„Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19”

Ne plac vestile bune! Cu atat mai mult cu cat acestea ii implica pe clientii nostri – actuali sau viitori. Asadar, suntem bucurosi sa va anuntam ca in perioada 03 Decembrie 2020 – 29 Ianuarie 2021 Ministerul Economiei acorda ajutoare de investitii pentru IMM-uri, iar echipamentele medical-estetice din portofoliul Mediskin sunt eligibile pentru proiectele aferente.

Masura 3 – pentru ajutoare de investitii intre 50.000 si 200.000 de euro – pentru clinici si saloane de infrumusetare

Incepand cu luna aceasta si pana la finalul lunii ianuarie 2021 puteti aplica pentru obtinerea unui grant cuprins intre 50.000 si 200.000 de euro in vederea initierii sau consolidarii business-ului dumneavoastra in domeniul medical-estetic. Aceste fonduri, asadar, sunt disponibile atat pentru clinicile  sau saloanele de infrumusetare  la inceput de drum, cat si pentru acelea cu vechime pe piata.

Nu stiti care este cel mai potrivit echipament pentru dumneavoastra? Contactati-ne, iar Specialistii nostri va vor oferi toate  detaliile  necesare despre producator, aparat, tehnologii, tipuri de tratamente si beneficiile acestora astfel incat sa faceti cea mai buna alegere. In plus, Mediskin va pune la dispozitie o echipa intreaga formata din experti in training, marketing si service – care sa va ofere sprijinul necesar in cresterea si eficientizarea business-ului.

Consultanta Specializata pentru Accesarea Fondurilor Europene In cadrul Mediskin oferim o abordare 360° in tot ceea ce facem. Din acest motiv, pe langa un portofoliu complet, va punem la dispozitie  consultanti specializati in fonduri europene – care sa va acorde suportul necesar in aplicarea pentru aceste granturi, de la constituirea corecta a documentatiei si depunerea proiectului si pana la etapa finala – de aprobare. Ulterior, echipa Mediskin va va oferi consultanta de business, training si marketing – in dezvoltarea serviciilor realizate cu echipamentele pe care le distribuim.

In paralel, pe urmatoarele link-uri puteti afla detalii esentiale despre:

documentatia aferenta inscrierii pentru Programul de Finantare – conform Monitorului Oficial al Romaniei

Anuntul Oficial – „Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19” si directiile necesare mentionate de catre Ministerul Fondurilor Europene in legatura cu acest tip de granturi.