilare eficienta, fara a modifica parametrii de tratament. Cu ajutorul aparatului Triton, se pot oferi solutii mai favorabile pacientilor, intr-un context de siguranta si eficienta.

Cum Funtioneaza Aparatul Triton

Aparatul Triton utilizeaza doi aplicatori speciali, pentru a acoperi toate fototipurile: Duo Light si Duo Dark. Acesti aplicatori permit terapeutului/medicului sa efectueze tratamente complete pentru orice pacient, sporind eficacitatea si rentabilitatea locatiei.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum

TRITON – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Aparat InMode Triton pentru epilare definitiva
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

"Cel mai bun aparat de epilare definitiva cu lungimi de unda multiple."

TRITON – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Triton DuoDark pentru epilare definitiva pentru fototipurile IV-VI

Triton DuoDark ajuta la maximizarea rezultatelor pentru tonuri de piele mai inchise, pana la fototipul VI, fara a pierde eficacitatea. Acest lucru poate mari numarul clientilor ajutandu-i pe cei care altfel ar fi ramasi fara o solutie de epilare.

Aplicator Inmode Triton DuoDark pentru epilare definitiva pe fototipurile I-III

Triton DuoLight este conceput pentru a trata o gama larga de pacienti, ce doresc epilarea cu laser. Energia sa este orientată spre indepartarea parului pentru fototipurile I-III.

Triton Duo LightTriton Duo Dark
Lungimi de unda755 nm – Alexandrite si 810 nm – Dioda810 nm – Dioda si 1064 nm – Nd:YAG
OutputSimultaneous BlendSimultaneous Blend
Durata pulsScurta/LungaScurta/Lunga
Rata repetitieRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secundaRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secunda
Marime punct12 mm X 26 mm (3 cm2)12 mm X 26 mm (3 cm2)
RacireRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediuRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediu
Fluenta5-40 J/cm25-40 J/cm2
DesignCompact si usorCompact si usor

Aflati mai multe despre echipamentul Triton de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Suna Acum!