• Aparat pentru medici Ginecologi InMode Votiva

InMode Votiva – Aparatura Medicala pentru Ginecologie si Estetica

InMode Votiva este o platforma multifunctionala pentru clinici de ginecologie si estetica, cu aplicatie in tratarea disfunctiilor de natura sexuala si rejuvenare vaginala non-invaziva. Echipamentul Votiva poate fi folosit si ca un adjutant pentru exercitiile Kegel. Pe langa tratamentele de rejuvenare intima, platforma Votiva poate fi folosita si pentru tratamente fractionate cu rezultate dovedite in remodelarea tesuturilor.

De ce Rejuvenare Vaginala

Rejuvenarea vaginala este un tratament din ce in ce mai popular in randul femeilor care isi doresc mentinerea unei stari optime in viata intima si dupa efectele perturbatoare ce pot aparea odata cu sarcina si cu varsta. In mod normal, pacientele interesate de aceasta procedura acuza:

  • Laxitate Vaginala: cauzata de varsta, gene si/sau trauma ce implica, fara a se limita la, nastere pe cale naturala. Pana la 76% din femei pot experimenta o reducere a placerii din timpul actului sexual din cauza laxitatii vaginale;
  • Incontinenta Urinara: o problema majora, ce poate afecta puternic calitatea vietii, incontinenta urinara este acum o conditie tratabila cu ajutorul tehnologiei medicale avansate ;
  • Aspectul Estetic: Lipsa de satisfactie legata de aspectul extern al zonei intime poate duce la o incredere in sine scazuta si la lipsa satisfactiei sexuale.
Aparatul Votiva de la InMode

Tehnologie Medicala pentru Rejuvenare Vaginala – InMode Votiva

Acum, cu ajutorul platfomei Votiva, se pot aborda cu success toate aceste indicatii. Votiva ofera medicilor optiuni de tratament pe baza de radiofrecventa, aplicabile atat intern cat si extern, in mod non-invaziv, ce imbunatatesc imediat simptomele. Tehnologia folosita de InMode este sigura, non-invaziva, ea fiind rezultatul unui complex proces de cercetare si dezvoltare.

Tratamentele cu Votiva nu sunt dureroase, pacientele experimentand o senzatie de caldura post-tratament. Unele paciente pot experimenta si o senzatie de disconfort dupa tratament, insa pot reveni imediat la activitatile curente. In mod normal, se recomanda 3 sedinte cu aplicatorul FormaV pentru tratamentul vaginal. Rezultatele positive incep sa se observe imediat dupa cel de-al treilea tratament.

CE SPUN MEDICII: TESTIMONIALE SI REZULTATE

“I’ve performed hundreds of Votiva treatments, including treating patients as a part of my published research. To date, my patients have not had a single complication and virtually no discomfort.”

“My patients that have had Votiva are thrilled with their results. Many have come back, even after the first treatment, with a dramatic improvement in symptoms.”

VOTIVA – FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

1
2
3
4
Aparatura de estetica medicala si ginecologie InMode Votiva
1

Aplicatori, Pentru Fata si Corp, Usor de Manipulat in Orice Pozitie Necesara Specificitatii Tratamentului

2

Aplicator pentru tratamente ginecologice (rejuvenara vaginala, reducerea laxitatii si incontinenta urinara).

3

Ecran Tactil, intuitiv, ce permite intreaga gama de setari specifice fiecarui tip de tratament

4

Echipament Ergonomic, Foarte Usor de Manevrat si Transportat.

"Pentru sanatatea si bunastarea femeilor."

VOTIVA – APLICATORI SI SPECIFICATII SISTEM

Aplicator Aviva pentru tratamente ginecologice

Aviva este o procedura minim invaziva pentru hemostaza si coagularea vulvei care ofera o alternativa non-excizionala pentru labiaplastie. Aceasta procedura inovatoare se poate face sub anestezie locala, intr-un cadru de birou, in mai putin de 20 de minute, fara a exciza excesul de piele. „Cred ca Aviva va fi un schimbator de jocuri in chirurgia estetica”, spune dr. Christine Hamori. „Timpul de recuperare si cicatricile vizibile sunt cele doua probleme care impiedica potentialii pacienti labiaplastici de la a alege o interventie chirurgicala. Aviva ofera femeilor un rezultat natural fara cicatrici, cu un timp de recuperare redus.”

Aplicator formaV cu radiofrecventa de la InMode

FormaV este un tratament confortabil care asigura incalzirea uniforma si volumetrica pentru remodelarea tesuturilor, cu controlul in timp real al temperaturii suprafetei.

Putere RFPana la 40 W
Frecventa de iesire1 MHz
Mod TratamentPuls unic
Puls repetat
Temperatura decuplareMasurarea temperaturii in timp real de catre operator, pana la 42 ℃
Aparat cu Radiofrecventa InMode - aplicator Morpheus

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare adiposa subdermica care remodeleaza fractionat si contureaza fata si corpul. Penetrand adanc in piele si grasime, acest lucru transforma fata sau corpul imbatranit in ceva de dorit si neted, pentru toate tonurile pielii.

TipRefacere epidermica
Dispozitiv de remodelare adiposa sub-dermica
Configuratie24 pini
Lungime pinPana la 4000+ μ | 4+mm
Adancimea ablatieiPana la 5 mm
Putere maximaPana la 65 W
Frecventa1 MHz
Rata de repetitiePana la 1.5 pps

Aflati mai multe despre aplicatorul Morpheus8 de la Inmode descarcand brosura, contanctandu-ne pe functia de live chat sau cu ajutorul formularului de Contact.

DESCARCA BROSURA!

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania