Mediskin at Breast Face Rhinoplasty Antiaging and Skin Congress

Save the Date – Congresul de Dermatologie Corectiva si Chirurgie Estetica

– Timisoara –

Mediskin at Breast Face Rhinoplasty Antiaging and Skin Congress

Va aducem la cunostinta ca Mediskin va participa la editia inaugurala Breast Face Rhinoplasty Antiaging and Skin Congress (TIMBFRAS), ce va avea loc in perioada 13-15 octombrie, la Timisoara.

Acest Congres reuneste experti si vizionari din domeniul chirurgiei plastice si reconstructive si din domeniul dermatologiei estetice. Astfel, se vor prezenta o varietate de tehnici de ultima ora, proceduri inovatoare de rejuvenare faciala, anti-aging si ingrijire a pielii.

Mediskin va asteapta la stand pentru a descoperi platforma dermatologica si chirurgicala eCO2 Plus.

Aparatul eCO2 Plus produs de Lutronic este o platforma laser CO2, ablativ fractionat. Tehnologia patentata Controlled Chaos este reprezentata de un algoritm ce livreaza in mod pseudo aleatoriu microundele laser. eCO2 poate realiza atat o ablatie superficiala, cat si una foarte profunda, tratand astfel o gama variata de afectiuni de ordin functional si estetic.

De asemenea, vom fi pregatiti cu toate informatiile relevante despre Morpheus8, cel mai complex echipament ce imbina radiofrecventa fractionata cu microneedling-ul.

Morpheus8 este produs de compania InMode. Acuratetea tratamentelor livrare cu acest echipament se bazeaza pe o expertiza indelungata in domeniul medical-estetic. Pana in prezent, la nivel mondial au fost realizate peste un million de tratamente atat pentru fermitate, elasticitate, rejuvenare piele, cat si pentru celulita, remodelare adipoasa si vergeturi.

Profilul standard al aplicatorului Morpheus8 este de 24 de micro-pini. Acestia patrund in derm, la o adancime de 4 mm in zona fetei si la 7 mm pe celelalte zone ale corpului, cu un profil termic suplimentar de 1 mm. Datorita radiofrecventei fractionate si microneedling-ului se realizeaza stimularea de colagen si elastina.

Nu ezitati sa vizitati standul Mediskin pentru a obtine informatii relevante pentru practica dumneavoastra.

Echipa Mediskin va asteapta cu drag!