Aparatura Stomatologie

Aparatura De Inalta Calitate pentru Tratamente Stomatologice cu Laser

eCO2 Light – Cel Mai Nou Laser de Stomatologie din Romania

Mediskin a adaugat in portofoliul sau, in premiera, un laser chirurgical inovator pentru a livra tratamente complete si de lunga durata, manipulate exclusiv de medici stomatologi. Este vorba de platforma laser inovatoare eCO2 Light, dedicata medicilor stomatologi.

Specialistii si expertii Lutronic au creat laserul eCO2 Light pentru a livra tratamente stomatologice de inalta precizie si a oferi siguranta pacientilor dumneavoastra. Obiectivul principal al laserului stomatologic este minimizarea lezarii tesuturilor adiacente zonei de tratament, in cadrul unei interventii chirurgicale laser.

Datorita acestui laser avansat, atat dumneavoastra, cat si pacientii puteti beneficia de un tratament rapid, fara a minimiza rezultatele oferite. Astfel, timpul de recuperare post-procedura este mai scurt cu laserul eCO2 Light comparativ cu alte echipamente.

Medicii stomatologi pot trata, acum, o varietate de afectiuni atat din punct de vedere functional, cat si estetic, datorita tehnologiilor avansate.

Echipament pentru medicii stomatologi ce isi doresc sa isi duca practica la cel mai inalt nivel

Platforma laser dedicata medicilor stomatologi are aplicatii vaste in medicina dentara. Cu ajutorul laserului, medicii stomatologi pot efectua interventii chirurgicale laser, livrand pacientilor o gama completa de tratamente la nivelul cavitatii bucale.

eCO2 Light se bazeaza pe tehnologia laserului CO2, cu lungime de unda 10 600 nm si cu o absorbtie foarte ridicata in apa. Echipamentul laser CO2 poate fi folosit la capacitate maxima pe toata durata tratamentului, datorita fluxului de energie constant.

De asemenea, laserul eCO2 Light are patentata tehnologia Controlled Chaos (CCT) ce inseamna livrarea pseudo-aleatoriu a microundelor laser, avand acelasi standard de eficienta ca laserul disponibil pentru dermatologie, eCO2.

Lutronic - Aparatura clinici estetice
Aparatura Medicala Specializata pentru clinici

Beneficii aduse practicii dumneavoastra de laserul CO2

Prin capacitatea de reglare a puterii laserului si prin utilizarea unei marimi foarte mici de spot se realizeaza o absorbtie completa la o adancime minima pe tot parcursul interventiei stomatologice. Astfel, in procesul de tratare a cavitatii bucale medicii stomatologi ating un grad exceptional de precizie.

Un avantaj major a utilizarii laserul eCO2 Light in timpul unui tratamentului chirurgical este capacitatea sa de eliminare directa a microorganismelor.

Procesul prin care se realizeaza aceasta eliminare are loc prin incalzirea suprafetei tesutului de interes pana la o temperatura specifica care impiedica contaminarea bacteriana.

Laserul eCO2 Light vine in ajutorul medicilor stomatologi care doresc sa ofere pacientilor tratamente care prezinta un disconfort scazut, o reducere semnificativa a sangerarilor in timpul procedurii si dupa, deasemenea minimizand lezarea terminatiilor nervoase.

In ce tip de interventii stomatologice poate fi utilizat laserul stomatologic?

eCO2 Light de la Lutronic poate fi utilizat in timpul interventiilor stomatologice simple sau complexe, deoarece nu exista contact direct intre tesuturile moi, tesuturile dure, implanturi si aplicator.

Medicii stomatologi pot aplica energia laser pe fiecare tip de tesut, livrand pacientilor tratamente sigure si de durata.

Laserul stomatologic eCO2 Light este un echipament premium, de inalta calitate, cu marca CE si autorizat FDA, ce ofera o siguranta sporita pentru practica dumneavoastra.

In timpul interventiilor stomatologice, zona de tratament va fi sterila, datorita eliminarii cu ajutorul laserului a microorganismelor.

Totodata, timpul redus de executie este un avantaj major pentru interventii chirurgicale laser.

Laserul stomatologic actioneaza asupra tesuturilor moi pentru a trata:

 • Frenectomie si frenoplastie
 • Gingivectomie si gingivoplastie
 • Hipertrofie gingivala
 • Incizie si drenaj abces
 • Stomatita, herpes si ulcer
 • Sterilizare parodontala a gingiei
 • Sterilizare si uscare a canalelor radiculare
 • Depigmentare a gingiei
 • Hemostaza dupa extractia dentara
 • Tumori benigne si maligne, chisturi
 • Pulpotomie
 • Debridarea si curatarea canalului radicular
 • Hipersensibilitate
 • Prevenirea cariilor
 • Suprapunere directa si indirecta
 • Curatarea implanturilor
 • Peri-implantita

Beneficiile aduse pacientilor dumneavoastra

 • Timp redus de vindecare
 • Minimizarea riscului de ardere sau necroza termica
 • Procedura nedureroasa, fara hemoragie si nevoie redusa de produse anestezice locale si suturi.
 • Tratamente sigure pentru toate tipurile de pacienti

De ce sa Alegeti Lutronic?

In premiera pe piata din Romania, Mediskin ofera medicilor stomatologi solutii tehnologice de cea mai inalta calitate, sub forma platformei laser Lutronic eCO2 Light, dedicata special cabinetelor si clinicilor de stomatologie. Laserul eCO2 Light de la Lutronic este primul laser dedicat medicilor stomatologi ce efectueaza interventii chirurgicale laser, conceput special pentru a livra pacientilor o gama larga de tratamente la nivelul tesuturilor cavitatii bucale.

Cu ajutorul platfomei laser CO2, medicii stomatologi pot acum livra tratamente mai rapid, mai eficient si cu mai putin disconfort pentru pacient. Continuand traditia gamei exceptionale de lasere, Lutronic eCO2 Light este un instrument ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o clinica stomatologica sau cabinet ce doreste sa ofere servicii la cel mai inalt nivel.

V-ar putea interesa si:

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania