EmpowerRF este o solutie versatila pentru tratamente de estetica ginecologica

EmpowerRF – solutie versatila pentru tratamente de estetica ginecologica

EmpowerRF de la InMode este o platforma dedicata medicilor ginecologi ce isi doresc sa ofere pacientelor terapii complete si eficiente.

Promovarea bunastarii femeilor nu se rezuma doar la adoptarea unui stil de viata sanatos si echilibrat! Odata cu inaintarea in varsta femeile se confrunta cu schimbari de ordin estetic si functional, conducand la uscaciune vaginala, infectii recurente, laxitate, disfunctie sexuala si incontinenta urinara.

Tratamentele noi si revolutionare, pe baza de radiofrecventa, microneedling si stimulare musculara electromagnetica, au schimbat radical perceptia femeilor asupra rejuvenarii vaginale. In trecut existau doar intervenii chirurgicale clasice, care aveau nevoie de o perioada indelungata de recuperare. Astazi, datorita progresului tehnologic in domeniul esteticii ginecologice, pacientele se pot bucura de tratamente nedureroase, cu timp minim de recuperare si cu rezultate de durata.

Pielea de la nivelul zonei intime sufera pierderi de colagen si elastina, ceea ce duce la laxitate cutanata si capacitate redusa de refacere. Un obiectiv important al tratamentului este restabilirea productiei de colagen si a barierei cutanate. Acest proces poate fi realizat cu ajutorul platformei multifunctionale EmpowerRF dezvoltata de InMode.

Datorita tehnologiilor existente pe plaforma EmpowerRF, medicii pot aborda cu incredere zona intima, atat intern, cat si extern, avand certitudinea obtinerii unor rezultate care vor imbunatati semnificativ calitatea vietii pacientelor.

Cu ajutorul echipamentului EmpowerRF pacientii, in functie de afectiunea lor, pot experimenta:

  • imbunatatirea circulatiei de la nivelul zonei genitale
  • tonifierea muschilor planseului pelvin
  • tratarea incontinentei urinare
  • reducerea uscaciunii vaginale
  • restabilirea barierii pieli
  • reducerea laxitatii
  • obtinerea unui aspect imbunatatit
Echipament EmpowerRF si aplicatori

Aplicatori pentru tratamente de rejuvenare vaginala

In functie de afectiunea pe care medicul ginecolog doreste sa o trateze, EmpowerRF este echipat cu o serie de aplicatori pentru a oferi tratamente complexe, eficiente si fara durere:

  • Morpheus8V utilizeaza aceleasi tehnologii ca popularul Morpheus8, microneedling si radiofrecventa. Acesta are o actiune tripla de electrocoagulare, contractare si incalzire a tesutului, tintind stratul dermic vaginal si vulvar. Energia radiofrecventei este livrata prin cei 24 de micro-pini care patrund pana la 3 mm in tesut. Astfel, se stimuleaza productia de colagen si elastina. Tratamentul se realizeaza sub anestezie locala, o data la 3-6 saptamani, fiind necesare in medie 3-5 sesiuni.
  • VTone foloseste stimularea electrica intravaginala (EMS) pentru a activa si reeduca muschii planseului pelvin. Acest tratament imita exercitiile clasice Kegel. Aplicatorul este introdus in vagin in zona muschilor planseului pelvin. VTone livreaza contractii intravaginale si imbunatateste sindromul incontinentei. Tratamentul are o durata de aproximativ 30 minute, fiind recomandate 6 sesiuni. Protocolul combinat intre VTone si FomaV optimizeaza efectele tratamentului impotriva incontinentei urinare.
  • FormaV ofera o stimulare delicata a zonei tratate datorita radiofrecventei (RF). In timpul tratamentului, tesutul ajunge la o temperatura optima 38-42 °C, ducand la stimularea productiei de colagen. Rezultatele obtinute includ ameliorarea senzatiei de uscaciune, reducerea laxitatii si imbunatatirea disfunctiei sexuale. Pentru maximizarea rezultatelor, se poate realiza un protocol combinat intre Morpheus8V si FormaV.

Candidatele ideale pentru aceste tipuri de tratamentele sunt pacientele in fazele pre si post menopauza, femeile care au nascut.

In functie de nevoile fiecarei paciente, medicul specialist va stabili un protocol de tratament optim si personalizat, dar nu inainte de a se realiza o serie de analize medicale specifice: test Babes Papanicolau, secretie vaginala si altele, dupa caz.

Pentru mai multe informatii, nu evitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 752 334 433.