• Aparatura profesionala de epilare definitiva pentru clinici estetice

InMode Triton – Aparat de Epilare Defintiva cu Laser

Aparatul Triton de la InMode este prima platforma de pe piata care a inclus toate cele trei tipuri de laser estetic destinat epilarii definitive: Dioda (755nm), Alexandrite (810nm) si Nd:YAG (1064nm). Triton este, de asemenea, singurul echipament care foloseste o tehnologie speciala, Fusion, pentru a integra aceste lunigmi de unda intr-o metoda completa, eficienta si sigura de epilare definitiva cu laser.

Beneficiile Aparatului Triton pentru Clinica Dumneavoastra

Combinatia dintre laserele multiple permite efectuarea epilarii pe zone unde firele de par sunt in diferite stadii de crestere. Este posibila astfel epilarea pe zone unde firele de par dezvoltate se pot inlatura simultan cu noii foliculi. In acest fel, pacientii vor observa rezultatele mai repede, dupa mai putine sedinte.

In trecut, laserele erau nevoite sa reduca puterea sau sa mareasca diametrul pulsului pentru a preveni aparitia hiperpigmentarii postinflamatorii (PIH) in cazul tenului mai inchis la culoare. Cu ajutorul platformei Triton se poate obtine puterea necesara pentru o epilare eficienta, fara a modifica parametrii de tratament. Cu ajutorul aparatului Triton, se pot oferi solutii mai favorabile pacientilor, intr-un context de siguranta si eficienta.

Cum Funtioneaza Aparatul Triton

Aparatul Triton utilizeaza doi aplicatori speciali, pentru a acoperi toate fototipurile: Duo Light si Duo Dark. Acesti aplicatori permit terapeutului/medicului sa efectueze tratamente complete pentru orice pacient, sporind eficacitatea si rentabilitatea locatiei.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

TRITON – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Aparat InMode Triton pentru epilare definitiva
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

"Cel mai bun aparat de epilare definitiva cu lungimi de unda multiple."

InMode TRITON – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Apareat Epilare Definitiva cu Laser - Inmode

DiolazeXL este cel mai eficient la combinarea puterii mari de si a unei dimensiuni mari a spotului simultan in aceeasi sesiune. Clinicienii pot beneficia de aceasta prima si unica combinatie de viteza, eficacitate, siguranta si confort pentru a-si optimiza veniturile pentru indepartare a parului.

Lungime de unda810 nm (dioda)
Marime punct12mm x 26 mm
FluentaPana la 40 J/cm2
Durata pulsScurt/Lung
Light Cooling Guide2-15°C
Rata de repetitieRepetare unica si automata

Aflati mai multe despre aplicatorul DiolazeXL de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator Triton DuoDark pentru epilare definitiva pentru fototipurile IV-VI

Triton DuoDark ajuta la maximizarea rezultatelor pentru tonuri de piele mai inchise, pana la fototipul VI, fara a pierde eficacitatea. Acest lucru poate mari numarul clientilor ajutandu-i pe cei care altfel ar fi ramasi fara o solutie de epilare.

Aplicator Inmode Triton DuoDark pentru epilare definitiva pe fototipurile I-III

Triton DuoLight este conceput pentru a trata o gama larga de pacienti, ce doresc epilarea cu laser. Energia sa este orientată spre indepartarea parului pentru fototipurile I-III.

Triton Duo LightTriton Duo Dark
Lungimi de unda755 nm – Alexandrite si 810 nm – Dioda810 nm – Dioda si 1064 nm – Nd:YAG
OutputSimultaneous BlendSimultaneous Blend
Durata pulsScurta/LungaScurta/Lunga
Rata repetitieRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secundaRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secunda
Marime punct12 mm X 26 mm (3 cm2)12 mm X 26 mm (3 cm2)
RacireRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediuRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediu
Fluenta5-40 J/cm25-40 J/cm2
DesignCompact si usorCompact si usor

Aflati mai multe despre echipamentul Triton de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

InMode TRITON – APLICATORI OPTIONALI

Aplicator InMode Forma cu RAdiofrecventa bipolara pentru incalzire volumetrica si stimularea neocolagenezei

Forma este primul tratament termic, neinvaziv, cu reglare automata, pentru stimularea profunda si uniforma a tesuturilor. Forma utilizeaza puterea radiofrecventei care circula uniform intre electrozi pentru a oferi o experienta termica confortabila, cu contractie imediata si ulterioara. Aceasta procedura, fara timp de refacere, va face pe oricine sa para cu ani mai tanar! Forma este indicata pentru ameliorarea temporara a durerilor musculare minore, ameliorarea temporara a spasmului muscular si imbunatatirea temporara a circulatiei sanguine locale.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa de iesire1 MHz
Temperatura decuplareMasurarea temperaturii in timp real de catre operator, pana la 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat InMode Fractora cu Radiofrecventa pentru Rejuvenare

Fractora stimuleaza productia de colagen prin coagulare fractionata RF. Fractora imbunatateste calitatea pielii obtinand un ton mai echilibrat al acesteia si un aspect intinerit, pentru toate tipurile de piele. Studiile clinice demonstreaza rezultate impresionante pentru tratamentul cicatricilor acneice si acneei active, chiar chistice.

 
 
 
TipMid dermalFull thickness dermalDeep and subdermal
Configuratie10 x 66 x 46 x 4 Coated
Lungime Pin6 mm2.4 mm2.4 mm
Adancime ablatie0.6 – 1 mm3 mm3+ mm
Adancime incalzire3 – 5 mm3 – 5 mm3 – 5 mm
Energie maxima62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W
Frecventa1 MHz1 MHz1 MHz
Rata repetitiePana la 2 ppsPana la 2 ppsPana la 2 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Fractora de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat pentru epilare IPL - Aplicator Inmode Lumecca

Lumecca este o lumina pulsata intensa (IPL), care ofera pana la 3x mai multa energie in intervalul de 500-600 nm, pentru a imbunatati eficacitatea impotriva leziunilor vasculare si pigmentate. Este optimizat pentru clinicieni cu scopul de a trata o varietate de leziuni in cat mai putine sedinte.

Lungime de unda515-1200 nm
Marime punct30 mm x 10 mm
Fluenta5-30 J/cm2
Durata puls1.5 – 15 msec
Light Cooling Guide10-20°C
Rata de repetitie1 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Lumecca de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat leziuni pigmentare- Aplicator Inmode Vasculaze

Leziunile vasculare (incluzand angiomele, telangiectaziile, pete port wine sau nevus flammeus si venele picioarelor) pot fi tratate cu Vasculaze. Vasculaze este optimizat cu o putere maximă ridicată care tinteste hemoglobina dpecifica, astfel incat pacientii pot beneficia de un tratament rapid si sigur.

Lungime de unda1064 nm (dioda)
Marime punct3mm x 4mm
Fluenta40-300 J/cm2
Durata puls5-100 msec
Light Cooling Guide7-12° C

Aflati mai multe despre aplicatorul Vasculaze de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania