• Triton - echipament rapid si performant pentru epilarea definitiva cu laser

InMode Triton – Aparat de Epilare Defintiva cu Laser

TRITON – NOUL ECHIPAMENT PENTRU EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Triton este o platforma laser de estetica-medicala utilizata in special pentru epilarea progresiv definitiva cu laser, datorita tehnologiilor patentate InMode. Triton pastreaza traditia de excelenta si inovatie demonstrata de InMode pe piata de estetica-medicala.

Triton se pozitioneaza ca unul dintre cele mai eficiente solutii de epilare cu laser, fiind potrivit pentru clinici de estetica-medicala ce doresc o solutie sigura si eficienta de epilare pentru orice tip de pacient.

Echipamentul poate emite pana la trei lungimi de unda: Dioda (810 nm), Alexandrite (755 nm) si Nd:YAG (1064 nm) cu scopul de a asigura o epilare completa si sigura, datorita tehnologiei Fusion. Tehnologia patentata Fusion combina lungimile de unda intr-un mod optim pentru a oferi tratamente eficiente oricarui pacient, indiferent de fototip si culoarea firului de par.

Triton este aparatul de referinta pentru orice clinica ce isi doreste sa asigure servicii premium de epilare cu laser in orice perioada a anului.

BENEFICIILE APARATULUI TRITON PENTRU CLINICA DUMNEAVOASTRA

Tratamentul de epilare cu laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective. In acest proces, energia optica absorbita este transformata in caldura, tintind foliculul pilos.

Energia laser tinteste melanina din firul de par fara a traumatiza tesuturile adiacente. Astfel, este posibila epilarea pe toate zonele corpului, fara aparitia hiperpigmentarii postinflamatorii (PIH).

Datorita tehnologiilor existente pe platforma Triton, puterea este mentinuta la parametrii optimi fara a fi nevoie de ajustare in timpul sesiunii de tratament.

Platforma Triton by InMode pentru epilare definitiva

CUM FUNCTIONEAZA APARATUL TRITON

In timpul tratamentului, cele mai comune lungimi de unda (Dioda, Alexandrite si Nd:Yag) tintesc cromoforul din firul de par, melanina. Astfel, se realizeaza incalzirea radacinii pana la distrugerea definitiva a folicului pilos.

Triton este o platforma unica ce livreaza un tratament inovator de epilare pentru:

 • Par sau piele deschisa la culoare
 • Par sau piele inchisa la culoare
 • Par fin sau aspru
 • Par de grosime medie
 • Zone mari, zone mici si sensibile ale corpului

Lungimile de unda de pe platforma Triton tintesc foliculii de par care sunt in faza anagena. Protocolul recomandat este de 4-6 sedinte. Intr-o sedinta sunt vizate firele de par in stare activa. Pentru o zona mare a corpului o sedinta dureaza aproximativ 30 minute.

Aparatul Triton utilizeaza aplicatori speciali ce sunt compatibili cu toate fototipurile. Acesti aplicatori permit terapeutului/medicului sa efectueze tratamente complete pentru orice pacient, sporind eficacitatea si rentabilitatea clinicii.

Diolaze XL este cel mai popular aplicator care imbina lungimea de unda de 810 nm cu dimensiunea mare a spotului si cu puterea specifica, pentru a realiza un tratament sigur si cu rezultate de durata. Datorita suprafetei mari de contact dintre aplicator si zona de tratament, laserul Dioda tinteste melanina din mai multe fire de par in acelasi timp, rezultand un tratament rapid si cu rezultate superioare.

Sistemul unic de racire 3P (pre-racire, racire paralela si post-racire) si modul “Glide”, care livreaza 5 pulsuri/secunda la intensitate joasa, ofera confort sporit pacientului. Acest aspect conduce la eficientizarea tratamentului din punct de vedere al timpului alocat unei sedinte.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tincidunt tincidunt quam, non tempor velit venenatis sed. Aliquam bibendum pretium dapibus. Aliquam erat volutpat. Duis quis sodales libero.

TRITON – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
Aparat InMode Triton pentru epilare definitiva
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

3

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

 • Tratamente cu Eficienta Dovedita

  Solutia ideala pentru epilarea progresiv definitiva cu laser

 • Putere si Precizie

  Tratament versatil pentru toate zonele corpului

 • Timp de Recuperare

  Fara timp de recuperare pentru pacienti

 • Avantaje pentru Pacienti

  Nivel de disconfort scazut si sesiuni rapide de tratament

InMode TRITON – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator DiolazeXL pentru epilare definitiva cu laser

Datorita lungimii de unda ideale de 810 nm, aplicatorul DiolazeXL este potrivt pentru toate fototipurile. Numarul redus de sedinte si durata scurta a fiecarei sesiuni de tratament, conduc la rezultate rapide si rentabile atat pentru clinici, cat si pentru pacienti. In timpul procedurii, nivelul de disconfort al fiecarui pacient este redus, datorita tehnologiilor avansate de pe platforma Triton.

