• despre Mediskin

Despre Rejuvenarea Vaginala cu Action II Petit Lady

Ce este rejuvenarea vaginala?

Rejuvenarea intima este un tratament laser nedureros, non-invaziv si extrem de eficient, utilizat in numeroase clinici de inalta reputatie la nivel mondial. Succesul rejuvenarii inghinale prin tratament laser se bazeaza pe sinergia dintre rezultate si siguranta, ce aduce in mod constant nu doar reactii foarte pozitive din partea pacientelor ci si o imbunatatire clinica vizibila si masurabila a starii de sanatate si a vietii sexuale.

Ce trateaza Rejuvenarea Vaginala cu laserul Er:Yag?

Rejuvenarea vaginala cu laser trateaza afectiunile zonei intime, precum simptomele post-natale, incontinenta urinara, VRS ( sindromul vaginului relaxat ), uscaciunea vaginala, senzatia de arsura, vulva pigmentata sau cel al vaginitei atrofice, regleaza scurgerile vaginale si mancarimea.

Aceasta procedura non-chirurgicala si non-invaziva remodeleaza colagenul si micsoreaza tesutul vaginal pentru o intinerire a vulvei si a peretului interior al vaginului.

Cum functioneaza laserul Er:YAG?

Tehnolgiile moderne aferente tratamentului de rejuvenare vaginala ofera o procedura sigura, cu un timp minim de recuperare. Aceasta abordare ginecologic curativa previne riscul operatiilor invazive, atingand un nivel total de rejuvenare vaginala intr-un mod practic si in totalitate convenabil.

Tehnologia folosita este cea a sistemului laser Er:YAG 2940 nm cu o excelenta absorbtie in apa, intrucat mucoasa vaginala are un continut ridicat de apa si reprezinta o tinta ideala si sigura pentru undele laser. Remodelarea mucoasei tesutului vaginal prin colagen este sustinuta de efectul fototermic al actiunii laserului care intinereste si rejuveneaza vaginul printr-o regenerare de colagen micsorand astfel peretii canalului vaginal.

In cazul VRS (Sindromul Vaginului Relaxat) micsorarea sau stramtarea vaginului cu laser se efectueaza printr-o ablatie delicate directionata spre mucoasa vaginala avand un efect fototermic profund si atent controlat.

Incontinenta urinara poate fi deasemenea tratata non-chirurgical cu acest tratament reparator prin potentarea efectului fototermic de unde rezulta o stramtare a fasciei endopelvice, a tesutului ligamentului si mucoasei canalului ante-vaginal.

Vulva pigmentata se trateaza cu aceasta procedura laser revigorand culoarea naturala si aspectul matasos al zonei astfel incat vaginul va fi mai tanar si mai sanatos.

Perioada sarcinii si nasterea propriu-zisa sunt factori decisivi in viata unei femei ce rezulta la deteriorarea tesutului vaginal si la pierderea senzatiilor din zona intima.

Post-natal vaginul isi pierde din fermitate, tonus si control. Dupa rejuvenarea intima cu laser fermitatea si elasticitatea vaginala sunt restaurate.

Modul dual sau tehnica dual pass

Pentru eficacitatea clinica maxima se foloseste o ablatie epiteliala si fototermica precisa cu numeroase multipulsatii urmata de un un puls lung nonablativ de 1000ms pentru a stimula colagenul din mucoasa vaginala.

Interfata grafica intuitiva a aparatului asigura o  setare foarte usoara a parametrilor inainte si dupa tratament oferind un nivel ridicat de eficienta procedurii.

Avantajele rejuvenarii vaginale

Un alt avantaj al acestui tratament revolutionar il reprezinta numarul redus de sedinte necesare pentru rezultate imediat vizibile: maxim 3.

Tratamentul pentru rejuvenarea vaginala mai este cunoscut si sub numele de Action II Petit Lady, altfel spus un aparat dotat cu o gama diversa de aplicatori pentru indicatii multiple in ginecologia cosmetica dar si dermatologia estetica. Aplicatorii specializati permit diversificarea si eficientizarea tratamentului. Totodata aparatul Petit Lady prezinta un mod normal pentru rejuvenarea laser si un mod puls lung pentru coagulare.

Tehnologia fractionata specializata si tehnologia Shining Peel ofera o intinerire vaginala delicata. Deaorece reepitalizarea mucoasei vaginale este mai rapida cu Action II comparativ cu alte lasere, procedura este o alternativa sigura si non-invaziva atat pentru pacienti cat si pentru ginecologi.

Designul patentat al aplicatorilor intravaginali ofera o procedura mai eficienta si mai comfortabila.

Rezultate dovedite clinic

Rezultatele procedurii cu laser ER:YAG sunt vizibile imediat, fiind un aparat ideal pentru clinici, avand capacitate fractionala completa.

Rezultatele obtinute cu echipamentele Action II Petit Lady sunt bazate pe ani de cercetare-dezvoltare pentru implementarea celei mai potrivite tehnici medicale – iar satisfactia pacientilor este garantata de siguranta tehnologiei, de timpul de recuperare foarte scazut si de rezultatele foarte bune ce pot schimba in mod decisiv calitatea vietii pacientilor.

In cazul rejuvenarii zonei intime este bine de stiut:

  • Pentru o recuperare accelerata pacientele trebuie sa renunte la fumat cu minim o luna inainte de interventie.
  • Tot pentru o recuperare corespunzatoare, hidratarea inainte si dupa este esentiala.
  • In ziua procedurii de rejuvenare genitala, femeile sunt sfatuite sa stea in pat pentru repaos, insa dupa aproximativ o saptamana, acestea isi pot relua activitatile obisnuite.
  • Actul sexual se recomanda dupa o luna de la tratament.

Exista riscuri la care pacientii sunt expusi?

Aparatul Action II Petit Lady detine toate aprobarile in conformitate cu normele europene (CE) iar la dezvoltarea lui au luat parte doctori doctori cu experienta pentru a pune bazele acestui tratament pentru nevoile de chirurgie genitala ale pacientilor.

Aceasta aprobare CE 2014 permite sistemului laser Er:YAG sa-si extinda aplicatiile clinice si sa contribuie la succesul original pe care acest aparat l-a avut initial focusat pe tratamentele estetice; o data cu aceste certificari aparatul se foloseste la tratamentul cicatricilor, afectiuni dermatologice benigne si leziuni pigmentare.

Lansat ulterior in afara Europei, Action II Petit Lady a fost certificat clinic in Asia si Orientul Mijlociu, permitand clinicilor sa sustina multe proceduri de chirurgie reconstructiva.

Dr. prof. Hyung Keun Lee – directorul Centrului de Chirurgie Cosmetic Vaginala Laser – prima clinica de vaginoplastie din Asia, recomanda Petit Lady in special pacientelor aflate la menopauza, deoarece mecanismul remodelarii laser nu numai ca rejuveneaza starea si conditia vaginului dar asigura si o viata sexuala imbunatatita si o mai buna calitate a vietii.

Cu toate acestea, pot aparea complicatii de la anumite medicamente sau reactii alergice in timpul anesteziei. Se pot produce inflamari, sangerari sau avarii produse structurilor subcutanate.

In cazul administrarii anti-inflamatoarelor sau medicamentelor naturiste, poate creste riscul sangerarii, de aceea nu se recomanda aspirina.

Pacientele pot simti modificari senzoriale iar in faza initiala a procesului de recuperare se poate observa o usoara invinetire sau tumefiere a tesutului vaginal.

Sfatul chirurgului estetician

Doctori renumiti din clinici mondiale recomanda tratamentul de rejuvenare intima femeilor care:

  • Simt o senzatie si o stimulare diminuata in timpul actului sexual. Femeilor cu musculatura vaginului slabita.
  • Femeilor cu o deschidere vaginala marita.
  • Femeilor al caror vagin produce sunete tip flatulenta in timpul actului sexual.
  • In cazul cazul femeilor care nu pot retine un absorbant intern in timpul menstruatiei.
  • Femeilor care elibereaza in mod involuntar anumite cantitati de urina in mod special cand tusesc, stranuta sau rad.
  • Femeilor care se confrunta cu o senzatie de inflamare, mancarime sau usturime in zona vaginala, au vaginul uscat sau simt durere in timpul actului sexual.

Action II Petit Lady ofera solutia ideala pentru tratarea diverselor afectiuni vaginale printr-o modalitate si procedura convenabila, non-invaziva si non-chirurgicala, eliminand complet riscul oricaror efecte adverse. In consecinta acest tip de tratament duce la imbunatatirea vietii intime, la cresterea increderii de sine si la calitatea vietii de zi cu zi fara griji de ordin clinic.

Mediskin Romania