• Mediskin ofera Clinicilor Estetice cele mai Moderne Tehnologii Medicale

Tehnologii si Aparatura de Estetica Medicala

MediSkin, ca distribuitor de echipamente pentru estetica medicala, va pune la dispozitie o gama larga de produse si tehnologii estetice moderne, ce acopera o varietate de tratamente si afectiuni. Tehnologiile disponibile in portofoliul nostru sunt: IPL (Intense Pulsed Light, CDS (Cosmeceuticals Delivery System), Laser Alexandrite, Laser CO2, Laser Nd: YAG, Laser Er: YAG, Laser Thulium, Radiofrecventa, RFAL (Radio Frequency assisted Liposuction), Radiofrecventa.

Toate aceste tehnologii de estetica medicala sunt complementare si folosite impreuna va pot ajuta sa obtineti rezultate imediate in tratamentul diferitelor afectiuni de natura medical-estetica. Aceste tehnologii de estetica medicala sunt metode consacrate de tratament pentru numeroase afectiuni si conditii, iar, in combinatie cu alte caracteristici ultra-moderne ale echipamentelor, ofera practicii dumneavoasta un avantaj competitive major.

Toate tehnologiile din portofolioul Mediskin au fost concepute cu siguranta pacientului si eficienta tratamentului ca prioritati fundamentale. In combinatie cu restul caracteristicilor fiecarui echipament, aparatura Mediskin va revolutioneaza practica, facand-o mai rapida, mai sigura si mai profitabila.

Aparatura Estetica Medicala

CDS – Sistem de Livrare al Cosmeceuticelor

Sistemul de livrare al cosmeceuticelor (CDS) este o metoda avansata de tratamente estetice ce permite livrarea substantelor active direct in piele pentru un rezultat estetic impresionant. Cosmeticele clasice au rata mica de absorbtie si penetreaza foarte greu bariera cutanata. Conceptul CDS a fost introdus pentru a mari rata de penetrare a ingredientelor active in piele.

Ce tratam cu CDS?

Sistemele CDS se folosesc pentru rejuvenare globala a fetei si a zonei decolteului(riduri, elasticitate, fermitate, lifting), pentru tratarea petelor pigmentare, pentru a oferi protectie cu antioxidanti, stralucire, reducere cicatrici si reducerea acneei.

IPL – Intense Pulsed Light (Lumina Intens Pulsata)

IPL foloseste o lampa pentru livrarea luminii in zona tinta. Lumina poate fi filtrata astfel incat sa anumite lungimi de unda sa nu fie livrate. Tehnologia foloseste un applicator cu putere ridicata pentru a livra un spectru larg de lumina intre 400-1200nm.

Ce tratam cu IPL?

Terapia IPL este folosita cu success in fotoregenerare, fiind eficienta in tratarea leziunilor vasculare si leziunilor pigmentare.

Laser Alexandrite

Alexandrite este un tip de laser este un laser al carui mediu activ este de cristal alexandrit dopat cu crom, care emite lumina in spectrul infrarosu mediu, intre 701 și 826 nm. Este utilizat de obicei la 755 nm in special pentru epilarea definitive laser și alte proceduri dermatologice.

Ce tratam cu Laserul Alexandite?

Laserul Alexandrite este una dintre cele mai eficiente metode de epilaree definitiva dar este folosit in mod frecvent si cu mult success si pentru tratarea anumitor leziuni vasculare si pigmentare.

Laser CO2 – Laser cu Dioxid de Carbon

Laserul CO2 este un tip de laser in care curentul electric este condus printr-un tub cu gaz, producandu-se astfel lumina. In capetele tubului sunt oglinzi; una este reflectorizanta iar prin cealalta trece lumina. Amestecul de gaz este de obicei compus din dioxid de carbon, nitrogen, hidrogen si heliu.

Ce tratam cu laserul CO2?

Cu laserul CO2 se pot trata diverse probleme care au legatura cu denaturarea colagenului, cum ar fi: riduri, cicatrici, vergeturi, iregularitati texturale, pori mariti. Totodata pentru ca stimulam neocolageneza, cu ajutorul laserului CO2 obtinem: fermitate, elasticitate, tonus si rejuvenare faciala.

Laser Dioda

Laserul dioda, cunoscut ca si laser injectie este un echipament semiconductor ce produce radiatie coerenta (in care undele sunt la aceeasi frecventa si faza) in spectrul vizibil sau IR (Infrarosu) cand curentul trece prin el.

Ce tratam cu laserul dioda?

Laserul dioda are multiple aplicatii in domeniul medical. Raportandu-ne strict la segmentul estetic, ea trateaza efficient excesul de pilozitate fiind o solutie optima in epilarea definitive pe orice fototip, inclusiv IV.

