ULTRA – Cel Mai Avansat Aparat Laser Thulium de pe Piata de Estetica

Optimizat si inteligent. Laser fractionat non-ablativ la un nou nivel de performanta.

Lutronic Ultra revolutioneaza piata laserelor traditionale de resurfacing prin refacerea sanatatii si stralucirii pielii intr-o modalitate delicata, insa semnificativ mai puternica si rapida, fara timp de recuperare, dar cu rezultate durabile. Totul se datoreaza tehnologiei fractionate, non-ablative adusa la un nou nivel, capetelor de lucru adaptabile la cele mai dificile zone si interfatei avansate a echipamentului.

Ultra este singurul aparat disponibil pe piata care poate furniza o putere maxima de 20 W cu un profil de fascicul Top-Hat – pentru tratamente mai consistente si mai rapide. In plus, tehnologia avansata a acestui echipament creste permeabilitatea cu o intrerupere termica minima a stratului cornos.

Cu Lutronic Ultra le puteti pune la dispozitie pacientilor o gama larga de tratamente, pe tot parcursul anului (anti-ageing, incetinirea procesului de imbatranire, leziuni pigmentare, laxitatea pielii, rejuvenarea gatului si decolteului, cicatrici, acnee, redobandirea tonusului, caderea parului etc.), cu costuri minime pentru clinica dumneavoastra, ceea ce va permite recuperarea extrem de rapida a investitiei.

Lutronic Ultra – Cel mai avansat sistem Laser Thulium, la nivel mondial

Avantajele Echipamentului Lutronic Ultra

 • Puterea de cel mai inalt nivel (20 wati) asigura tratamente rapide, personalizate pentru mai multe zone;
 • Imbunatatire globala, delicata si eficienta pentru toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului
 • Tratament confortabil cu timp de recuperare foarte scazut si rezultate imediate;
 • Costuri minime pentru clinica dumneavoastra, fiind un sistem versatil, intuitiv, fara limita de impulsuri laser per procedura.

Integrarea tuturor acestor avantaje contribuie la reducerea timpului de tratament si la obtinerea unor rezultate excelente, in mai putine sedinte. Spre exemplu, pentru tratamentul complet al fetei este nevoie de aproximativ 6-8 minute, iar pentru o sedinta dedicata fetei, gatului si decolteului nu este nevoie de mai mult de 20 de minute. In plus, toate tratamentele cu Lutronic Ultra sunt extrem de confortabile si nu necesita anestezie. Toate aceste caracteristici fac din Lutronic Ultra echipamentul ideal pentru orice clinica de estetica ce isi doreste realizarea unei varietati de servicii de estetica si dermatologie, cu o singura platforma, intr-o modalitate rapida si necostisitoare pentru business.

Tratament Facial cu LaseMD Ultra

NOU! UltraGlo – Protocol de tratament pentru o piele stralucitoare tot timpul anului

UltraGlo, realizat cu echipamentul Ultra, este un tratament delicat care imbunatateste tonusul, trateaza leziunile pigmentare si netezeste iregularitatile texturale. Tratamentul UltraGlo este conceput pentru a maximiza viteza, confortul si rezultatele fara a afecta rutina zilnica si stilul de viata al pacientului. In medie, tratamentul dureaza intre 5 si 15 minute, iar pe parcursul tratamentului pacientul va resimti o senzatie usoara de incalzire a tesutului. Rezultatele apar imediat, si includ o imbunatatire a aspectului general al pielii si un efect de glowing.

Energia redusa utilizata (5mJ) si numarul minim de pasaje (4-6) asigura un tratament rapid, usor si nedureros, cu o durata minima de recuperare. UltraGlo poate trata anumite afectiuni ale pielii localizate la nivelul fetei, gatului si decolteului, cu un grad redus de dificultate:

 1. Pete cauzate de inaintarea in varsta si de expunerea la soare
 2. Pete pigmentare
 3. Cheratoza actinica
 4. Pistrui

Tratamentul UltraGlo se poate realiza pe tot parcursul anului, indiferent de tipul de ten!

Noul Protocol de Tratament cu Laser Thulium LaseMD Lutronic

4 Capete de lucru de ultima generatie pentru tratamente personalizabile

Sistemul magnetic de tracking al Lutronic Ultra permite tratamente rapide prin masurarea distantei de rulare pentru a oferi impulsuri exacte. O trecere peste toata suprafata pielii ofera aproximativ 12.000 de micro-impulsuri.

Roller Tips: diametrul fasciculului laser de 200 μm cu sistem magnetic de tracking cu role permite un tratament full-face in doar 6-8 minute.

Comb Tips: creat special pentru tratamentul dedicat revitalizarii scalpului si regenerarii parului.

Square Tips: ce poate trata acneea si diferite tipuri de cicatrici, alaturi de probleme precum porii mariti sau alte afectiuni ale pielii cu un grad mai mare de densitate.
C5 Tips: diametru mai mare al fasciculului laser (350 μm) si dimensiune de scanare marita (6 x 10 mm) – ce permit tratarea zonei gatului si a decolteului in doar 10-15 minute.

Aplicator Lase MD Ultra

De ce sa Alegeti Aparatul Lutronic Ultra

Intuitiv – Platforma Ultra are un display usor de gestionat, ce ofera feedback valoros si posibilitatea de a selecta Rata de Acoperire, Energia Totala Livrata per sesiune de tratament, Densitatea si Optiunile de Interval.

Eficient – Ultra este singurul aparat disponibil pe piata ce poate livra o putere maxima de 20 de wati cu o raza Flat Top (Top-Hat) cu fluenta uniforma – pentru tratamente mai rapide si incomparabil mai consistente.

Inovator – Ultra ofera cea mai rapida solutie de tratament datorita diametrului mai mare al fasciculului (200 μm si 350 μm) si dimensiunii de scanare (4 x 10 mm si 6 x 10 mm). De asemenea, parametrii se pot regla de la usor la agresiv, oferind, astfel, rezultate personalizabile si reale, indiferent de tratamentul ales.

Productiv – Ultra reface sanatatea, stralucirea si elasticitatea pielii prin tratamentele fractionate non-ablative – insa cu costuri minime pentru dumneavoastra si fara limita de impulsuri per procedura.

Sistemul de Livrare a Cosmeceuticelor (CDS) este metoda sau procesul de administrare a unui compus cosmeceutic in piele pentru a obtine un efect benefic din perspectiva esteticii si sanatatii cutanate. Produsele cosmetice topice au o rata redusa de absorbtie. Conceptul CDS specific Lutronic sporeste rata de penetrare a ingredientelor active din cosmeceuticele dedicate cu ajutorul tehnologiei laser Thulium, ce creeaza, intr-o modalitate non-invaziva, o serie de micro-canale pe zona de tratament.

Fiolele realizate de producatorul Lutronic reprezinta o serie unica de produse create special pentru abordarea CDS. Ingredientele din fiecare fiola sunt prezente sub forma de nanoparticule astfel incat sa penetreze eficient straturile pielii si sa ofere efectul dorit, in functie de tratamentul ales de pacientii dumneavoastra. In plus, va permit un control sporit asupra rezultatelor promise si nu genereaza efecte secundare.

Cel mai complex protocol pentru sanatatea scalpului si cresterea parului este disponibil acum in Romania! Tratamentul unic Keralase imbina laserul Thulium si produsele KeraFactor pentru a favoriza cresterea parului. Laserul Thulium creeaza micro canale la nivelul pielii pentru ca nanolipozomii din substanta topica KeraFactor aplicata sa fie absorbita in profunzime. Tratamentul este unul nedureros, rapid, fara perioada de recuperare ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Sedintele cu echipamentul Ultra care au la baza tratamentele cu fiolele Lutronic decurg asemenea celor efectuate cu predecesorul sau – LaseMD.

