Eveniment Exclusiv Mediskin - Cea de-a doua editie Beauty and Science

Eveniment Exclusiv Mediskin – Cea de-a Doua Editie Beauty and Science

-Iasi-

Va multumim ca ati participat la cea de-a doua editie Beauty and Science by Mediskin unde speakerii nationali si internationali au prezentat caracteristicile platformelor medical-estetice, experiența lor vasta in domeniu, dar si rezultatele pe care pacientii le pot obtine in deplina siguranta.

Evenimentul Beauty and Science by Mediskin de la Iasi, din data de 09 noiembrie 2023 a fost un eveniment care a adus in fata medicilor dermatologi si chirurgi plasticieni speakeri de la branduri de renume, InMode si Lutronic.

Speakerii nationali si internationali au sustinut prezentari relevante despre echipamente de inalta tehnologie, cu un impact major in practica medicala.

Dr. Evgeni Sharkov, medic estetician, chirurg plastician si membru al Asociatiei bulgare de Chirurgie Plastica, Recostructiva si Estetica a venit in fata audientei cu platforma chirurgicala de la InMode, BodyTite.

BodyTite este un aparat ce utilizeaza tehnologia RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa) care ofera remodelare corporala si slabire localizata. Aplicatorii disponibili pe aceasta platforma sunt: BodyTite, FaceTite, AccuTite si Morpheus 8.

Dr. Angela Tecuceanu, chirurg plastician si Brand Ambassador Evolve X a adus in prim plan beneficiile tratamentelor non-invazive de remodelare corporala si tonifiere musculara.

Evolve X de la InMode este un echipament inteligent, ce se bazeaza pe radiofrecventa bipolara (RF) si pe stimularea electrica (EMS) pentru a livra tratamente fara timp de recuperare, eficiente si de durata.

Justina Augustaite, manager clinic Lutronic, a abordat doua subiecte importante pentru o buna practica in dermatologie. Acesta a prezentat echipamentele eCO2 si Derma V.

eCO2 este un laser CO2 care este foarte eficient in tratarea unei game variate de afectiuni dermatologice, precum: cicatrici post-acneice, cicatrici post-chirurgicale, nevi, negi si altele.

Derma V este o platforma cu lungime de unda duala, 532 nm si 1064 nm, potrivita in tratarea a peste 50 de leziuni pigmenatare si vasculare.
Dr. Yoo Jinah, medic dermatolog, cu o vasta experienta in domeniu, a impartasit experienta sa cu Ultra de la Lutronic. Ultra este un echipament de inalta tehnologie care imbina intr-un mod ideal laserul Thulium cu substantele active: Vitamina A, Vitamina C, Acid Tranexamic si Resveratrol, in functie de nevoile pacientului.

Mediskin este unicul distribuitor al brandurilor InMode si Lutronic in Romania. Misiunea companiei este de a asigura echipamente medical-estetice la cele mai inalte standarde clinicilor de estetica si dermatologie care promoveaza pacientilor tratamente minim-invazive si non-invazive dovedite clinic.