Noul Podcast Medical-Estetic cu Elena Martin

Un nou podcast medical-estetic #EMD touch by Mediskin

– New Beauty Podcast-

Un nou podcast medical-estetic #EMD touch by Mediskin

Va anuntam ca am lansat cel mai nou podcast de estetica medicala in colaborare cu medicii specialisti ai Clinicii Dr. Elena Martin.

Din dorinta de a va raspunde la toate intrebarile, am creat acest proiect care vine in intampinarea celor care isi doresc sa descopere informatii relevante despre domeniul medical-estetic, despre ultimele tehnologii si echipamente, dar si despre oamenii care fac posibil efectuarea tratamentor si procedurilor in cadrul clinicii.

Seria de 12 episoade o are ca moderator pe Diana Dumitrescu. Aceasta va aborda subiecte de referinta din medicina estetica, precum rejuvenare faciala si corporala, tratare cicatrici, lipoplastie asistata prin radiofrecventa si altele impreuna cu invitatii sai Dr. Elena Martin, Dr. Alexandra Popa si Dr. Andrei Popa.
Inregistrarea podcastului s-a realizat in cadrul clinicii Dr. Elena Martin, o locatie superba in care te simti in siguranta datorita medicilor, dar si a echipamentelor utilizate care ajuta la realizarea tratamentelor la un nivel de eficienta fara precedent, cu rezultate pe masura.

De asemenea, Dr. Elena Martin este unicul trainer acrediat Morpheus8 din Romania.

Fiecare episod va avea in focus echipamentele de la InMode si Lutronic distribuite in exclusivitate de Mediskin.
Progresele tehnologice ale InMode au inceput in urma cu peste doua decenii modeland in esenta industria pana in prezent, oferind satisfactie superioara atat pacientului, cat si medicilor.

Lutronic reprezinta un standard foarte inalt in ceea ce priveste tehnologia laser. Acesta dezvolta de peste 20 de ani sisteme eficiente, intuitive, versatile, accesibile pentru evolutia practicii medicale la nivel mondial.

Urmariti podcastul #EMD touch by Mediskin pe canalul de youtube Dr. Elena Martin, unde in fiecare luni, de la ora 10:00 va aparea un nou episod.