• Distribuitor Aparatura Medical-Estetica pentru Clinici si Medici Specialisti

Mediskin – Distribuitor Aparatura de Estetica Medicala Premium

Mediskin este un distribuitor de aparatura medical-estetica pentru clinici de specialitate, cu un portofoliu dedicat unei game largi de specificatii medicale, de la tratamente laser pentru dermatologie la tratamente faciale si de remodelare corporala. Toata aparatura din portofoliul nostru este distribuita in exclusivitate in Romania, de la producatori autorizati si de renume pe piata internationala de aparatura medical-estetica. In prezent, Mediskin distribuie in exclusivitate in Romania aparatura produsa de Lutronic si InMode.

Portofoliul Mediskin contine numai aparatura de inalta calitate, din sectorul high-end al pietii. Prin urmare, tehnologiile si dotarile echipamentelor sunt intotdeaunea rezultatul unor indelungi si minutioase activitati de cercetare si dezvoltare, asigurand atat fiabilitatea aparaturii cat si siguranta tratamentelor. Aparatura din portofoliul nostru este distribuita catre clinici de specialitate de pe tot globul, fiind recomandata de numerosi medici specialisti si experti in medicina estetica.

Siguranta pacientilor si calitatea tratamentelor sunt principii fundamentale in baza carora s-a realizat dezvoltarea si productia tehnologiilor de estetica medicala folosita in echipamentele din portofoliul Mediskin. Astfel, prin achizitionarea aparaturii din portofoliul nostru, clinicile se asigura nu numai de un ascendent tehnologic important, ci si de posibilitatea de a eficientiza tratamentele, cu beneficii multiple atat pentru pacienti cat si pentru medici.

Aparatura pentru tratamente faciale laser

De ce sa Alegeti Aparatura Estetica Mediskin?

Aparatura Rejuvenare Faciala

Aparatura de estetica medicala distribuita de Mediskin ofera practicii dumneavoastra un avantaj competiv major, bazat pe 3 factori principali: Siguranta, Calitate, si Performanta.

Siguranta

Toata aparatura din portofoliul nostru respecta cele mai inalte standarde de siguranta, fiind concepute special pentru a oferi atat medicului cat si pacientului parametri optimi de lucru in conditii de risc minim. Astfel, toate echipamentele sunt dotate cu sisteme integrate de siguranta, control si optimizare. Fiecare sistem devine astfel nu doar un mijloc de tratament ci si o garantie a sigurantei pacientului.

Calitate

Aparatura din portofoliul Mediskin este conceputa si asamblata de producatori de prestigiu la nivel international, in centre specializate, ce intrunesc cele mai noi standarde de calitate a productiei. Astfel, pe langa tratamentele sigure pe care le ofera, aparatele din portofoliul nostru sunt fiabile, usor de folosit si manevrat, avand in dotare numeroase sisteme ce usureaza in mod semnificativ desfasurarea procedurilor.

Performanta

Prin utilizarea celor mai avansate tehnologii disponibile in acest moment pe piata, aparatura noastra se poate utiliza in mod rapid si eficient pentru a aborda o gama vasta de specificatii medicale si estetice. Sistemele laser includ cele mai avansate tehnologii din lume, precum Nd:Yag, Er:Yag, Co2, Alexandrite si Thulium, iar tehnologiile de rejuvenare si remodelare prin radiofrecventa aduc tehnici si abordari noi de tratament, pentru rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.

Descopera Portofoliul de Aparatura Mediskin

Lutronic - Aparatura clinici estetice
InMode - brand de aparatura medical-estetica

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania