• aparat de indepartare tatuaje pentru clinici

Laserul Picosecond – Tehnologie de Referinta pentru Indepartarea Tatuajelor

Ce este un laser picosecond (picosecunda)?

Un laser picosecunda este un sistem ce foloseste un puls cu durata foarte scurta pentru a tinti pigmentarea si particule de cerneala exogene (tatuaj). Mediul variaza in functie de lungimea de unda folosita, fie ca vorbim de cristalul neodymium-doped yttrium aluminium garnet (Nd:YAG) (532nm sau 1064nm) sau de cristalul Alexandrite (755nm).

Care sunt indicatiile pentru laser picosecond?

Recomandarea principala a laserului picosecond este de a elimina tatuajele. In functie de lungimea de unda, laserele picosecond sunt folosite pentru scoaterea tatuajelor cu pigment albastru si verde, dificil de scos cu alte tipuri de lasere, si cele care nu au avut rezultate cu metodele traditionale Q-switched.

Laserul picosecond are rezultate foarte bune si pe Melasma, Nevi Ota, Nevi Ito, pigmentare indusa de minociclina si lentigii solare.

Unele lasere pico au aplicatoare fractionate ce faciliteaza remodelarea cutanata si sunt folosite in tratarea cicatricilor post-acneice, fotoimbatranirii si ridurilor.

Care sunt contraindicatiile folosirii laserului picosecond?

Ca si alte sisteme, laserul picosecond este contraindicat pacientilor cu pielea inchisa la culoare (Fitzpatrick 4–6) care sunt mai predispusi la efecte secundare post procedura.

Tratament Laser cu Tehnologia Picosecond

Alte detalii despre laser picosecond

Laserul Picosecond foloseste un puls cu durata mai mica de 1 nanosecunda, ce cauzeaza o leziune fotoacustica (pulsuri de lumina care pot fi masurate prin modificarea presiunii) in loc de o distrugere fototermala a pigmentului sau particulelor de cerneala (masurat prin producerea de caldura). Aceasta duce la eliminarea eficienta a pigmentului anormal, reducand in același timp deteriorarea fototermica a tesutului inconjurator.

De ce sa alegi un laser picosecond?

Laserul picosecond distruge selectiv pigmentul tinta fara a leza tesutul. Acest lucru permite rezultate rapide, eliminarea pigmentului, fara a deteriora tesutul inconjurator.
Laserul picosecond folosit in eliminarea tatuajelor necesita mai putine tratamente, are mai putine efecte secindare si timp de recuperare mai mic prin comparatie cu laserele nanosecunda Q-switched. Pot elimina anumite tatuaje greu de scos cu alte sisteme, eliminand riscul de cicatrici si hipopigmentatie.

Care sunt efectele secundare ale laserului picosecond?

Tratamentul cu laser picosecond este extrem de bine tolerat. Posibilele efecte secundare includ: durere, eritem, edem, sangeri locale, basici, cicatrici, hiperpigmentatie postinflamatorie si hipopigmentatie postinflamatorie.

Recent, laserele picosecond, create initiat pentru eliminarea tatuajelor de orice culoare, au fost evaluate in tratarea petelor pigmentare; deoarece livreaza pulsuri mai mici de o nanosecunda, durata pulsului extrem de scurta, creaza un efect fotoacustic pe tesutul tintit.

Acest puls cu durata scurta permite tratarea unor particule mai mici, spre deosebire de laserele nanosecunda, folosesc mai putina energie si realizeaza un efect termal mai mare, deci este mai sigur pe orice tip de piele. Laserele picosecond au mai multe lungimi de unda 755nm, 532nm, 680nm, 1064nm, 785nm. In plus, multe din sistemele picosecond au aplicatori speciali care pot fractiona unda laser si elimina cu success hiperpigmentatia.

APARATURA

MEDISKIN – APARATE MEDICAL-ESTETICE PENTRU CLINICI DE SPECIALITATE

Va multumim pentru interesul acordat echipamentelor noastre. Mediskin Romania distribuie numai echipamente medical-estetice de cea mai inalta calitate, cu tehnologii validate si consacrate la nivel mondial.

Expertii Mediskin sunt dedicati sa va ofere numai cele mai bune echipamente si servicii de pe piata medical-estetica, si vor raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Pentru mai multe informatii, oferte personalizate si conditii de achizitie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin formularul de contact sau prin functia de live chat (functia de live chat este disponibila in intervalul Luni-Vineri, orele 10-18).

Mediskin Romania