Save the Date - Mediskin la Congresul National de Dermatologie 2023

Save the Date – Congresul National de Dermatologie

– Editia 2023 – Poiana Brasov –

Suntem onorati sa participam la cel de-al 22-lea Congres National de Dermatologie, care se va desfasura la Centrul de Conferinte Alpin, Poiana Brasov.

In perioada 22 – 24 iunie 2023 va asteptam la standul Mediskin pentru a descoperi cele mai noi tehnologii in domeniul dermatologic.

Tehnologia laser este de referinta in practica medicilor dermatologi, motiv pentru care va invitam sa accesati porfotoliul complet Mediskin.

eCO2 are la baza tehnologia laser CO2, cu o lungime de unda de 10 600 nm si este alegerea ideala pentru eficientizarea practicii dermatologice si mentinerea unui grad ridicat de siguranta pe toata durata tratamentului. Laserul eCO2 de la Lutronic ofera medicilor dermatologi oportunitatea de a livra tratamente eficiente pacientilor la cel mai inalt nivel, cu rezultate reale pe termen lung.

Clarity II este o platforma laser ce integreaza doua lungimi de unda 755 (Alexandrite) si 1064 nm (Nd:YAG) si doua tehnologii patentate Lutronic, IntelliTrack si Real-Time Temperature Sensing. Clarity II poate fi utilizat pentru un numar mare de indicatii medicale, precum: leziuni pigmentare, rozacee, onicomicoza si altele.

Derma V are de asemenea doua lungimi de unda 532 (KTP) si 1064 nm (Nd:YAG) si tehnologia unica de racire Cryo ICD. Aparatul laser Derma V este foarte eficient pentru leziunile vasculare si cele pigmentare.

Participarea Mediskin la acest congres are ca scop principal conectarea medicilor dermatologi cu echipamente de ultima generatie.

Va asteptam cu drag!