Lungime de unda810 nm (dioda)
Marime punct12mm x 26 mm
FluentaPana la 40 J/cm2
Durata pulsScurt/Lung
Light Cooling Guide2-15°C
Rata de repetitieRepetare unica si automata

Aflati mai multe despre aplicatorul DiolazeXL de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aplicator DUO echipament Triton de la InMode

Triton Duo Dark este potrivit pentru o piele mai inchisa la culoare, pana la fototipul VI, fara ca tratamentul sa isi piarda din eficacitate. Triton Duo Light este conceput pentru pacientii cu fototip I-III.

Triton Duo LightTriton Duo Dark
Lungimi de unda755 nm – Alexandrite si 810 nm – Dioda810 nm – Dioda si 1064 nm – Nd:YAG
OutputSimultaneous BlendSimultaneous Blend
Durata pulsScurta/LungaScurta/Lunga
Rata repetitieRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secundaRata unica, 1 puls pe secunda, 2 pulsuri pe secunda, maxim 5 pulsuri pe secunda
Marime punct12 mm X 26 mm (3 cm2)12 mm X 26 mm (3 cm2)
RacireRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediuRacire normala pentru parul superficial / Racire puternica la energie maxima si orice conditii de mediu
Fluenta5-40 J/cm25-40 J/cm2
DesignCompact si usorCompact si usor

Aflati mai multe despre echipamentul Triton de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne
pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

InMode TRITON – APLICATORI OPTIONALI

Aplicator InMode Forma cu RAdiofrecventa bipolara pentru incalzire volumetrica si stimularea neocolagenezei

Forma este primul tratament termic, neinvaziv, cu reglare automata, pentru stimularea profunda si uniforma a tesuturilor. Forma utilizeaza puterea radiofrecventei care circula uniform intre electrozi pentru a oferi o experienta termica confortabila, cu contractie imediata si ulterioara. Aceasta procedura, fara timp de refacere, va face pe oricine sa para cu ani mai tanar! Forma este indicata pentru ameliorarea temporara a durerilor musculare minore, ameliorarea temporara a spasmului muscular si imbunatatirea temporara a circulatiei sanguine locale.

Putere RFPana la 65 W
Frecventa de iesire1 MHz
Temperatura decuplareMasurarea temperaturii in timp real de catre operator, pana la 43 ℃

Aflati mai multe despre aplicatorul Forma de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat InMode Fractora cu Radiofrecventa pentru Rejuvenare

Fractora stimuleaza productia de colagen prin coagulare fractionata RF. Fractora imbunatateste calitatea pielii obtinand un ton mai echilibrat al acesteia si un aspect intinerit, pentru toate tipurile de piele. Studiile clinice demonstreaza rezultate impresionante pentru tratamentul cicatricilor acneice si acneei active, chiar chistice.

 
 
 
TipMid dermalFull thickness dermalDeep and subdermal
Configuratie10 x 66 x 46 x 4 Coated
Lungime Pin6 mm2.4 mm2.4 mm
Adancime ablatie0.6 – 1 mm3 mm3+ mm
Adancime incalzire3 – 5 mm3 – 5 mm3 – 5 mm
Energie maxima62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W62mJ/pin la 75 W
Frecventa1 MHz1 MHz1 MHz
Rata repetitiePana la 2 ppsPana la 2 ppsPana la 2 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Fractora de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat pentru epilare IPL - Aplicator Inmode Lumecca

Lumecca este o lumina pulsata intensa (IPL), care ofera pana la 3x mai multa energie in intervalul de 500-600 nm, pentru a imbunatati eficacitatea impotriva leziunilor vasculare si pigmentate. Este optimizat pentru clinicieni cu scopul de a trata o varietate de leziuni in cat mai putine sedinte.

Lungime de unda515-1200 nm
Marime punct30 mm x 10 mm
Fluenta5-30 J/cm2
Durata puls1.5 – 15 msec
Light Cooling Guide10-20°C
Rata de repetitie1 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Lumecca de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!
Aparat leziuni pigmentare- Aplicator Inmode Vasculaze

Leziunile vasculare (incluzand angiomele, telangiectaziile, pete port wine sau nevus flammeus si venele picioarelor) pot fi tratate cu Vasculaze. Vasculaze este optimizat cu o putere maximă ridicată care tinteste hemoglobina dpecifica, astfel incat pacientii pot beneficia de un tratament rapid si sigur.

Lungime de unda1064 nm (dioda)
Marime punct3mm x 4mm
Fluenta40-300 J/cm2
Durata puls5-100 msec
Light Cooling Guide7-12° C

Aflati mai multe despre aplicatorul Vasculaze de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania