De ce sa alegi Morpheus 8 de la InMode?

De ce Morpheus 8?

Morpheus 8 inglobeaza doua tehnologii de referinta din industria medical-estetica: radiofrecventa fractionata (RF) si microneedling. Aplicatorul Morpheus 8 este renumit in intreaga lume pentru capacitatea sa de a oferi rezultate impresionante anti-aging. Acesta remodeleaza colagenul si tesutul adipos subdermal de pe fata si corp, fara a fi nevoie de interventii chirurgicale. 

Este important sa va documentati atunci cand doriti sa achizitionati un nou echipament pentru clinica dumneavoastra. De aceea, in acest articol vom explica beneficiile microneedlingului si radiofrecventei fractionate, dar si principalele motive pentru care ar trebui sa alegeti Morpheus 8 de la InMode. 

Care sunt tehnologiile de referinta? 

Microneedlingul impreuna cu RF (radiofrecventa) livreaza o procedura medicala care imbina doua tehnici de rejuvenare a pielii, populare pentru rezultate cumulative in timp. 

Microneedlingul, dupa cum sugereaza si numele, implica utilizarea unor micro-pini, sterili, pentru a crea micro leziuni la nivelul pielii. Astfel, acesta stimuleaza procesele naturale de vindecare ale organismului si incurajeaza productia de colagen, o proteina esentiala pentru elasticitatea si fermitatea pielii. 

Energia RF imbunatateste acest proces prin furnizarea de caldura in straturile profunde ale pielii, stimuland si mai mult productia de colagen si elastina. Prin acest proces se reduc ridurile si este redata fermitatea. 

Acest tratament este minim invaziv si ajuta la imbunatatirea texturii si tonusului pielii. Totodata, procedura ajuta la tratarea unor imperfectiuni precum liniile fine, ridurile, pielea lasata si cicatricile post-acneice. 

In prezent, Morpheus 8 este raspunsul pentru tot mai multi pacienti care isi doresc metode non-chirurgicale de rejuvenare a tegumentului. 

Procedura minim invaziva ce ajuta la imbunatatirea texturii si tonusului pielii

Ce este Morpheus 8? 

Morpheus 8 este un tratament inovativ de ingrijire a pielii, conceput pentru a elimina semnele vizibile ale imbatranirii, cu un minim de disconfort si timp scurt de recuperare. Imbinand puterea radiofrecventei si a microneedlingului, tratamentele Morpheus 8 pot fi efectuate in pauza de pranz a pacientului. Acest lucru le face sa fie accesibile pentru o gama variata de pacienti. 

Morpheus 8 este conceput pentru a fi utilizat pe orice parte a corpului, inclusiv fata, gat, abdomen, coapse, flancuri si fese. Problemele comune ale pielii pe care Morpheus 8 poate fi utilizat includ: 

 • Linii fine si riduri 
 • Cicatrici atrofice (cicatrici post-acnee) 
 • Iregularitati texturale 
 • Pori dilati 
 • Laxitate piele 
 • Discromie cutanata 
 • Vergeturi
 • Celulita 

Morpheus 8 este un aparat puternic si avansat care datorita tehnologiei SARD ofera o actiune tripla asupra tesutului. Acronimul SARD inseamna Subdermal Adipose Remodelling Device (dispozitiv de remodelare adipoasa subdermica). Aceasta tehnologie cu actiune dubla asigura faptul ca pacientii beneficiaza de un tratament pe baza de radiofrecventa care tineste tesuturile adipoase subdermale si dermale. Incalzirea dermica are rol de coagulare a grasimii si de incalzire volumetrica in masa, ceea ce duce la o performanta fara precedent a unui tratament minim-invaziv. 

Beneficii Morpheus 8 

Morpheus 8 de la InMode ofera beneficii substantiale pentru pacienti, indiferent de varsta si fototip. Capacitatea sa de a patrunde in straturile mai profunde ale pielii, asigura rezultate impresionante si o fermitate imbunatatita a pielii, cu un timp de recuperare minim. 

Cele mai importante beneficii ale lui Morpheus 8 si principalele motive pentru a alege acest dispozitiv pentru clinica dumneavoastra: 

 1. Timpul de recupare redus – Morpheus 8 este conceput pentru a oferi pacientilor beneficii de intinerire a pielii cu un timp minim de recuperare. Procedura nechirurgicala si livrarea precisa a energiei de radiofrecventa stimuleaza productia de colagen fara a provoca daune extinse la nivelul pielii. In urma procedurii, pacientii pot prezenta o usoara roseata sau umflatura, dar aceste efecte dispar de obicei in cateva zile. Spre deosebire de operatiile estetice invazive, Morpheus 8 permite pacientilor sa isi reia activitatile obisnuite relativ repede, ceea ce o face o optiune convenabila. 
 2. Stimularea colagenului – Colagenul este o proteina esentiala care se gaseste din abundenta in corpul uman, in special in piele, oase, muschi si tesuturi conjunctive. Acesta joaca un rol vital in mentinerea elasticitatii si a fermitatii pielii. Cu toate acestea, pe masura ce inaintam in varsta, rezervele naturale de colagen din piele incep sa se diminueze, ceea ce contribuie la aparitia semnelor clasice de imbatranire. Morpheus 8 stimuleaza noua productie de colagen prin combinarea microneedlingului si a energiei RF, reducand liniile fine si ridurile. 
 3. Reducerea liniilor fine, a riduri si a cicatrici post-acnee – Liniile fine, ridurile si cicatricile provocate de acnee sunt toate probleme comune ale pielii, care se pot remedia cu ajutorul protocolului Morpheus 8. Acest protocol consta in doar 3 sedinte de tratament, spatiate la 4-6 saptamani. Intretinerea rezultatului se realizeaza prin efectuarea unei sedinte o data pe an. 
 4. Alternativa nechirurgicala la procedura de lifting facial – Liftingul facial invaziv nu mai este singura procedura estetica pe care o puteti folosi pentru a reduce semnele imbatranirii pacientilor dumneavoastra. Tratamentul Morpheus 8 vine in ajutorul medicilor si pacientilor care isi doresc, deopotriva, tratament rapid, rezultate reale si perioada de recuperare redusa. 
Tratamentul Morpheus 8 de la InMode

Versatilitate Morpheus 8 

Aplicatorul beneficiaza de 4 capete de tratament cu diverse configuratii de mico-pini: Resurfacing, Morpheus 8, Prime si Body. Capetele pot fi folosite pentru a personaliza tratamentul in functie de fiecare parte a corpului si de afectiune. Morpheus 8 are cel mai profund profil de caldura in comparatie cu orice alt dispozitiv de pe piata. Acesta are o adancime de penetrare programabila intre 0,5 mm – 7 mm, cu un profil termic suplimentar de 1 mm. 

Tehnologia Burst 

Morpheus8 Body permite o setare personalizabila pe mai multe niveluri, cunoscuta sub numele de Burst Technology. Aceasta functioneaza prin tratarea a trei adancimi intr-un singur impuls, livrand un tratament de remodelare tridimensionala. Tehnologia Burst ofera tesutului elasticitate, rezilienta si rezistenta la tractiune in intreaga matrice, cu o trauma mecanica minima. 

Datorita cererii ridicate pentru tratamente minim invazive si eficace, introducerea Morpheus 8 poate atrage noi pacienti si poate genera venituri suplimentare pentru clinica. Oferind rezultate vizibile si satisfactie pacientilor, acest tratament poate creste reputatia clinicii. 

Prin urmare, medicii care doresc sa ofere tratamente de ultima generatie, eficiente, rapide si cu un timp minim de recuperare, ar trebui sa considere Morpheus 8 ca o investitie valoroasa pentru clinicile lor.