Fiole Folosite de LaseMD

Fiole KeraFactor

Serumul KeraFactor detine o formula proprie si brevetata, ce vizeaza deficientele si problemele cunoscute care pot cauza o sanatate precara a scalpului. Acesta contine sase factori de crestere bio-identici, doi factori de crestere proteici si doi compusi care ajuta parul subtiat. Fiecare peptida este incapsulata in mod individual pentru ca procesul de absorbtie sa fie eficient.

Fiola VC - substanta activa cu vitamina C si antioxidanti Lutronic LaseMd

Fiola VC – Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanti gasiti in natura, cu proprietatea de a pastra aspectul tanar al pielii prin mentinerea sanatatii matricei de colagen si prin combaterea stresului oxidarii. Tehnologia avansata permite acum stabilitatea acestei substante si livrarea ei in derm.

Specificatii: Luminozitate; Rejuvenare

Fiola VA cu Vitamina A si acid retinoic- Lutronic Lase MD

Fiola VA – Vitamina A, si in mod specific acidul retinoic, este o substanta cu puternice proprietati de intinerire. Livrat in derm, efectul obtinut este unul de intinerire, cu efect si asupra ridurilor si liniilor fine si a cicatricilor acneice usoare.

Specificatii: Rejuvenare; Reducere Riduri; Reducere efecte acne

Fiola TA cu Acid Tranexamic - Lutronic Lase MD

Fiola TA – Acidul Tranexamic (TA) este substanta de referinta pentru abordarea vindecarii ranilor si cicatricilor post-operatorii ramase in urma operatiilor estetice si a chirurgiei plastice.

Specificatii: Roseara, Vindecare, Luminozitate

Fiola RS cu Resveratrol - Lutronic Lase MD

Fiola RS – Resveratrolul este un compus chimic natural produs in mod natural de mai multe plante ca raspuns la atacuri din partea bacteriilor si fungilor, dar si ca mod de regenerare al ranilor. In cadrul tratamentului LaseMD, se obtine un efect de protectie impotriva afectiunilor pielii asociate cu expunerea excesiva la radiatii ultraviolete, dar si un efect de rejuvenare.

Specificatii: Protectie anti-UV; Rejuvenare, Luminozitate

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

„Ultra este cel mai nou echipament din cabinetul meu. Imi permite sa tratez mai multe zone rapid, eficient si la costuri foarte mici. Pacientii mei iubesc rezultatele impresionante pe care le au cu Lutronic Ultra, cu timp de recuperare minim si cu un grad de confort marit.”

„Noul echipament Ultra este un upgrade impresionant la varianta traditionala si de succes – LaseMD, a companiei Lutronic. Nu numai ca este mult mai puternic (20 wati vs 12 wati), dar implica si un cost mult mai mic din perspectiva consumabilelor, in special in comparatie cu celelalte sisteme din piata.”

LASEMD – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
1

Aplicator Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Brat Ergonomic pentru Functionalitate Extinsa

3

Sistem Integrat de Siguranta

4

Design Modern si Elegant

Ce putem trata cu LaseMD?

 • REDUCEREA RIDURILOR

 • ANTI AGEING

 • LUMINOZITATEA TENULUI

 • ALBIREA PIELII

 • LAXITATEA CUTANATA

 • PIGMENTAREA JONCTIUNII D.E.;

 • REDUCEREA CICATRICILOR

 • PIERDEREA PARULUI

 • KERATOZA ACTINICA

 • REJUVENAREA ZONEI DECOLTEULUI

 • MELASMA EPIDERMICA

 • COAGULARE TESUTURI MOI

LASEMD – SPECIFICATII SISTEM

Tip LaserThulium
Lungime Unda1927 nm
Mediu TransimieFibra Optica
Energie Puls1 ~20 mJ
Durata Puls0.1 ~20 ms/ 0,083 – 20 ms
Putere20 W
Rata Repetitie43.5 ~ 323 Hz / 46 – 632 Hz
InterfataTouch LED
BransamentAC 230 V 50 Hz 100 VA
Inaltime1744 mm
Latime460 mm
Lungime613 mm
Greutate33 kg

Aflati mai multe despre echipamentul LaseMD de la Lutronic descarcand brosura,
contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania