EMA Esthetics– Aparatura de Estetica Faciala pentru Clinici de Infrumusetare

Noua Abordare in Estetica Faciala

HydraCool Plus este o platforma multifunctionala de gestionare a pielii, care combina patru tehnologii in una singura. Un tratament eficient, profesional, pentru fata, ochi, buze, decolteu si maini, HydraCool Plus este dovedit stiintific ca se potriveste tuturor tipurilor de piele, inlocuind un ten obosit, plictisitor, cu piele proaspata, tanara si vibranta.

HydraCool Plus este un ritual de ingrijire a pielii personalizat, adaptat fiecarui client, pentru a satisface cerintele pielii si stilului lor de viata. Fuzionand estetica si tehnologia intr-o platforma multifunctionala de ingrijire a pielii, HydraCool Plus foloseste o combinatie de tehnologii, AquaB, VibroX, Collagen + si UltraB pentru a curata, oxigena, strange si infuza profund nutrienti in piele.

In 2019, EMA Aesthetics a achizitionat conceptul HydraCool si asteapta in viitor o extindere globala atat pe platformele sale HydraCool, cat si pe cele HydraCool Plus.

EMA Aesthetics

Aparatura Estetica Inovativa pentru Clinici

De ce sa Alegeti EMA Esthetics si Hydracool pentru Clinica sau Salonul Dumneavoastra?

+ Alegere Excelenta Pentru Intrarea pe Piata de Tratamente Faciale

HydraCool Plus ofera o solutie complementara, extrem de profitabila, pentru clinici si centre estetice, pentru a-si extinde afacerea, pentru a fideliza clientii si pentru a oferi clientilor unici cele mai noi progrese in domeniul tehnicii de ingrijire a pielii.

+Tratamente Non-invazive, Adaptate Nevoilor Clientilor

Un tratament neinvaziv care va completa alte proceduri din portofoliul dvs., HydraCool Plus va va ajuta sa va angajati clientii existenti, sa cresteti frecventa vizitelor si sa atrageti noi pierderi de client.

+ Dezvoltare Multilaterala a Locatiei Dumneavoastra

Ca partener HydraCool, ne-am angajat sa va sprijinim cu initiative de vanzari, educatie si marketing pentru a contribui la consolidarea afacerii si a marcii noastre impreuna.

APARATURA EMA ESTHETICS

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania