Aparatura Specializata pentru o Practica de Succes

Diviziile Noastre Medicale

Mediskin – Aparatura De Cea Mai Inalta Calitate Pentru Orice Practica

In ultimii 10 ani, industria medicala a cunoscut un avans tehnologic deosebit, atat prin perfectionarea tratamentelor, protocoalelor si abordarilor deja existente, dar si prin introducerea de noi tehnologii. Acest avans se datoreaza in primul rand importantei pe care producatorii de top o acorda cercetarii si dezvoltarii in domeniul medical, fiind pus un accent deosebit pe eficientizarea tehnologiilor, pe cresterea gradului de siguranta al pacientilor si pe mentinerea rezultatelor la un nivel cat mai bun.

Aceasta intensa activitate de cercetare-dezvoltare a unor producatori de renume, precum Lutronic sau InMode, s-a concretizat in realizarea unor platforme medicale de tratament de o calitate exceptionala, ce aduc un progres real si palpabil in calitatea, eficienta si siguranta serviciilor medicale ce pot fi accesate de publicul larg.

Mediskin Romania, ca distribuitor de aparatura medicala si medical-estetica, si-a stabilit ca obiectiv extinderea acestor beneficii si catre clinicile si pacientii din Romania, prin introducerea acestor platforme in piata si prin familiarizarea pacientilor cu avantajele exceptionale pe care le pot avea daca opteaza pentru tratamente moderne. Astfel, Mediskin s-a specializat sa ofere medicilor si clinicilor echipamente si servicii complete in trei directii distincte: Dermatologie, Ginecologie, si, in premiera, Stomatologie.

Dintre producatori, Lutronic si InMode se remarca atat printr-un nivel exceptional al calitatii echipamentelor cat si printr-o abordare proactiva, mereu in cautarea de solutii pentru practicieni. Mediksin distribuie in exclusivitate in Romania aparatele Lutronic si InMode. 

Lutronic - Aparatura clinici estetice
InMode - brand de aparatura medical-estetica
Aparatura Medicala Specializata pentru clinici

Aparatura Specializata

Cele mai avansate echipamente de pe piata din Romania

Aparatura Dermatologie

Mediskin a fost si ramane distribuitorul cu platfomele cele mai avansate tehnologic dedicate medicilor dermatologi si clinicilor de dermatologie, venind mereu in intampinarea nevoilor acestora cu cele mai noi tehnologii ce garanteaza atat rezultate excelente cat si un nivel foarte ridicat de siguranta al pacientilor.

Clarity 2 si Hollywood Spectra sunt echipamentele care au redefinit ceea ce inseamna un laser de inalta calitate, folosind la un nivel fara precedent potentialul lungimilor de unda de 755nm (Alexandrite) si 1064 (Nd:YAG) prin implementarea unor tehnologii speciale ce controleaza laserul la nivel microscopic, si distribuie energia in mod uniform pe suprafata de spot. In plus, tratamentele pentru rejuvenare cutanata cu Morpheus 8 de la InMode reprezinta una dintre cele mai de succes abordari minim-invazive pentru piele, devenind un etalon pentru piata din Romania.

Aparatura pentru Medici Dermatologi si Clinici de Dermatologie

Aparatura Stomatologie

In premiera pe piata din Romania, Mediskin ofera medicilor stomatologi solutii tehnologice de cea mai inalta calitate, sub forma platformei laser Lutronic eCO2 Light, dedicata special cabinetelor si clinicilor de stomatologie. Laserul eCO2 Light de la Lutronic este primul laser dedicat medicilor stomatologi ce efectueaza interventii chirurgicale laser, conceput special pentru a livra pacientilor o gama larga de tratamente la nivelul tesuturilor cavitatii bucale.

Cu ajutorul platfomei laser CO2, medicii stomatologi pot acum livra tratamente mai rapid, mai eficient si cu mai putin disconfort pentru pacient. Continuand traditia gamei exceptionale de lasere, Lutronic eCO2 Light este un instrument ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o clinica stomatologica sau cabinet ce doreste sa ofere servicii la cel mai inalt nivel.

Aparatura pentru medici stomatologi

Aparatura Ginecologie

De la inceput, Mediskin a acordat o importanta deosebita noilor tehnologii dedicate bunastarii femeilor, punand accent pe echipamente cu aplicatii pentru tratamente de ginecologie. Acum, cele mai noi inovatii de la InMode sunt disponibile si pentru medicii ginecologi din Romania, sub forma aplicatorilor VTone, FormaV si MorpheusV.

Aceste tehnologii preiau concepte deja consacrate, precum radiofrecventa fractionata si electrostimularea, si la adapteaza in mod unic pentru tratarea zonei intime a femeilor. Rezultatele sunt cu adevarat remarcabile, oferind o solutie definitiva pentru tratarea laxitatii vaginale si incontinetei urinare, in mod non-chirurghical.

Aparatura pentru Medici Ginecologi

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania