Eveniment exclusiv Mediskin – Beauty and Science Bucuresti

Eveniment Exclusiv Mediskin – Beauty and Science

-Bucuresti –

Va asteptam la evenimentul “Beauty and Science by Mediskin” in data de 21 iulie 2023 la InterContinental Athénée Palace, Sala Regina Maria, Str. Episcopiei, Nr. 1-3, Bucuresti, incepand cu ora 13:00.

Evenimentul va avea in prim plan trei speakeri, nationali si internationali, care vor discuta despre cele mai actuale si relevante echipamente pentru domeniul medical-estetic: DermaV, Ultra, eCO2, Morpheus8 si BodyTite.

DermaV este un laser cu lungime de unda duala KTP si Nd:YAG ce poate livra pulsuri foarte rapide, facandu-l foarte eficient in tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare.

Ultra este un laser fractionat, non-ablativ actionat de tehnologia laserului Thulium, fiind eficient pentru tratamente rapide, fara timp de recuperare, accesibile tot timpul anului.

eCO2 este o platforma laser CO2 dedicata atat medicilor dermatologi, chirurgi, stomatologi si ginecologi, deopotriva. Tratamentele pe care medicii dermatologi le pot livra pacientilor sunt multiple: rejuvenare, tratare cicatrici, reducere riduri etc.

BodyTite de la Inmode este o platforma de remodelare corporala actionata de tehnologia RFAL. Procedurile realizate cu BodyTite sunt minim-invazive. Este singura sedinta de tratament pentru un rezultat vizibil.

Morpheus8 este un aplicator inovator care combina microneedlingul cu radiofrecventa fractionata pentru a livra tratamente eficiente de eliminare a laxitatii.

Dr. Cathy Dierckxsens are o experienta de peste 21 ani in tratamente dermatologice laser si cosmetice. Aceasta a absolvit Universitatea din Bruxelles si a obtinut o diploma suplimentara in dermatologia estetica la Universitatea din Versailles. Este o persoana dedicata formarii profesionale si este un speaker de renume la conferintele nationale si internationale. Dr. Cathy va sustine prezentarea despre laserele DermaV si Ultra.

Dr. Dana Chielcea este medic dermatolog in cadrul clinicii DermaExpert, Bucuresti. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Este pasionata de ramura medicinii pe care a ales-o, dermatologia, si participa in mod constant la congrese si cursuri de specializare. Empatia cu care trateaza fiecare pacient si dedicarea sunt elementele cheie in livrarea cu succes a diferitelor tipuri de tratamente. In cadrul evenimentului organizat de Mediskin, Dr. Dana Chielcea va fi speaker si va impartasi experienta proprie cu laserul eCO2 de la Lutronic si Morpheus8 de la InMode si va oferi informatii valoroase despre puterea tehnologiei in dermatologie.

Dr. Evgeni Sharkov a absolvit Universitatea de Medicina din Sofia cu diploma de excelenta, devenind medic estetician si chirurg plastician. Dr. Sharkov este membru al Asociatiei bulgare de Chirurgie Plastica, Recostructiva si Estetica. Acesta participa in mod activ la numoase congrese si conventii de chirurgie plastica pentru ca isi doreste sa se perfectioneze in mod continuu. In prezent este trainer acreditat InMode si va discuta in cadrul evenimentului Mediskin despre beneficiile echipamentelor BodyTite si Morpheus8.

Va asteptam la evenimentul “Beauty and Science by Mediskin” pentru a descoperi tehnologii revolutionare, tratamente inovatoare si noi protocoale de tratament.

Evenimentul se va desfasura intr-o atmosfera relaxata, iar speakerii nostri vor fi pregatiti sa va raspunda la orice intrebare si sa impartaseasca cu voi cele mai interesante experiente.

Nu uitati ca locurile sunt limitate!