Laser Er:YAG – Laser Erbium-Doped Yttrium Aluminium Garnet

Laserul Er:YAG este un system laser in stare solida, ce foloseste elementul rar Erbium. Lumina laserul Er: Yag (Erbium) lucreaza prin vaporizarea straturilor superficiale ale pielii cauzand contractia cutanata.

Ce tratam cu laserul Er:Yag?

Laserul Er:YAG poate fi folosit in numeroase tratamente de estetica medicala, avand aplicatii demonstrate in rejuvenare fractionata, in tratarea diverselor conditii dermatologice si in tratamente ginecologice.

Laser Nd:Yag – (Neodymium-doped Yttrium Aluminum Garnet)

Nd:Yag este un laser in stare solida cu diferse aplicatii in domeniul medical si stiintific. Nd:YAG este un sistem laser cu patru niveluri ce functioneaza atat in regim pulsat, cat si in mod continuu. Genereaza lumina laser in apropierea spectrului infrarosu la 1064nm. Emite lumina laser la diferite lungimi de unda inclusive 1440nm, 1320nm, 1120nm si 940nm.

Ce tratam cu laserul Nd:Yag?

Laserul Nd:YAG trateaza cu succes leziunile vasculare, leziunile pigmentare si are aplicatii in rejuvenarea globala a tegumentului.

Laser Thulium

Laserul Thulium cu lungimea de unda 1927 nm – este un system fractionat, non-ablativ ce asigura rezultate rapide, procedure estetice personalizate, fara timp de recuperare.

Ce tratam cu laserul Thulium?

Cu laserul Thulium se trateaza keratoza actinica (pre-cancer), lentigo solar (pete solare), pistrui, orice pete pigmentare si rejuvenarea pielii.

Tehnologia Picosecunda

Pentru clinicile estetice ce doresc sa ofere cele mai bune servicii de indepartare tatuaje, Mediskin are in portofoliu una dintre cele mai avansate variante tehnologice de pe piata estetica: tehnologia picosecunda. Bazata pe un laser Nd:YAG extrem de performant si cu specificatii unice, aceasta tehnologie este varful de lance al tratamentelor de indepartare tatuaje la nivel international.

Ce tratam cu tehnologia Picosecunda?

Pe langa o performanta deosebita in indepartarea tatuajelor negre si multicolore, tehnologia Picosecunda are si un larg set de indicatii medicale, in special in aria leziunilor vasculare si pigmentare.

Radiofrecventa

Radiofrecventa este termenul dat oricarui curent electric alternativ care, daca este aplicat pe o antena, creeaza un camp electromagnetic care se propaga prin spatiul din zona inconjuratoare. Frecventele undelor radio din acest grup pot fi de la 3kHz pana la 300(GHz).Spectrul de radiofrecventa poate fi impartit in benzi, uneori denumite spectru cu microunde, variind de la frecventa foarte mica (3-30 kHz) pana la frecventa extrem de ridicata (30-300 GHz).

Ce tratam cu radiofrecventa?

Radiofrecventa in estetica actioneaza pe reteaua de colagen si elastina, stimulandu-se astfel neocolageneza. Cu ajutorul radiofrecventei, medicii si terapeutii pot aborda in mod eficient terapii complete de remodelare corporala, diminuare celulita si reducere a laxitatii.

RFAL – Radiofrecventa asistata prin Liposuctie

Radiofrecventa asistata prin liposuctie (RFAL) este o procedura relativ noua, minim invaziva, ce foloseste energia termica pentru reducerea laxitatii si eliminarea testului adipos. Folosirea radiofrecventei poate inlocui cu succes metodele clasice de liposuctie prin dizolvarea grasimii si stimularea productiei de collagen pentru o piele intinerita.

Ce tratam cu RFAL?

Remodelarea corporala si rejuvenarea faciala sunt principalele indicatii ale acestei tehnologii.

Alegeti Platforma Laser Potrivita pentru Clinica Dumneavoastra

Alexandrite
755 nm
10⁸
10⁷
10⁶
10⁵
10⁴
10³
10²
400
700
1000 (1.0 µm)
5 µm
10 µm
COEFICIENTUL DE EXTINCTIE MOLARA
LUNGIME DE UNDA (nm)
OXIHEMOGLOBINA
DEOXIHEMOGLOBINA
MELANINA
APA
LUNGIME DE UNDA (µm)
SCARA ARITMETICA
SCARA LOGARITMICA
CO₂
10600 nm
Er:YAG
2940 nm
Ho:YAG
2100 nm
Thulium
1927 nm
Nd:YAG
1064 nm
Nd:YAG
1320 nm
Nd:YAG
1444 nm
KTP
532 nm
HeNe/Dioda
633 nm
Dioda
810 nm
PDL
590 nm

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania