• Tratament cu laser nd:YAg

Aparatura Laser Nd:YAG

Laserul Nd:YAG este un tip de laser in stare solida ce foloseste un cristal cu proprietati unice pentru a genera impulsul de energie.
Acesta are absorbtie in apa si hemoglobina, o lungime standard de unda 1064nm si o adancime de penetrare 10mm

Ce este aparatura cu laser Nd:YAG?

Aparatura laser Nd:YAG este una dintre cele mai raspandite tehnologii de estetica medicala de pe piata la nivel international, cu aplicatii largi in dermatologie si estetica avansata.

Nd:YAG (neodymium-doped yttrium aluminium garnet) este un cristal folosit ca mediu laser pentru laserere in stare solida. Datorita efectului lungimii de unda de 1064 nm, specifica Nd:Yag, acest tip de aparatura laser este extrem de eficient in abordarea diverselor specificatii de estetica si estetica medicala, precum epilarea definitiva, leziuni vasculare, leziuni pigmentare, eliminare tatuaje si onicomicoza.

Dopantul neodimiului triplu ionizat [Nd(III)] (o substanta in cantitati infime adaugata unei subtante pure pentru a-i altera conductivitatea) inlocuieste o parte mica din ionii de Ytriu din structura cristalului gazda deoarece ambii ioni au marime similara. Ionul de neodimiu asigura activitatea laser din cristal.

Laserul Nd:YAG are o lungime de unda de 1064 nm si este singurul laser medical capabil sa ajunga in cele mai profunde straturi ale tesutului.

In modul Q-switched, laserul Nd:YAG produce 2 lungimi de unda, una in spectrul Infrarosu (1064nm) si cea de a doua de 532nm ideala pentru leziuni superficiale ale pielii. Q-switched este tehnica prin care laserul este determinat sa produca o raza de intensitate ridicata in pulsuri foarte scurte.

Mediskin Romania distribuie, printre altele, aparatele Clarity, Spectra XT si PicoPlus, toate dotate cu tipuri de laser Nd:YAG.

Efectul diverselor tipuri de laser medical asupra folicului pilos
aparatura cu tehnologie laser Nd:YAG

Cum functioneaza un echipament cu laser Nd:YAG?

Varianta pentru estetica medicala a laserului Nd:Yag functioneaza prin emiterea unei lungimi de unda cu energie ridicata care, atunci cand este focusata pe piele, incalzeste si distruge celulele tinta. In acest mod, si gratie absorptiei specifice a energiei in tesuturi, laserul Nd:YAG poate fi folosit cu succes in urmatoarele specificatii:

Tratament cu aparatul cu Laser ND:YAG SpectraXT

De cate sedinte cu Laser Nd:YAG este nevoie pentru tratarea diverselor specificatii?

Laserul ND:YAG este extrem de eficient in tratarea specificatiilor pentru care este recomandat. Asfel, acest timp de tehnologie reduce in mod semnificativ perioada de timp in care se pot obtine rezultatele dorite de catre pacientii dumneavoastra, aducand astfel avantaje atat calitative cat si cantitative clinicii estetice.

Leziuni Vasculare

Durata tratamentul depinde de forma, marime si amplasament a leziunii, dar si de tipul de piele. Vasele mici, rosii pot fi eliminate in 1-3 sedinte. E nevoie de mai multe sedinte in cazul vaselor mari de tip paianjen.

Epilare definitiva

In general, pacientii opteaza pentru pachetele de 2-6 sedinte realizate la interval de 4-6 saptamani. Pacientii cu pielea mai inchisa au nevoie de mai multe sedinte de tratament, insa rezultatele finale sunt la fel de satisfacatoare.

Eliminare tatuaje

Culoare tatuajului si adancimea pigmentului influenteaza durata si rezultatul obtinut cu tratamentul laser. Sesiuni multiple (5-20) realizate la interval de 7 saptamani sunt necesare pentru rezultate notabile.

Onicomicoza

In general, pacientii realizeaza 4 sedinte la interval de 4 saptamani. Laser-ul ND:YAG este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de ciuperca piciorului, acesta eliminand in mod profund infectia. Natura definitiva a rezultatelor obtinute arata ca metoda laser este una net superioara pentru a trata acest gen de infectii fungice.

Este un Laser Nd:YAG potrivit pentru clinica dumneavoastra?

Laserul Nd:YAG este una dintre cele mai eficiente tehnologii de laser medical disponibile pe piata, iar variantele produse de Lutronic au obtinut deja si prestigioasa aprobare FDA. Integrat in aparatul potrivit, acest laser va permite efectuarea unei game largi de tratamente estetice si dermatologice de complexitate ridicata. Astfel, un laser ND:YAG este unul dintre dotarile „must-have” ale clinicilor de estetica medicala high-end, cu accent pe oferirea de tratamente moderne si eficiente. Impreuna cu specialistii nostri in estetica medicala, va vom ajuta sa alegeti aparatul ideal pentru directia in care doriti sa va indreptati practica.

APARATURA LASER Nd:YAG – Portofoliu

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania