• Tratament Hollywood Laser Peel

Ce este Hollywood Laser Peel?

Spectra Carbon Peel – Aparitie in revista Elle

Spectra XT de la Lutronic este o aparitie noua si unica pe piata din Romania, tocmai din acest motiv, starneste mult interes din partea tuturor pasionatilor din zona beauty.

Asa ca, beauty editor-ul revsitei Elle, Gabriela Calitoiu, si-a dorit sa incerce personal faimosul tratament Carbon Peel.

Ce este Spectra Carbon Peel?

Spectra Carbon Peel a capatat recent denumirea de Hollywood Peel datorita faptului ca a devenit una dintre procedurile preferate ale vedetelor de la Hollywood. De ce? Pentru ca spre deosebire de alte proceduri laser de rejuvenare faciala, aceasta nu necesita timp de recuperare, iar efectul este imediat.

Aceasta procedura este o metoda excelenta de a-ti reimprospata rapid aspectul pielii, fara a fi supus unei perioade indelungate de recuperare, cum se intampla in cazul altor proceduri laser. Tratamentul uniformizeaza culoarea tenului, reduce aspectul petelor pigmentare, a ridurilor fine, minimizeaza porii si inlatura acneea, iar pielea arata mai tanara si mai luminoasa. Este o procedura sigura pentru majoritatea tipurilor de piele și are beneficii suplimentare în cazul celor cu o piele grasă și cu multiple puncte negre.

Avantajele majore ale Spectra Peel sunt absența durerii și a perioadei de recuperare post intervenție, intervențiile se pot realiza în orice moment al anului și nu necesită o pregătire complicată, iar rezultatele sunt instant – piele mai luminoasă și mai fină, reducerea dimensiunii porilor și a petelor pigmentare! Prin efectele în profunzime, Spectra peel contribuie la stimularea pe termen lung a sintezei de collagen proprii organismului, și astfel determină reducerea ridurilor fine și ameliorarea laxității!

Beauty Editorul Elle Romania a incercat procedura Spectra Carbon Peel by Lutronic in cadrul clinicii Academica, iar feedback-ul dupa tratament a fost facut public in revista Elle, in cadrul rubricii Elle a incercat.

Principala problema pentru care Gabriela si-a dorit sa incerce tratamentul au fost petele pigmentare pe care le-a obtinut in urma expunerii excesive la soare.

Primul pas al tratamentului a fost o consultatie atenta efectuata de Dr. Victor Clatici. Rezultatele nu au fost foarte incurajatoare – petele erau acolo de multa vreme si erau destul de accentuate.

In urma tratamentului petele au fost vizibil diminuate, iar aspectul general al pielii era mult mai uniform.

Gabriela a povestit ca pe parcursul tratamentului nu a simtit niciun fel de disconfort, doar o usoara senzatie de caldura.

Ceea ce a incantat-o si mai tare si, mai exact, principalul motiv pentru care nu s-a ferit sa apeleze la un peeling laser a fost promisiunea ca nu va avea nevoie de un timp de recuperare.

Imediat dupa procedura pielea Gabrielei nu numai ca nu era iritata, dar arata fresh si mult mai sanatoasa.

In concluzie, beauty editor-ul Elle a plecat cu o parere extrem de buna despre tratamentul Spectra Carbon Peel by Lutronic, iar intreaga ei experienta, povestita in detaliu, o puteti citi in articolul publicat in revista Elle.

Mediskin Romania