• Solutii de finantare pentru clinica dumneavoastra

    Cum Finantez o Clinica Estetica

Finantare Clinica Estetica – Solutii Personalizate

Deschidere Clinica Estetica – Finantare si Consultanta

Mediskin va ofera solutii de finantare pentru clinica estetica, rapide si personalizabile pentru nevoile si posibilitatile dumneavoastra. Echipa noastra de specialisti in domeniu esteticii va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cea mai potrivita varianta de finantare in functie de nivelul de dezvoltare al locatiei si de obiectivele pe termen mediu si lung pe care le urmariti.

Ne dorim sa fim partenerul de incredere in drumul catre succesul afacerii dumneavoastra!

Solutii de finantare clinica estetica prin Start-Up

Va punem la dispozitie consultantii nostri specializati pe proiecte de tip Start-Up care sa va consilieze pe tot parcursul demersului, asigurandu-se ca firma dumneavoastra este eligibila si ca proiectul va fi conceput corespunzator cerintelor ghidului Start-Up.

In acest fel, ne asiguram ca firma dumneavoastra va avea sanse maxime de a castiga proiectul si de a achizitiona, astfel, echipamentele de care clinica are nevoie.

Solutii de finantare clinica estetica prin imprumuturi bancare

Va oferim suport in alegerea variantei ideale de imprumut bancar prin intermediul caruia sa puteti achizitiona echipamentele de care aveti nevoie pentru a porni o afacere de succes.

In functie de posibilitatile dumneavoastra, dar si de planul afacerii, specialistii nostri va pot indruma catre cea mai potrivita varianta de imprumut.

Solutii de finantare clinica estetica in rate

Pentru ca ne dorim ca aspectele financiare sa nu fie un impediment in a face cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de aparatura estetica de care aveti nevoie, va punem la dispozitie si un sistem de rate directe, care poate fi personalizat in functie de nevoile specifice ale locatiei.

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania