Biodermogenesi– Aparatura de Estetica Faciala pentru Clinici de Infrumusetare

Biodermogenesi® este un producator italian specializat in dezvoltarea si productia de echipamente medical-estetice cu acelasi nume, de cea mai inalta calitate si la cel mai inalt nivel tehnologic, distribuit in exclusivitate in Romania de Mediskin. Tratamentul Biodermogenesi® este bazat pe sinergia unica in lume dintre campul electromagnetic, vacuum si electrostimulare. Prin aceasta aparatura se pot realiza tratamente estetice non-invazive, cu accent pe remodelare corporala si cu posibilitatea extinderii tratamentelor in rejuvenare si atrofie vaginala. Cercetarile efectuate in colaborare cu Universitatile din Pisa si Pavia au permis dezvoltarea unei noi abordari terapeutice, care sa conduca la o regenerare reala a pielii fara efecte secundare.

Biodermogenesi® este o noua abordare a medicinei regenerative, bazata pe sinergia dintre campurile electromagnetice. Tehnologia este o inovatie aparuta pe piata cu scopul de a oferi medicilor esteticieni performante excelente cu rezultate imediate, cu un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor si in absenta totala a efectelor realizate.
Daca sunteti in cautarea celor mai inalte standarde de siguranta eficiente pentru toti pacientii dumneavoastra, atunci alegeti Biodermogenesi®.

Biodermogenesi® are capacitatea de a reorganiza imediat straturile pielii, de a multiplica prezenta fibrelor de colagen si elastina, de a normaliza microcirculatia, de a reorganiza membrana, de a reduce starile fibrotice si inflamatorii. Tehnologia Biodermogenesi® este folosita in medicina estetica pentru regenerarea pielii fetei, gatului, mainilor, antebratelor, restructurarea dermala-epidermala a vergeturilor, cicatricilor post-chirurgicale si arsurilor, remodelarea sanilor si feselor, tratamentul celulitei, rejuvenare si atrofie vaginala.

Aparat Biodermogenesi

APARATURA Biodermogenesi

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania