POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


INDENTIFICARE OPERATOR / CINE SUNTEM

Acest site web (numit in continuare „SITE”) este detinut si administrat de catre societatea SC MED GROUP CONCEPT SRL, o societate cu raspundere limitata si organizata in conformitate cu legislatia romaneasca, avand sediul social in Str. Clucerului Nr. 55, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4551/2015, CUI RO34368652, (in continuare denumita „Mediskin”)

DEFINITII

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), Mediskin este „operator” de date cu caracter personal.
„GDPR” – Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.
operator” inseamna persoana fizica sau juridica care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu character personal.
„date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”).
„persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

SCHIMBARI

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul document oridecateori este necesar. In cazul in care se fac modificari ale acestui material, clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM?

a) Informatiile furnizate voluntar

Cand utilizati formularul de pe site, cand ne contactati prin telefon sau e-mail sau comunicati cu noi in orice mod, ne dati in mod voluntar informatiile pe care prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, data nasterii, adrese de livrare / de corespondenta / de domiciliu, date firma pentru emitere facturi.

Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti.

b) Informatii colectate automat

Cand navighati pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita dvs. pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-u. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similar si doar cu acceptul tau.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE.

  • Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a executa evetualele dvs. comenzi;
  • Pentru a va trimite oferte de marketing/mesaje promotionale, cum ar fi newslettere si/sau cataloage (doar daca ati solicit acest lucru in mod expres prin abonarea la newsletter-ul nostru) – Pentru a nu mai primi oferte de marketing /mesaje promotionale, puteti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail sau prin e-mail la adresa office@mediskin.ro cu subiectul „dezabonare”;
  • Pentru a efectua analize cu scopul de a va furniza oferte de marketing si informatii relevante;
  • Pentru a va trimite chestionare oferindu-va astfel posibilitatea de a influenta oferta si serviciile noastre (daca este cazul)
  • Pentru a ne testa si imbunatati sistemele cu ajutorul carora va oferim produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a impiedica utilizarea gresita sau necorespunzatoare a serviciilor noastre;

Vom pastra datele dumneavoastra atat cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau atat cat ne impune legea, dar cel putin pe o perioada de 3 ani de la data ultimei dvs. interactiuni cu noi. Dupa aceea, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi sterse.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Daca datele dumneavoastra sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteti cere ca aceste informatii sa fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele dumneavoastra atunci cand exista o cerinta legala de a le pastra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci cand exista alte temeiuri legale pentru pastrarea datelor, cum ar fi datoriile neachitate. Va puteti retrage consimtamantul privind utilizarea de catre noi a datelor in scopuri de marketing in orice moment. Ne puteti contacta la sediul social sau prin e-mail la office@mediskin.ro

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL? CUM SUNT PROTEJATE DATELE?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, dupa cum urmeaza:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile dumneavoastra altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru, firme de curierat, firme catre care avem externalizate servicii de contabilitate. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
  • Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
  • Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Am luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Adaptam continuu masurile noastre de securitate, in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

Toate detaliile legate de platile cu cardul pe Site sunt preluate si prelucrate direct si criptat, in conformitate cu standardele internationale de securitate de catre procesatorul de plati afisat pe site, noi neinteractionand in niciun moment cu datele dvs.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este prevazut la art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016), respectiv„pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”. In privinta datelor pe care ni-le oferiti voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog, temeiul prelucrarii este obligatia noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparenta si informare.

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului si acceptarea politici de cookie-uri, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii. Neacceptarea politici de cookie nu va afecta in niciun fel accesul dvs. la site / la informatiile prezentate pe acesta si/sau la comanda de produse.

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

  • Dreptul de retragere a consimtamantului;
    • In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, va puteti retrage consimtamantul in orice moment, in mod gratuit, prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@mediskin.ro cu subiectul „retragere consimtamant”.
  • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
    • In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si noi nu aa tratat plangerea in mod corespunzator, exista posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare( ANSPDCP ) .
  • Dreptul de a te adresa justitiei;
  • Dreptul de acces;
    • Aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificare;
    • Aveti dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
    • In situatiile in care (1) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor care va privesc, fara intarzieri nejustificate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
    • Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

(a) contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

(d) v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

  • Dreptul la portabilitatea datelor
    • Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:

(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si

(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
    • Nu aveti acest drept in cazul in care decizia:

(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;

(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

VA RUGAM SA RETINETI URMATOARELE:

Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarilor dvs. in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.

Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dvs. de acces, va vom informa despre motivul refuzului.

Imposibilitatea de a va indentifica

In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale din cauza identificatorilor furnizati in solicitarea dvs. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.

In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

INTREBARI SI SOLICITARI / CUM VA EXERCITATI DREPTURILE

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dvs. sau doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne puteti scrie la adresa de e-mail: office@mediskin.ro