Congresul International de Ginecologie Estetica si Medicina Regenerativa Editia a 4-a – Bucuresti

Eveniment Exclusiv Mediskin – Beauty and Science

-Bucuresti –

Congresul International de Ginecologie Estetica si Medicina Regenerativa Editia a 4-a – Bucuresti

Suntem incantati sa participam si anul acesta la cea de-a 4-a editie a Congresului International de Ginecologie Estetica si Medicina Regenerativa organizat de Societatea Romana de Estetica Ginecologica (SREG). Acesta se va desfasura la Radisson Blu Hotel in perioada 15 – 17 septembrie in Bucuresti. Pe parcursul anului SREG organizeaza diferite conferinte nationale medicale, workshopuri, studii clinice si manifestari stiintifice.

Punctul culminant este Congresul care aduce impreuna speakeri nationali si internationali. Prezentarile acestora ilustreaza eficienta echipamentelor si gradul de satisfactie al pacientelor. Pe toata durata Congresului va asteptam in zona expozitionala pentru a descoperi noul laser eCO2 Bella V, dedicat afectiunilor ginecologice.

eCO2 Bella V este un sistem laser CO2 care trateaza efectele cauzate de inaintarea in varsta a femeii: incontinenta urinara si laxitate. Datorita lungimii de unda de 10 600 nm se pot livra tratamente ginecologice personalizate. eCO2 de la Lutronic este o platforma care inglobeaza mai multi aplicatori, fiind potrivita pentru medici ginecologi, dermatologi si stomatologi, deopotriva. Momentul de interes este reprezentat de speakerul nostru international, Dr. Marta Blumska-Janiak, care va prezenta echipamentul EmpowerRF de la Inmode. In cadrul speech-ul va impartasi cu audienta experienta sa cu acest echipament, va explica beneficiile si cat de importanta este utilizarea radiofrecventei (RF) pentru tratarea diferitelor efectiuni: incontinenta urinara, dispareunie si altele.

Dr. Marta Blumska-Janiak este specialist in obstetrica si ginecologie in cadrul clincii FemiClinic si unul dintre cei mai importanti medici din Polonia in domeniul ginecologiei estetice si reconstructive. Este membru al consiliului de administratie al Societatii Poloneze de Ginecologie Estetica si Reconstructiva si membru senior al ESAG.

EmpowerRF este o platforma ginecologica multifunctionala ce utilizeaza o serie de tehnologii inovatoare pentru a livra tratamente complete si eficiente pacientelor. EmpowerRF este o solutie versatila pentru clinicile de ginecologie si estetica, conceputa pentru a imbunatati functionalitatea si aspectul aparatului genital.

Ne face o deosebita placere sa fim parte integranta din acest Congres International si sa putem conecta medicii ginecologi romani cu cele mai noi echipamente dedicate sanatatii intime.

Va asteptam cu drag!