• LutronicL Distribuitor de aparatura profesionala pentru clinici estetice si de dermatologie

Lutronic – Distribuitor Aparatura Profesionala pentru Clinici Estetice si de Dermatologie

Gama de echipamente Lutronic pentru clinici estetice este una dintre cele mai inovatoare de pe piata de estetica medicala, cu o prezenta globala in peste 60 de tari. Aparatura Lutronic reprezinta un standard foarte inalt de calitate in medicina estetica, fiind alegerea ideala pentru dezvoltarea durabila a locatiei dumneavoastra.

LUTRONIC este o companie-pionier specializata in dezvoltarea si productia de echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate si la cel mai inalt nivel tehnologic. Fondata in 1997, Lutronic, in urma unui complex proces de cercetare-dezvoltare, a dezvoltat o gama complexa de echipamente eficiente, sigure si viabile, cu capacitatea de a transforma practica dumneavoastra.

Dedicati imbunatatirii serviciilor medicale si estetice, Lutronic lucreaza in parteneriat cu medici si specialisti din intreaga lumea pentru a imbunatati in mod constant calitatea sistemelor sale. Toate sistemele sunt versatile si ofera numeroase variante de tratament in scopul optimizarii rezultatelor pentru tratarea diverselor afectiuni. Astfel, aparatura de estetica medicala Lutronic ofera solutii de ultima generatie pentru: tratarea melasmei, indepartarea tatuajelor, tratarea leziunilor vasculare si pigmentare, epilare definitiva, reducerea ridurilor, rejuvenare faciala, remodelare corporala si multe altele.

Aparatura pentru tratamente faciale laser

Cercetare si Dezvoltare In Industria Medical-Estetica

Tratament facial in zona fruntii cu Spectra XT - Lutronic

Aparatura de estetica medicala Lutronic este distribuita la nivel global, in peste 60 de tari, compania avand sedii in SUA, Corea, Japonia si Europa, si o retea globala de distribuitori. Focus-ul Lutronic este pe nevoile doctorilor, terapeutilor si pacientilor, compania dedicand astfel peste 20% din venituri in cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor de varf. Lutronic detine astfel 270 de patente in diverse arii ale tehnologiei medical-estetice.

Nivelul foarte inalt de control al calitatii si dedicarea unor vaste resurse catre cercetare si dezvoltare sunt principalul motiv pentru care aparatura de estetica medicala produsa de Lutronic este in avangarda la nivel global, oferind medicilor posibilitatea de a oferi tratamente non-invazive, sigure si cu rezultate exceptionale.

Calitatea aparatelor se afla in centrul atentiei noastre si reprezinta valoarea fundamentala de business a Lutronic. Astfel, Lutronic acorda o importanta deosebita urmatoarelor:

 • Colaborarii cu cei mai buni specialisti in medicina, electronica si inginerie mecanica;
 • Dezvoltarii noilor tehnologii, cu peste 30% din angajati lucrand in departamentul de cercetare-dezvoltare;
 • Mentinerii pozitie de varf de lance al inovatiei in industria medical-estetica, cu peste 270 de patente active si in curs de realizare.
 • Productiei si distributiei unei game variate de aparate.
 • Reinvestirii veniturilor in dezvoltarea unor aparate noi de laser medical si patentarii noilor tehnologii.

Design si Productie Proprie

 • Design-ul sursei laser;
 • Design-ul sursei de energie;
 • Design mecanic;
 • Design-ul sistemului de control;
 • Investitia in cercetare-dezvoltare depaseste 20% din valoarea totala a vazarilor;
 • Centru de productie al aparaturii medical-estetice certificat FDA;
 • Marca CE (Aprobate in UE)
 • ISO 13485 US
 • Standard QSR

APARATURA LUTRONIC

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania