• Rezultate Epilare Definitiva cu Laser Dioda

Aparatura Laser Dioda – Tehnologie Sigura si Eficienta pentru Epilare Definitiva

Ce este aparatura cu laser dioda?

Aparatura estetica cu laser dioda (800 si 810 nm) utilizeaza tehnologia semiconductorului care creaza o proiecția coerenta a luminii in domeniul vizibil pana la infraroșu.

Laserul dioda foloseste o unda de lumina cu spectru ingust pentru a tinti diversi cromofori din piele. Comparat cu alte aparate laser precum Ruby sau Alexandrite, lungimea de unda de 800nm a diodei laser ofera o penetrare mai adanca si o absorbtie superioara a melaninei. Aceste caracteristici unice fac din laserul dioda una dintre cele mai recomandate tehnologii pentru epilarea definitiva, oferind tratamente sigure si eficiente pe orice tip de piele si par, in orice zona a corpului.

Cum functioneaza Aparatura cu Laser Dioda?

Laserul dioda foloseste principiul fototermolizei selective (SPTL) pentru a tinti diversi cromofori din piele, de obicei melanina sau sangele. Laserul afecteaza cromoforul incalzindu-l selectiv, fara a leza tesutul inconjurator. In epilarea definitiva, melanina din folicului pilos este tintita si distrusa ceea ce duce la eliminarea firului de par. Un laser dioda poate detine si o tehnologie de racire, pentru reducerea durerii, marind eficienta si gradul de confort al pacientului in timpul tratamentului.

Aparatura Laser Dioda
Laser dioda pentru epilare

Beneficiile Aparaturii cu Laser Dioda

Tratamentul cu laser dioda are rezultate uimitoare in epilarea definitiva. Un studiu recent a aratat o reducere de 100% a parului si o intarziere a cresterii intre 1-3 luni. Chiar daca este mai dureros decat un tratament de epilare definitiva cu Alexandrite, este mai putin dureros decat laserul Nd:YAG.

Cantitatea de par eliminata este mai mare prin comparatie cu laserul Alexandite iar durata de crestere este mai indelungata.

Cine poate face tratamentul cu laser Dioda?

Deoarece laserul diode tintente melanina, candidatul ideal ar trebui sa aiba pielea intre I-IV pe scara Fitzpatrick. Persoanele cu par roscat, blond sau alb nu reactioneaza foarte bine la procedura deoarece pigmentul lor este scazut in intensitate.

Persoanele cu pigment inchis trebuie tratate cu puls lung intre 30-100msec pentru a reduce inflamarea post-operatorie.

Laserul dioda emite o unda de energie in 800-810nm in spectrul electromagnetic. Acesta lungime de unda lunga este suficienta pentru a fi absorbtita de melanina si pentru a se realiza procesul de fotoepilare. Gradul de absorbtie a diodei este mai mic decat al laserului Ruby sau Alexandrite, deci este mai sigur pentru pacientii cu fototip inchis la culoare. Mai multe studii au aratat eficienta deosebita a diodei laser in epilarea definitiva.

APARATURA LASER DIODA: PORTOFOLIU

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania