Diana Dumitrescu – Brand Ambassador Preime Dermafacial

Cu o experienta vasta in domeniu, Mediskin va ofera aparatura medical-estetica pentru clinici, avand un portofoliu variat de tratamente laser, tratamente faciale si de remodelare corporala. Specialistii nostri va pun la dispozitie aparatura high-tech, traininguri de produs si suport marketing pentru ca locatia dumneavoastra sa poata livra cu succes pacientilor tratamente sigure, calitative si cu rezultate pe temen lung.

Principiile dupa care se ghideaza Mediskin, distribuitor premium, sunt: calitate, siguranta si performanta. Astfel, prin achizitionarea de aparatura medical-estetica asigurati un progres tehnologic important clinicii dumneavoastra, accesand, totodata, principiile Mediskin. Prin urmare, va invitam sa va alaturati noii campanii Préime DermaFacial, cea mai noua platforma de estetica faciala si managementul pielii, impreuna cu Diana Dumitrescu.

“Préime DermaFacial este cea mai noua platforma pentru estetica faciala si managementul pielii, ce s-a potrivit perfect stilului meu de viata. Mereu la filmari, mereu in miscare si cu o viata de familie careia incerc sa ii dedic cat mai mult timp. Am reusit cu un singur aparat sa indeplinesc toate necesitatile tenului meu, fie ca vorbim de curatare, hidratare, fermitate a pielii si musculaturii faciale, rejuvenare sau revitalizare. Faptul ca procedurile sunt non-invazive si personalizate in functie de necesitatile tenului meu m-au determinat sa aleg acest tratament. Am reusit sa obtin un efect de lifting, rejuvenare si depigmentare, intr-un timp scurt, cu rezultate cumulative in timp. Ma pot expune oricand in fata camerelor, chiar si fara machiaj, cu un ten ferm, radiant si reintinerit. Sunt bucuroasa ca am ales Préime DermaFacial!”

Diana Dumitrescu

PREIME DERMAFACIAL – Aparatura de Estetica Faciala

DESCOPERA APARATUL PREIME DERMAFACIAL

Tratament cu Preime Demafacial

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania