• Aparatura de estetica faciala pentru clinici

Tehnologia CDS – Cosmeceutical Delivery System (Sistem de Livrare Cosmeceutice)

CDS (Cosmeceutical Delivery System – Sistem de Livrare Cosmeceutice) este o metoda de administrare a compusilor din cosmeceutice profund in piele pentru a obtine efecte cosmetic si estetice. Produsele clasice, apkicate pe suprafata pielii, nu pot avea aceleasi rezultate deoarece rata de absorbtie in piele este destul de scazuta. Conceptul CDS lucreaza impreuna cu un sistem sau echipament care favorizeaza penetrarea produselor in dermul profund.

Adaugarea de ingrediente naturale in produsele cosmetice a schimbat formula produselor clasice pentru a se asigura ca acesti noi activi vor atinge zona tinta din piele, vor fi absorbiti usor si vor avea eficienta maxima.

Ce sunt cosmeceuticele?

Cosmeceuticele sunt produse ce au efect atat cosmetic cat si terapeutic (medical) si au rolul de a reda sanatatea si frumusetea tenului, intr-un timp mai scurt. La fel ca si cosmeticele, ele sunt aplicate pe ten. Pot fi creme, seruri sau lotiuni dar contin ingrediente active care au efect si actioneaza pe functionalitatea celulara.

Cum functioneaza CDS – Sistem de Livrare Cosmeceutice?

Produsele cu ingrediente active sunt livrate in derm prin niste micro-canale pentru a ne asigura de o absorbtie superioara. Aceste micro-canale sunt realizate cu ajutului unui sistem laser – LASEMD. Aceste micro-canale sau micro-leziuni determina un process natural de vindecare a pielii.

In acelasi timp, tegumentul se regenereaza mult mai eficient cu ajutorul serurilor livrate in timpul procedurii. Atat procedura cat si produsele se pot personaliza pentru a imbunatati calitatea pielii din interior catre exterior.

Tehnologia Laser

Laserul pe baza de fibra permite utilizatorilor sa realizeze tratamentele adecvat, fara riscuri si complicatii.

Sistemul magnetic de monitorizare permite realizarea rapida a procedurii prin masurarea distantei de rulare pentru obtinerea unui shot exact.

Datorita diametrului minim al undei laser (100 µm) procedurile sunt fara durere, nu necesita anestezie si prezinta un timp minim de recuperare

Fiole de Cosmeceutice pentru Tratamente CDS
Aparat LaseMD pentru clinici de estetica

Este CDS Sistem de Livrare Cosmeceutice potrivit pentru clinica dumneavoastra?

Acest tratament este ideal pentru orice tip de ten, atat pentru femei cat si pentru barbati. Este o procedura laser delicata ce ajuta pielea sa-si recapete stralucirea.

Ce rezultate se obtin cu CDS – Sistem de Livrare Cosmeceutice?

Majoritatea pacientilor au observat o imbunatatire a texturii cutanate, inclusiv:

 • Piele stralucitoare, radianta
 • Diminuarea ridurilor si liniilor fine
 • Imbunatatire generala a texturii si uniformizarea pielii
 • Piele catifelata si ferma
 • Diminuarea porilor mariti

Exista timp de recuperare dupa tratementul cu CDS?

Tratamentul este bine tolerat de oricine. Exista o roseata minima post procedura care se dispare in 24h.

Cat dureaza rezultatele cu CDS?

La cateva zile de la tratament, pacientii vor observa ca au pielea mai stralucitoare si uniforma. Rezultatele dureaza cateva luni, in functie de stilul de viata. Sesiunile repetate pot relungi rezultatele tratamentului.

Beneficiile tratamentului CDS

Penetrare marita a ingredientelor active din produse

 • Reducere riduri
 • Anti-ageing
 • Stralucirea pielii
 • Reducerea petelor
 • Fermitate cutanata
 • Reducere cicatrici
 • Rejuvenare gat

Tratamentul CDS este ideal pentru persoanele care vor sa-si restabileasca, repare si sa-si intinereasca pielea.

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania