KeraLase - Protocol non-invaziv pentru cresterea parului

KeraLase – Protocol non-invaziv pentru cresterea parului

Ce este KeraLase?

KeraLase este un protocol eficient ce contribuie la sanatatea si vitalitatea parului, dar si a scalpului prin utilizarea celor mai noi tehnologii din domeniul medical-estetic.

Protocolul presupune folosirea echipamentului Lutronic Ultra, mai exact a laserului Thulium, urmat de aplicarea serumului KeraFactorMD si folosirea echipamentului Healite II. Dupa protocolul efectuat in clinica, exista un tratament complemenatar pentru acasa, ce ajuta la maximizarea beneficiilor tratamentului.

Caderea parului reprezinta o provocare semnificativa pentru multi pacienti, avand implicatii profunde asupra stimei de sine si a modului de viata. KeraLase ajuta la tratarea alopeciei angrogenetice si efluviul telogen si poate fi folosit ca tratament de sine statator. De asemenea, poate fi asociat si cu alte tratamente specifice ce vizeaza sanatatea scalpului si a firului de par.

Stresul este unul dintre principalii factori declansatori ai caderii parului.  Socurile emotionale, COVID-19, sarcina sau orice alt eveniment major cu impact emotional, poate cauza caderea parului. Pentru pacientele care se confrunta cu sindromul ovarelor polichistice, o cauza recunoscuta a caderii parului, este esentiala efectuarea unei serii de analize detaliate inainte de a initia tratamentul.

De ce folosim laserul Thulium?

KeraFactorMD isi maximizeaza eficacitatea prin utilizarea laserului Thulium, care permite crearea de micro-canale superficiale la nivelul scalpului. Aceasta tehnica faciliteaza penetrarea optima si uniforma a factorilor de crestere direct la radacina.  Fiecare factor de crestere este invelit individual intr-o capsula nanolipozomica pentru a imbunatati procesul de absorbtie de catre piele. Conform recomandarilor inainte de tratament, este esential ca parul sa fie uscat si curat, pentru a maximiza absorbtia. De asemenea, parul nu trebuie vopsit cu 48 de ore inainte si dupa procedura.

Laser Thulium (1927 nm) - sistem de creare a micro-canalelor la nivelul scalpului

Despre KeraFactorMD – Compozitia unica

KeraFactorMD utilizeaza o formula revolutionara ce contine 8 polipeptide: 6 factori de crestere bioidentici, 2 proteine si 2 compusi. Produsul este 100% sintetic si este creat special pentru a fi acceptat si asimilat de corpul uman, imitand perfect factorii de crestere, proteinele si compusii de care firul de par are nevoie. Aceasta compozitie distinge KeraFactorMD de alte produse disponibile pe piata medical-estetica, oferind o absorbtie optima de 100% in comparatie cu serumurile pe baza de plante ce au absorbtie de doar 93%.

De ce este indicat sa folositi si Healite II?

Healite II este un sistem de fototerapie care se bazeaza pe lumina LED-LLLT, ce ajuta la o absorbtie mai buna a serumului. LLLT este terapia luminoasa de intensitate scazuta care utilizeaza lumina emisa de diode (LED) pentru a penetra in profunzime straturile celulare de la nivelul scalpului. Lungimile de unda 830 nm si 590 nm, se utilizeaza impreuna pentru a facilita cresterea parului.

Protocolul de tratament si ingrijire post-procedura

Protocolul KeraLase recomandat este de 6 sedinte la intervale de 4-6 saptamani, insotit de produsele post-procedura special create, sampon + balsam 2 in 1 si o solutie de ingrijire zilnica. Aceste produse sprijina si amplifica rezultatele tratamentului, fiind esentiale pentru un protocol complet de ingrijire a parului si a scalpului.

Gama unica de produse profesionale pentru un par sanatos

Beneficiile KeraLase

KeraLase nu numai ca stimuleaza cresterea de noi fire de par, ci si le ingroasa pe cele existente. Un alt beneficiu major al protocolului KeraLase, este intensificarea culorii naturale a parului. Este un tratament adecvat atat pentru barbati, cat si pentru femei. Un scalp revitalizat este esential pentru o crestere eficienta a unui fir de par sanatos.

Consideratii speciale si contraindicatii

KeraLase este sigur si eficient pentru toti pacientii. Pentru pacientii cu inflamatie a scalpului, se recomanda o abordare complementara ce include sedinte de Healite II, inainte si dupa KeraLase, pentru rezultate optime.

Pentru mai multe informatii, nu evitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +40 752 334 433.