Derma V este un laser medical de inalta calitate cu doua lungimi de unda, KTP si Nd:YAG, pentru tratamente vasculare si pigmentare,

Derma V – Un Nou Standard de Referinta in Tehnologia Laser

– Lungime duala de unda – KTP si Nd:YAG –

Ce este Derma V?

Tehnologiile din domeniul medical-estetic sunt din ce in ce mai avansate, iar echipamentul Derma V redefineste standardele, oferind o experienta exceptionala prin combinatia celor doua lungimi de unda – 532 nm KTP si 1064 nm Nd:YAG, ambele cu pulsuri lungi. Echipamentul laser Derma V integreaza tehnologii avansate, ce sunt patentate Lutronic, inclusiv racirea avansata Cryo ICD, tehnologia IntelliTrack pentru pulsatii secventiale variabile si monitorizarea temperaturii in timp real.

Derma V deschide noi orizonturi prin introducerea de pulsuri cu o durata scurta, mai mica de 0,3 ms. Acest aparat ofera solutii eficiente si de incredere pentru tratarea cu precadere a leziunilor vasculare si pigmentare.

Lungimi de unda: 530 nm si 1064 nm

In domeniul medical-estetic, lungimea de unda laser KTP 532 nm se defineste ca o sursa de lumina utilizata in tratamentele de indepartare a leziunilor pigmentare si vasculare de pe piele.

In timpul tratamentului, lungimea de unda, KTP sau Nd:YAG, este directionata catre zona afectata a pielii, pentru a tinti melanina si/sau hemoglobina, dupa caz. Datorita lunigimii de unda utilizata corect se actioneaza la fragmentarea pigmentilor in nanoparticule, care apoi pot fi eliminate treptat de catre organism.

In contextul medical-estetic, lungimea de unda laser Nd:YAG 1064 nm reprezinta o sursa de lumina utilizata pentru o gama extinsa de tratamente dermatologice. Aceasta lungime de unda se caracterizeaza prin capacitatea sa de penetrare profunda a pielii, fiind ideala pentru tratarea multiplelor afectiuni dermatologice si estetice deopotriva.

Tehnologii ce stau la baza echipamentului Derma V

IntelliTrak, patentat de Lutronic, reprezinta un sistem conceput in detaliu pentru a oferi un control deplin medicilor asupra pulsurilor de energie. IntelliTrack permite selectia cu precizie a densitatii de suprapunere, oferind rate de repetitie variabile, incepand de la 2,4 Hz si ajungand la peste 3 Hz, in functie de optiunile de fluenta alese si de dimensiunea spotului, care incepe de la 18 mm.

Senzorii IntelliTrak furnizeaza feedback in timp real, luand in considerare viteza de deplasare. Acest aspect este esential pentru asigurarea unei acoperiri complete si uniforme a zonei de tratament. In plus, iluminarea LED de pe aparat si de pe aplicator ofera un ghidaj clar pentru a facilita viteza optima de deplasare. Astfel, se pot livra tratamente rapide si eficiente.

O alta tehnologie avansata integrata este Cryo ICD. Aceasta tehnologie de racire Cryo Intra-Cooled Delivery este o inovatie semnificativa in domeniul esteticii medicale, ce are rolul de a imbunatati confortul si siguranta pacientilor in timpul procedurilor laser. Cu ajutorul sistemului de racire se asigura un tratament mai placut si se reduce riscul de efecte secundare.

Derma V se distinge prin capacitatea sa de a oferi o monitorizare precisa a temperaturii in timpul tratamentului. Un aspect esential al acestei functionalitati este reprezentata de LED-ul de pe aplicator, care reflecta culorile corespunzatoare pe ecran pentru o vizualizare usoara si intuitiva in timpul procedurii.

Cu Derma V, aveti control total asupra tratamentului. Puteti decide sa tratati o zona cu cateva pasaje pana cand atingeti prima sau a doua bara galbena, iar apoi, daca doriti sa treceti la o noua zona de tratament, veti observa cum intervalul de temperatura al pielii scade din nou la prima bara verde. Aceasta tehnologie de monitorizare a temperaturii, numita „Temperature Sensing”, va ofera informatii in timp real cu privire la eficacitatea tratamentului, permitandu-va sa asigurati pacientilor dumneavoastra obtinerea rezultatelor dorite.

Ce indicatii are Derma V in dermatologie?

Derma V este un dispozitiv extrem de versatil, capabil sa trateze o serie larga de afectiuni dermatologice. Printre indicatiile majore se numara:

  • Tratarea Leziunilor Pigmentare: Derma V poate fi eficient in eliminarea melasmei, petelor cauzate de expunerea la soare si altor leziuni pigmentare, ajutand la obtinerea unui ton uniform al pielii.
  • Tratarea Vaselor de Sange: Este ideal pentru tratarea vaselor dilatate sau sparte, precum venele tip panza de paianjen sau telangiectaziile, datorita lungimii sale de unda Nd:YAG. Aceasta lungime de unda, 1064 nm, patrude mai adanc in derm, spre deosebire de KTP, ajutand la tratarea eficienta a acestor afectiuni de ordin estetic si functional.
  • Rejuvenarea Faciala: Procedurile cu Derma V stimuleaza productia de colagen, imbunatatind textura pielii si totodata, poate reduce semnele asociate imbatranirii, riduri si linii fine.

Utilizand Derma V oferiti pacientilor rezultate reale si notabile. Dupa tratament, acestia pot observa o reducere semnificativa a leziunilor pigmentare, a vaselor de sange vizibile, avand in final si o piele mai neteda si mai stralucitoare.

De ce sa alegeti Derma V?

Este simplu. Acest aparat este dezvoltat de Lutronic, unul dintre liderii de pe piata de estetica medicala mondiala. Lutronic dedica  anual 20% din venituri cercetarii si dezvoltarii pentru a oferi o experienta unica fiecarui medic ce utilizeaza echipementele produse in fabricile lor.

Derma V are la baza tehnologii testate si dovedite, oferind rezultate constante si eficiente. De asemenea, Derma V are capabilitatea de a trata o gama larga de afectiuni, cee ace-l face ca sa fie o alegerea numarul unu pentru clinica dumneavoastra.

Datorita tehnologiei IntelliTrak si monitorizarii temperaturii in timp real, Derma V va ofera un control precis si o siguranta sporita in timpul procedurilor.

Pacientii dumnevoastra vor fi impresionati de rezultatele obtinute cu Derma V, lucru ce va duce la fidelizarea acestora si la generarea de recomandari. Tratementele efectuate cu Derma V sunt potrivite pentru toate varstele, inclusiv pentru tineri si copii.

Pentru mai multe informatii, nu evitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 752 334 433