Eveniment Lutronic – Precizia Laserului eCO2 Light in Stomatologie

– Eveniment in Bucuresti-

Prezentare generala

Va asteptam la evenimentul “Precizia laserului eCO2 Light in stomatologie” in data de 24 martie la The Marmorosch Hotel, Sala New York, Str. Doamnei, Nr. 2, Bucuresti, incepand cu ora 12:00.

Dr. Germanier Philippe, medic stomatolog, cu o experienta vasta de peste 20 de ani in stomatologie si speaker va sustine prezentarea pentru medicii interesati sa utilizeze in practica lor cel mai nou aparat laser in domeniu.

Agenda evenimentului

Evenimentul are ca principal obiectiv, prezentarea generala a laserului, modul de utilizare, caracteristicile, tehnicile si metodele de tratament. Speakerul evenimentului va impartasi, de asemenea, experienta proprie cu eCO2 Light.

Acest eveniment este dedicat medicilor stomatologi. ATENTIE locuri limitate!

Prezentare generala eCO2 Light

eCO2 Light produs de Lutronic este un laser ablativ dedicat medicilor stomatologi care doresc sa efectueze interventii laser si sa ofere pacientilor o gama variata de tratamente la nivelul tesuturilor cavitatii bucale.

eCO2 Light are la baza tehnologia laserului CO2, avand o lungime de unda de 10 600 nm, ceea ce dermina o absorbtie ridicata in apa.

Tehnologia patentata Controlled Chaos ajuta la livrarea pseudo-aleatoriu a microundelor laser, favorizand un tratament cu un disconfort scazut, fara sangerari semnificative si fara lezarea terminatiilor nervoase.

Obiectivul principal al laserului eCO2 Light este de a oferi un minim de disconfort in timpul unei interventii chirurgicale si de a minimiza lezarea tesuturilor adiacente zonei de tratament.

Datorita laserului eCO2 Light pe toata durata interventiei, indiferent de zona tratata, microorganismele vor fi eliminate, reducand in mod semnificativ infectiile.

Prin urmare, laserul stomatologic eCO2 Light ofera siguranta sporita si o calitate recunoscuta in practica dumeavoastra.