• Aparat Laser Thulium LaseMD pentru Clinici Estetice

Aparatura Laser Thulium – Tehnologie-Cheie pentru Sistemele CDS

Laserul Thulium este un tip de laser medical, cu aplicatii speciale in sistemele pentru livrarea cosmeceuticelor in derm (CDS). Energia laser Thulium este emisa la 1927nm intr-o unda continua. Un laser Thulium are absorbtie in apa si tesut, insa cu proprietati superioare fata de alte tipuri laser datorita undei continue. Deoarece lungimea de unda este mai scurta, adancimea de penetrare scade la 250 μm. Lungimea de unda, absorbtia in apa si adancimea de penetrare mica duce la o vaporizare rapida a apei si tesutului. Unda continua a Tm:yag permite mici incizii delicate si vaporizarea tesutului cu o hemostaza excelenta.

Ce este CDS (Cosmeceutical Delivery System – Sistem de livrare a cosmeceuticelor)?

CDS (Cosmeceutical Delivery System) este un concept derivat din DDS (Drug Delivery System). CDS transporta compusi farmaceutici in corp pentru a obtine rezultatele terapeutice dorite. Un produs cosmetic clasic continue mai putin de 2% ingredienti activi iar dintre acestia intre 0.3 ~ 1 % ajung in derm prin epiderm. Ca rezultat, aproape nici un ingredient activ nu ajunge in derm, zona tinta.

Avantajul Aparatelor de Estetica Medicala CDS – Laser Thulium

Laserul Thulium este un sistem ce permite crearea de micro-leziuni in derm (fara a leza epiderma) iar prin CDS se livreaza toti ingredientii activi necesari unui tegument sanatos. Astfel, combinatia celor 2 tehnologii permite rezultate uimitoare care nu pot fi obtinute prin alte metode actuale sau clasice.

Beneficiile Laserului Thulium

 • Laserul Thulium elimina rapid leziunile pigmentare: lungimea de unda a laserului Thulium tinteste efficient straturile superioare ale pielii
 • Procedura cu laser Thulium este confortabila, fara durere
 • Tratarea zonelor mari: zone multiple ale corpului pot fi tratate intr-o singura sesiune cu laser Thulium
 • Laserul non-ablativ Thulium genereaza eritem, edem si micropuncte maronii pentru ca tegumentul sa fie refacut complet
 • Laserul Thulium este creat sa genereze micro-leziuni (micro pete maronii) care nu sunt vizibile cu ochiul liber
 • Laserul Thulium genereaza mii de micro-unde care ajung in derm in cele 6-20 minute de tratament. Tratamentul este realizat fara anestezie si a fost creat pentru a obtine rezultate excelente fara timp de recuperare
Laser Thulium pentru Rejuvenare Faciala

„Laserul Thulium este ideal pentru tratamentele non-ablative ale epidermului si dermului superior datorita absorbtiei in apa.”

Tratament Facial CDS cu LaseMD

De ce s-a ales lungimea de unda 1927nm?

Lungimea de unda a laserului Thulium are cateva proprietati unice care-l diferentiaza de altele. Din punct de vedere histologic, tratamentul cu Thulium arata o coagulare mai mare a tesutului, comparative cu ablatia. Cu 1927nm stratul cornos ramane intact cand se realizaza micro canalele in epiderma, caracteristica unica atunci cand se livreaza anumite ingrediente in piele. Din punct de vedere clinic, acest lucru este benefic tratamentului conditiilor superficiale precum: pigmentatia, pete solare, line fine.

De ce Thulium si nu Er:YAG, Er:Glass, CO2 sau Microneedeling?

Laserul Er:Yag pare similar cu cel Thulium deoarece si el realizeaza micro canale in derm. Totusi, Er:YAg sparte stratul cornos al pielii ceea ce duce la un timp de recuperare mai mare. Laserul Er:Glass nu realizeaza micro canale in epiderma, dar creaza micro coloane necrotice. Astfel, acest laser nu este recomandat in terapia cu CDS (Cosmeceutical delivery system). Laserul CO2 poate fi considerat o optiune buna in CDS; totusi laserul creaza canale mult mai adanci in derm si necesita un timp si mai mare de recuperare. CO2 creaza zone coagulate in jurul canelelor care obtureaza livrarea produsului in piele. De asemenea, la 30 secunde dupa crearea acestor canele, acestea se umplu cu plasma, nemaiputand realiza livrarea ingredientelor active in piele. Tratamentele MicroNeedling au aceleasi rezultate ca si CO2 deoarece ele rup bariera pielii si aceasta creaza plasma pentru a umple canalele create.

Cui se adreseaza laserul Thulium si ce poti trata cu CDS?

Laserul Thulium este ideal pentru pacientii care nu sunt multumiti de calitatea pielii lor si nu vor un tratament laser traditional. Este ideal pentru obtinerea unui ten stralucitor, imbunatatirea texturii. Cu CDS se pot trata:

 • Cheratoza actinica (fata, gat, decolteu)
 • Leziuni pigmentare benigne
 • Lentigo
 • Pistrui
 • Rejuvenare faciala

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania