Descoperiti Ultimele Inovatii in Materie de Estetica Medicala la Evenimentul "Beauty + Science" powered by Mediskin

Eveniment Exclusiv Mediskin – Cea de-a treia editie Beauty + Science

-Bucuresti –

Pe data de 25 aprilie, incepand cu ora 11:00, Mediskin va gazdui in Kong Club din Bucuresti evenimentul care va redefini modul in care este abordata estetica medicala. Astfel, Mediskin are placerea de a va invita la cea de-a treia editie a evenimentului Beauty + Science, unde se vor pune in lumina cele mai recente inovatii din domeniul esteticii medicale.

In cadrul evenimentului Beauty + Science veti avea ocazia sa descoperiti doua echipamente de ultima generatie, furnizate de doi dintre cei mai prestigiosi producatori internationali: InMode si Lutronic.

Ultra de la Lutronic este un aparat inovator ce utilizeaza puterea laserului Thulium pentru a crea micro-canale in derm, facilitand absorbtia unor substante active specifice pentru rejuvenarea tegumentului, imbunatatirea texturii, redarea luminozitatii, tratarea melasmei si multe altele. Printre aceste substante se numara acidul tranexamic, resveratrolul, vitamina A si vitamina C.

Doctor Daniela Taher, medic specialist dermatolog, va prezenta beneficiile acestui echipament si rezultatele uimitoare pe care le aduce pacientilor.

Protocolul KeraLase reprezinta o noua revolutie pentru sanatatea scalpului si a parului. Acest protocol combina laserul Ultra cu produsul profesional KeraFactorMD, un complex de polipeptide, pentru ca pacientii dumneavoastra sa obtina un par mai lung, mai dens, mai lucios si un scalp revitalizat. Sesiunea demo a protocolului KeraLase, prezentata in cadrul evenimentului, va confirma faptul ca acest tratament este versatil, usor de realizat, rapid si fara durere.

Doctor Maria Barsevschi, medic specialist dermatolog, va detalia fiecare aspect al acestui protocol si va ilustra modul in care acesta poate imbunatati calitatea vietii pacientilor.

Majda, prezentatoare TV si influencer, va impartasi experienta personala despre acest tratament revolutionar, benefic pentru cresterea parului, datorita factorilor de crestere integrati in produs.

Doctor Fadi Hamadani, chirurg plastician si speaker recunoscut la nivel international va dezvalui, in premiera, in Romania, noua platforma chirurgicala IgniteRF de la InMode, noul aplicator Morpheus 8 si tehnologiile de varf, Burst si Scale. Acest aparat va deschide noi orizonturi in domeniul chirurgiei estetice minim-invazive.

Alaturati-va pentru a descoperi frumusetea si stiinta din spatele celor mai avansate tehnologii in estetica medicala. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de contact din site-ul Mediskin. Atentie, locurile sunt limitate!